Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Alina, stiu Agapitos, saptamana trecuta cand am fost sa ma tund am intrat acolo si n-am iesit pina n-am luat cateva prajituri. Tortul pentru ziua lui Andrei vreau sa-l comand acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by socrate
Fetele cu experienta, am si eu o intrebare. Mi-am luat o pompa de la Avent. Bag la sterilizat tot? sau numai bucati? habar nu am ce sa fac cu ea.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
Baga la sterilizat doar partile care vin in contact cu sinul si cu laptele - nu am retinut daca e electrica sau nu. Daca e manuala, banui ca poti baga toate piesele...
Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alina_anto spune:
leeloo
Legat de ce spunea cleo, mie mi se pare ca am o mica gogosica intre picioare..hihihi. Eu stiu ca in timpul sarcinii e normal sa ti se umfle, asa ca nu-i nimic in neregula..
Noemi Si eu am pompa de san de la Avent (manuala). Dar o voi steriliza inainte sa o folosesc. Cred ca se desface , adica separi biberonul colector de pompa,. si apoi le pui pe amandoua in sterilizator. Ce sterilizator ai, electric sau pt microunde?
Lori, Ce bunatati ii pregatesti sotului? Sau iesiti in oras?
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
DanaH spune:
'neatza, fetele!
Ma pregatesc si eu sa merg al control. am vreo trei intalniri azi, cu anestezistul, cu o moasa si cu doctorul. sunt tare curioasa daca o sa imi faca eco. toata noaptea am visat numai spitale, doctori, hainute de bebelusi.... dar am dormit tare bine.
Simona, Lori, Alina, La Multi Ani pt sotiori!
Socrate, eu pompa de la avent (manuala) am fiert-o toata, dar pe bucati (sunt coerenta?). adica am desfacut-o si am pus toate componentele la fiert. o fi bine.....o fi rau.... nu stiu, dar asa am facut.
Iulia, am vazut pozele cu burtica si motorul. o mamica super cool. daca mai si faceai o tura, macar in jurul blocului, cred ca scandalizai toate babele.
Fetele care merg azi la control, sa dea Domnul sa ne intoarcem toate cu vesti bune.
Simona, se pare ca pana la urma tot cand vrea bebe o sa vina.
Asteptam (po)vesti de la intalnire, exemplificate cu poze.
Hai ca imi termin si eu cafeluta si fug la dus si apoi la spital. mai vin eu mai dupa pranz.
pupici
Dana 37+
Lorich spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
eeloo
Lori, Ce bunatati ii pregatesti sotului? Sau iesiti in oras?
AMR: 3 saptamani![/red]
Alina 35+ SARA-MARIA
Alina, maine il sarbatoresc pe larg, vin niste prieteni, facem niste fripturica, papam niste tort, nu mare lucru, ca mi se umfla picioarele cat bostanii; o sa bagam carti la greu - campionat de wist si Activity. Sper sa rezist!
Lori 33+ asteptand un bebe Robert
YLARI spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by socrate
Fetele cu experienta, am si eu o intrebare. Mi-am luat o pompa de la Avent. Bag la sterilizat tot? sau numai bucati? habar nu am ce sa fac cu ea.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
Baga la sterilizat doar partile care vin in contact cu sinul si cu laptele - nu am retinut daca e electrica sau nu. Daca e manuala, banui ca poti baga toate piesele...
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Fetelor, dar in ce le sterilizati? Merge in sterilizatorul de biberoane?
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
gabitzam spune:
Eu am avut la Andrei tot pompa Avent manuala, o desfaceam in bucati si o puneam in sterilizatorul de biberoane. Eu am sterilizator cu aburi, din cel de se baga in priza, de la Chicco. E mare ca si capacitate si imi intrau o gramada in el, si pompa si alte maruntisuri.
Am si din cel pentru microunde, dar l-am folosit mai putin, mi-era mai comod asta de la chicco.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
neata burtici !
Iulia 83—frumoase poze cu burtica pe motor Eu nu joc, am oroare de jocurile pe calculator ( prefer sa impletesc ciorapi mai degraba), ma refeream la serialul Heroes, mai am 3 episoade din seria 2 si gata, astept seria 3…
Simonacip- ma bucur ca esti mai bine . La multi ani pentru tati sa fiti fericiti !
Lorich- La multi ani si pentru tati al tau, o sa-l dai gata cu tortuletul, eu am avut la nunta si a fost suuuuper bun , yamy.
simonix ce mai faci, esti bine? nu mai stim nimic de tine de ceva vreme.
Fetele, azi mi-e asa o lene, nu am chef de nimic.Cred ca mai bag un somn sa-mi revin... va pup !
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza burticutze harnicutze,
Si eu asa rau am dormit toata noaptea!!!Am vrut sa vin sa va scriu,dar mi-a fost frica sa nu-l trezesc pe tati!!!
MA bucur ca v-ati simtit bine aseara,dar asteptam poze,sa vedem ca nu ati fost la barbati!!!
Iulia super motorul si nici de tine nu ma pot plange!!hihihi
Alina habar nu am ce sa-ti zic sa ii iei sotului tau,si a lui tati meu e ziua peste o luna si habr am !Eu tot ma gandeam ca poate nasc mai repede si ce cadou mai frumos decat sa ii aduc pe lume feciorul!S-au stii ce ?Are ceas?I-ai un ceas finut ,elegant sau genul lui!
Cleo nu esti normala cu fasolica ta!!hihihi m-am prapaidit de ras!!
Acuma ma duc sa dau cu aspiratorul si sa strang prin casa ca apoi vreau sa o taie la cumparaturi sa fac o mazarica fara frica~!!!
SA fiti cumintele!!Va pup!!!
Am uitat!Simona cum esti draga?
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Andreea, ai nimerit-o cu ceasul!! Sotul meu are un obicei (cam costisitor, ce-i drept, dar se intampla doar o data pe an): isi cumpara de ziua lui un ceas (merge din timp prin magazine, verifica, apoi in ziua cu pricina merge la fix si il cumpara). Si se bucura ca un copil de achizitia lui!!
Nici nu stiu daca anul acesta isi va lua unul pt ca am facut ceva gauri in buget....Vad eu luni cand vine acasa...
Nici eu nu am dormit bine, dar ma bucur ca e soare afara, asa ca o sa plec la cumparaturi
AMR: 3 saptamani!
Alina 35+ SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Neata fetele! Vad ca a fost o noapte fara emotii - dar rpesimt ca weekendul asta va mai lungi lista noastra de bebei...!
Simo - sa-ti traiasca sotiorul si sa va bucurati impreuna de o viata lunga si fericita!
Cleo - lasa mama fasolea la microunde - ce-ti veni? Vrei sa explodeze?? Auzi, am si eu o nedumerire - cum ai vazut tu ca s-a umflat fofo?? Ca eu nu mai pot s-o vad nici cu oglinda...
Alina - bafta la eco - te asteptam cu vesti!
Cum a fost la intilnire?? Unde sunt pozele?? Ati baut o limonada si pentru mine??
V-am spus ca ieri am dat o fuga prin Feeria si nu am iesit pina nu i-am luat lui bebe niste botosei bleu de la Zet?? Weekendul asta o sa incerc sa vad si eu ce imi mai trebuie sa cumpar si sa incep sa-mi fac bagajele pentru spital - nu strica sa fiu pregatita!
John D. Rockefeller, Jr.
bine, bine, nu o mai bag la microunde.
Si crezi ca mi-am vazut fofoloanca?? de cateva luni nu o mai stiu! O...mai pipai. Dupa pishulica am remarcat...ca e BIG MAMA!!!
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt