Tulcence (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele si va multumesc din suflet pt urarile de bine si sa dea Domnul sa fim sanatosi!!

Si noi ne mutam sapt. asta pe G. Corneliu, abia astept! Trebuie sa varuim putin si apoi ne caram bagajul! e mare apt, cu 2 camere si are apa calda non-stop, ceea ce ma bucura f mult! o sa stam in chirie aici vreo 3 ani pana iese si soacra mea la pensie si se muta la Constanta.

Dana, sa stapaniti sanatosi mobila!

fetele, pupici si spor la munca, la plimbari...

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

mirell@ ce ma bucur ca v-ati distrat si asteptam pozele si chestia cu plimbarea imi place sa ma plimb dar acum am facut-o in interese pentru casa si ca am avut ceva abnuti stransi dar din Iunie o sa fie mai greu nu o sa ma mai pot plimba asa de mult
gabicata treaba ati facut si voi , bravo si curaj mult la dentist si multumesc de urare
silvi servici usor si asteptam si de la tine vestea cea mare si multumesc de urari
Laura La Multi Ani!!!!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna dimineata,

Mirela,felicitari,sa fie intr-un ceas bun,ai grija de tine.ma bucur mult pt tine.

Aurora,Sa-ti traiasca fata,sa fie sanatoasa.La multi ani ,Elena!

o zi frumoasa tuturor,sper sa revin pe seara.

Va multumesc mult pt urarile de ziua mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!!!
? hai poftiti care doriti...

Aurora, sa-ti traiasca fetita! La multi ani!

si la multi ani si celorlalte fete care mai au sarbatoriti in familie...si sa-mi traiasca soacra!

mirella, hai cu pozele!

o zi minunata sa aveti!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!! celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena

Buna dimineata fetele , sivia multumim de cafea , tare buna este servici usor sau de ce nu .... petrecere frumoasa la munca
Noi suntem bine , azi vrem sa iesim afara dar sa vedem ce sanse sunt fiindca sotul este la munca si sa vedem cum vine acasa , obosit sau nu .
va pup pe toate si mai revin

danybv
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna fetele!

am pus niste poze, dar nu cele pe care vi le-am promis, de la onomastica, ci pe unde am umblat noi pe la Barlad. Sunt chiar aici
Inca astept si eu pozele cu tortul si baloanele!

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

dany, sper sa iesiti la plimbare mai ales ca de maine se anunta timp rece ...e rau la voi doar pentru ca sotul tau e la serviciu exact cand sunt sarbatori, da asta sa fie tot necazu...la mine sotul meu e la serviciu tot timpul indiferent de e sarbatoare sau nu.

o zi minunata sa aveti!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

mirella, in timp ce scriam eu ai postat si tu pozele...
f frumoase, teo e bineinteles un scump, mi-a placut f mult poza aia cu freza creasta...defapt toate. mi-a placut si poza cu surorile tale cu care imi pare ca semeni f bine.

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

ooo ce poze frumoase am vazut mirell@ mi-au placut mult
silvia este nasol daca se strica vremea , asa m-am saturat numai vant , ploaie , frig etc
- am uitat sa va spun ca azi am reusit sa le scot poza fratiorilor impreuna

danybv
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

dany, am vazut poza cu andrei si maria ...ce sa spun 2 sori sau mai degraba luna si soarelefoarte frumosi...cred ca e prima poza cu amandoi pe care ne-o arati.sincer te "invidiez" pentru ca ai 2 comori. esti o fericita!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput