Tulcence (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nu-mi vine sa cred ca va gasesc pe pagina 3!
cred ca toate ati fugit la distractie cu asa vreme frumoasa! Si noi ne-am intors de afara, a dormit Albert vreo ora jumate si acum s-a trezit, a mancat si nu stiu ce sa fac: sa iesim afara sau sa ne jucam acasa si apoi sa-i fac baie. Cred ca totusi nu vom mai iesi pt ca bate vantul.
dany ma bucur ca va plimbati, sanatate Mariei
Noi am fost ieri la Celic si a fost foarte frumos, aglomerat ca veneau autocare cu electoratul. Apoi am plecat la Izvorul Cerbului si am mancat dupa care ne-am intors acasa. A fost frumos, cald si Albert s-a simtit foarte bine. Cred ca sambata viitoare inauguram si noi plaja de la Mamaia
arissa ce mai faceti?
pup toate fetele

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele! Vreau sa va inveselesc de luni dimineata sa va dau o veste mare:SUNT INSARCINATA!nu am spus pana acum pt ca m-am speriat am sangerat f. putin la 4 sapt, weekend-ul asta am fost La bucuresti, mi-a facut eco-intravaginala si s-a vazut un mic hematom, a zis sa nu-mi fac pb. pt ca se mai intampla mici sangerari, i-au Utrogestan-ovule, mi-a luat si proba din col, mi-am facut proba de rh la sange, in 3 zile imi trimit rezultatele prin fax, dr. a zis ca totul e ok, sa nu-mi fac pb, acum sunt in 7saptamani si 2 zile si ma rog la Dzeu sa fie bine!!

Silvi, te asteptam cu vesti, ti-am zis ca nu am vazut berzele alea degeaba pe camp, sunt pregatite sa vina cu bebei frumosi si sanatosi!

Si fetele voi naste pe 1 ianuarie, asa a fost sa fie, DPN 1ianuarie, UM 27martie, 7saptamani si 2zile.

Aurora, daca citesti sa nu spui la servici, inca am vrut sa tin pt. mine, sa vad ca totul e bine...

Fetele, va pup pe toate si aveti grija de voi!!
P.S.am vizitat Muzeul Satului sambata, super fain, a fost f cald si frumos in Bucuresti, ne-am simtit f. bine

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Mireluta, FELICITARI!!!

sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si frumos! cred ca esti extrem de fericita. ma bucur ca ne-ai impartasit noua mai intai aceasta veste minunata.ai grija de tine!

te pup si pe tine si pe bb si sa stii ca deja s-a deschis la odisee un subiect cu mamici norocoase de ian-februarie 2009 unde poti sa te inscrii daca vrei si poate vin si eu

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

mirela sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. Ma bucur mult ca ai reusit. 1 ianuarie e o zi super pt nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Doamne, Mirela, felicitari!!! Mi-ai facut ziua mai frumoasa! Sarcina usoara, sa dea Domnul sa merga totul perfect si sa ai sarcina usoara. Si sa faci bine sa "tragi piciorul" pentru Silvi. Te pup, ma bucur enorm pentru tine.
Dany, v-ati luat mobila?
Gabi, poate ne mai vedem prin parc, ca de la o vreme nu ne-am nimerit.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

zi nebuna nebuna...

dani, aud ca iti iei mobila, bravo!
si eu m-am apucat de apartament. vineri a venit echipa de muncitori si au masurat si ne-au facut lista...sambata am fost si am cumparat toate materialele mai putin folia de parchet, amorsa si lavabilul...azi merg sa comand si usa. ne-am uitat si la mobila de dormitor da inca nu ne-am hotarat!

pupici la mamici si pitici!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Am revenit si eu pe forum , suntem bine cu totii , Maria mai are doar nasul infundat , nu-i trece nici in ruptul capului cu toate medicamentele , desi in casa pastrez o temperatura constanta niciun rezultat , noroc cu batista bebelusului care este fenomenala
Am fost sambata la Ct si ne-am cumparat masa si scaune , iiiuuupppiii acum avem si noi masa noastra numai este luata cu imprumutu , tot timpul cand venea cineva la noi mergeam prin vecini sa imprumutam scaune fiindca nu aveam decat 2 bucati in casa , acum avem 4
MirelaionutFELICITARI PENTRU BEBE , SA ITI DEA DUMNEZEU PUTERE SA DUCI ACEASTA SARCINA PANA LA SFARSIT SI SA FIE SANATOS BEBE
!!!
Va pup pe toate si celor care muncesc le doresc servici usor , revin mai tarziu

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

Ohooooo, ma bucur pentru tine MIRELA ca o sa ai un bebe. Sanatate multa iti doresc si sa fie intr-un ceas bun. Huuuu............chiar ma bucur! FELICITARI!

Aseara am fost la cumnata mea ca si-a sarbatorit feciorul de 5 anisori. Am fost cu Teo. Am mancat tort si ne-am jucat cu tot felul de jucarii. A fost foarte incantat Teo sa se joace cu mai multi copii. A dansat pe acolo, a spart baloane..... a fost super. A facut poze o alta cumnata cu aparatul. Astept pozele si cum apar vi le pun si voua.

Am vazut ca in general sunteti bine. Asta e un lucru bun! Singura problema este ca o invidiez putin pe Danybv ca se plimba mereu. Si mie imi plac plimbarile!

Silvi8 asteptam vesti si de la tine. Sau tii si tu secret pana la o luna si 2 saptamani?

Mirell@ mammy lui Teodor-Daniel 02.03.2007

Mergi la inceput

neata!!!

dany, felicitari pentru masa si scaune!deacum o sa aveti casa plina de musafiri... multa sanatate mariei, ai grija de ea

mirella, vad ca si voi va tineti de distractie, petreceri, tort, baloane...bravo. nu mai nu tin secret, cand va veni bb va zic!

mireluta, un pupic special ptr norocos!

si cu scuzele de rigoare ii zic La multi ani! Laurei
Ieri am venit cu acest gand la munca dar m-a luat vestea mirelutei pe sus si am uitatiertare va rog

Asa deci Laura, la multi ani!

silvi
nunta mea
luna de miere

bruno
poze diverse

Mergi la inceput

salut fete dragi,
noi am fost azi matinali pt ca am mers la scos sange pt analize ( toti trei), iar apoi ne-am plimbat si la Sanepid pt exudat lu' asta mic+urocultura, asa ca am facut turul orasului. Acum eu ma pregatesc sa plec la dentist iat baietii mei se pregatesc de somn.
arissa cred ca ies azi afara dupa 1.30
dany sa stapaniti masa si scaunele sanatosi si sa va vina cat mai multi musafiri in casa ( daca va doriti)
fetelor muncitoare servici usor
va pup pe toate

Mergi la inceput