Gravidute si mamici de Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Merci mult pentru raspunsuri si nastere usoara, ca am vazut ca mai ai putin! Multa sanatate tie si lui bebe!

Mav, felicitari pentru sarcina, sa inteleg ca ai aflat deja sexul? tot baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

1. cam cat mai costa cezariana?

Eu am dat 350 euro. Stiam ca e intre 250-500 euro. Am dat atit ptr ca a fost cu recoltare de celule si ptr ca am fost fff multumita de tratamentul din spital si de comportamentul dr. Am mers la urgenta la 14 - 14.30 iar la 15.30 era nascut baietelul meu.

2. cat costa kitul pt epidurala? de unde se cumpara?
- nu stiu

3. care e pretul kitului pt recoltare celule stem?
- 32 mil

4. la ce firma serioasa ati apelat pt acest kit?
CORD BLOOD CENTER RO
Splaiul Independentei Nr. 1/4
400376 Cluj-Napoca, Cluj
Tel: 0264 / 375 010
Fax: 0264 / 587 271
Mobil: 0729 / 146 522
e-mail: romania@cordcenter.com
www.CordBloodCenter.com/ro

5. cu cat timp inainte se cumpara?
6. cum se procedeaza?
a explicat Madaluta
- 6 saptamini inainte primesti chitul, contractul cu cit vrei tu inainte

7. cam cat se da anestezistului?
- la noi e o dilema nu mai stiu exact daca au dat 150 - 250 ron.

Astazi am iesit din casa... Eu... pe bb Gabi inca nu l-am scos.
Si acum sint fff obosita.

Va pupam cu drag. Si ne auzim in legatura cu miine. Inca nu promit nimic.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Inuta, nu te mai sun pt ca zici ca esti obosita: s-a amanat intalnirea de sambata, ne vedem duminica la Mada, ora 11. Suna-ma tu pe mine, cand poti!

Fiquelle, merci, la fel si tie!

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...deci duminica la 11 va astept la cafelutza....

Madalina37
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ina, ma bucur ca ai trecut cu bine peste tot. Cezariana a fost cu anestezie epidurala, nu? Sa ne povestesti cand ai timp cum a fost, sunt curioasa cum trece timpul stiind ca esti pe masa, in timp ce te opreaza...(mie mi-e cam teama de reactia mea la partea asta)...oricum, banuiesc ca te tin de vorba...ca sa nu te gandesti la ce ti se intampla...

Mai fetelor, azi am facut o prostie...Am mancat niste placinta cu branza ramasa de la Paste, care arata si mirosea bine...la a treia bucata am simtit un gust ciudat...am aruncat imediat, dar de atunci ma gandesc intruna la tot ce-i mai rau...listerioza...mi-e groaza...daca in urmatoarele 2-3 zile fac febra, dureri de cap etc, e nasol rau! Sper sa nu fie cazul, ma gandesc ca totusi branza din placinta fusese preparata, am cautat pe net si am inteles ca listeria e o zoonoza care se gaseste in alimente insuficient preparate, deci nu exista riscuri la placinta, chiar daca era de cateva zile? daca avem printre noi medici, poate ma lamureste si pe mine cineva, ca mi-e jena sa sun ginecologul sa-i spun toate astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua! Vai ce vreme urata,pe mine ma ustura gatul.Teo este bolnavioara,am sarit din lac in put,aseara am fost la urgenta ca ii curgeau mucii de se infunda si nu putea respira.Are amigdalele umflate si in concluzie luam antibiotic,augumentin acum.De cand nu am mai folosit batista bebelusului a crescutttttttttt si acum trebuie tinuta si de maini si de picioare.Cand am ajuns la urgenta era plin de tiganusi si Teo e innebunita dupa copii si ce mai chiuia parca nu o mai durea nimnic.
Pana maine suntem arestati la domiciliu,i-am dat masina fratelui meu ca a plecat la un botez la Tulcea si cu dacia lui ne era sigur ca ajunge,de iesit cu carutul nu se poate ca ploua ...........ce zi!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Am pus poze cu bolnavioara cu palarie noua.Ieri i-am cautat caciulite pt vremea asta nenorocita si nu am gasit nimic,numai porcarii,aveau palarioare de vara frumoase dar mi-era frica sa nu-i ramana mici,asta merge si acum.
http://community.webshots.com/album/563135127vSyyuc

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Mai, dar DD nu vrea sa ne mai lase sa vedem si soarele pe ziua de azi, ploua de incepe sa ma deprime.
Jojo, Teodora m-a lasat fara cuvinte, este frumoasa foc, m-a topit cu ochisorii ei albastrii. Imi mai place si poza asta.
Fiquelle ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Miha, pozele cu Teo a ta sunt o nebunie. Sper sa se faca bine cat mai repede.
Pupici la toate fetele.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Doamne Jojo ce a crescutTeo....e o frumoasaaa!
Sa ti ca si Ana urla la Batista bebelusului!Am folosit-o si noi in ultimile 2 zile ca era cam infundata...da nu ma las..ii trece cu :Un elefant se legana pe o panza....
Stati asa nu plecati..nu vreti sa vedeti poze de la 1 anisor!!
Va pupic pe toate,,intru rar pt ca suntem singurele iar zuza e tare maraita..a spart un incisiv acu e altul la rand..offf

http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png

Mergi la inceput