Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by DanaH

'neatza, fetele!

Ma pregatesc si eu sa merg al control. am vreo trei intalniri azi, cu anestezistul, cu o moasa si cu doctorul. sunt tare curioasa daca o sa imi faca eco. toata noaptea am visat numai spitale, doctori, hainute de bebelusi.... dar am dormit tare bine.

Simona, Lori, Alina, La Multi Ani pt sotiori!

Socrate, eu pompa de la avent (manuala) am fiert-o toata, dar pe bucati (sunt coerenta?). adica am desfacut-o si am pus toate componentele la fiert. o fi bine.....o fi rau.... nu stiu, dar asa am facut.

Iulia, am vazut pozele cu burtica si motorul. o mamica super cool. daca mai si faceai o tura, macar in jurul blocului, cred ca scandalizai toate babele.

Fetele care merg azi la control, sa dea Domnul sa ne intoarcem toate cu vesti bune.

Simona, se pare ca pana la urma tot cand vrea bebe o sa vina.

Asteptam (po)vesti de la intalnire, exemplificate cu poze.

Hai ca imi termin si eu cafeluta si fug la dus si apoi la spital. mai vin eu mai dupa pranz.

pupici

Dana 37+

mult succes!!!
si io ies acum pe usha, ma duc la dr sa ii arat .

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In prima zi cand am venit cu Andrei acasa, dupa ce a dormit vreo jumatate de ora s-a trezit si s-a pus pe plans, dar un plans din ala disperat. El plangea, eu plangeam ca nu stiu ce sa-i fac, lapte inca nu aveam suficient, barbata-miu era in fibrilatii ca nu stia la cine sa se duca mai intai. Aveam un biberon nou, nu's ce smecherie anti-colici, si a dat sa-l bage la sterilizat la microunde, sa-i dau niste lapte formula copilului. Dar nu s-a uitat ca inauntru avea o periuta minuscula, cu coada metalica Va imaginati in nebunia aia de urlete si istericale a inceput si ala sa scoata jerbe de scantei, s-a topit, fumul negru de plastic si mirosul au umplut toata casa.

Acum imi vine sa rad cand imi amintesc, dar atunci as fi fugit de acasa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Eu am avut la Andrei tot pompa Avent manuala, o desfaceam in bucati si o puneam in sterilizatorul de biberoane. Eu am sterilizator cu aburi, din cel de se baga in priza, de la Chicco. E mare ca si capacitate si imi intrau o gramada in el, si pompa si alte maruntisuri.
Am si din cel pentru microunde, dar l-am folosit mai putin, mi-era mai comod asta de la chicco.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Si eu tot unul de la chicco am (capatat...)
Intrebare (alta... stiu, azi sunt pisaloaga) Acest sterilizator cand il folosesc prima data... e ok? sau trebuie sa il spal... ceva??? Nu stiu daca m-am facut inteleasa...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

fetele va spuneam ca am niste probl la serv...o sa fiu nevoita sa merg sa dau niste decl la politie...va rog sa imi tineti pumnii...nu va pot spune prea multe...dar sunt intr-un stres extraordinar. va rog doar sa imi tineti si mie pumnii.

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by babyname

fetele va spuneam ca am niste probl la serv...o sa fiu nevoita sa merg sa dau niste decl la politie...va rog sa imi tineti pumnii...nu va pot spune prea multe...dar sunt intr-un stres extraordinar. va rog doar sa imi tineti si mie pumnii.

iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI

Doamne!!! Te pup! Iti tinem pumnii, normal! Sa ne zici cand te intorci ce ai facut.
O sa fie bine!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Mai, nu-mi amintesc si pace daca l-am spalat sau nu inainte. Mergi si tu cu el o tura in gol, sa se sterilizeze sterilizatorul Se pune putina apa in el si se lasa pina se stinge beculetul, cel putin la modelul pe care il am eu asa este.

Mergi la inceput

Offf, Iulia, iti tinem pumnii si o sa ne gandim la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam , Ylari, fetele, multumim de urari si de incurajari

Lorich La Multi ANi si sotiorului tau...sa ne bucuram multi ani d eei, cu cit mai putine incapatineli din partea lor

Leeloo, merci iubito, botoseii ma dau gata si pe mine intotdeuna, sa stii.

Alina, bbuuuun de tot Agapitos, eu lui David tot de la Agapitos i-am cumparat tortuletele...Un pic mai scumpicica cofetaria, dar merita..

Andreea 27, sunt bine deocamdata, astept sa vad ce se mai intimpla, desigur mie mi se pare ca ma doare si burtica acum, dar nu stiu dc e chiar reala senzatia...

dana H, asa e , bb are personalitatea lui, ce credem noi? ca fac cum vrem noi sau drii>??

Babyname, succes mult, nu te stresa prea tare, tinem pumnii

Elenuca, e si ziua asta insorita, imi ridica moralul...Cind am sunat-o azi sa vezi ce draguta era... CIne sa-i mai inteleaga?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Gabitzam , Ylari, fetele, multumim de urari si de incurajari

Lorich La Multi ANi si sotiorului tau...sa ne bucuram multi ani d eei, cu cit mai putine incapatineli din partea lor

Leeloo, merci iubito, botoseii ma dau gata si pe mine intotdeuna, sa stii.

Alina, bbuuuun de tot Agapitos, eu lui David tot de la Agapitos i-am cumparat tortuletele...Un pic mai scumpicica cofetaria, dar merita..

Andreea 27, sunt bine deocamdata, astept sa vad ce se mai intimpla, desigur mie mi se pare ca ma doare si burtica acum, dar nu stiu dc e chiar reala senzatia...

dana H, asa e , bb are personalitatea lui, ce credem noi? ca fac cum vrem noi sau drii>??

Babyname, succes mult, nu te stresa prea tare, tinem pumnii

Elenuca, e si ziua asta insorita, imi ridica moralul...Cind am sunat-o azi sa vezi ce draguta era... CIne sa-i mai inteleaga?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Vai draga de tine!!stai in patut si daca te dare mai tare suna-ti dr!!Daca e ceva sa ne anunti!! si sa ai grija de tine!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andree 27, mi-ar placea sincer sa vina de ziua sotului meu...n-ar fi un moment rau, nu???? M-am spalat , acum ma duc sa ma usuc la par...Sa vedem..partea asta de dop a fost mai galbuie asa, dar tot nu era cu firicele de singe...Deci cred ca poate sa mai dureze si o zi, doua..
Va anunt eu, cum sa nu...Eu, sis..nu se poate

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput