Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Dragele mele tutunici!

Revin la subiectul meu de suflet, cu cele mai optimiste si sufletiste fete, ca sa va dau o veste (desi vad ca vestile bune circula repede (Zenobia )!! Sunt insarcinata - primul FIV a fost cu noroc! Suntem foarte emotionati si foarte fericiti!

Multumesc si aici tuturor pentru gandurile bune, pentru informatille utile si, in general, pentru ca existati si ati fost aici ori de cate ori am avut nevoie!

Va doresc tot binele din lume si astept sa primesc aceeasi veste de la fiecare dintre voi, cat mai repede!

Cu drag,
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, sunt tare placut surprinsa ca de dimineata mi-am facut analizele la Synevo, si chiar acum 5 minute am primit rezulatele pe email. Nu ma asteptam sa le primesc mai repede de joi, cum mi-au spus ei ca sunt gata. Toate analizele mi-au iesit in limitele normale conform fazei foliculare in care sunt. Sincera sa fiu nici nu aveam vreo emotie ca nu mi-ar iesi bune. Eram curioasa doar daca cele de tiroida sunt Ok, stiind ca am antecedente in familie si ca problemele de tiroida se pot mosteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

quote:
Originally posted by Madutz

Dragele mele tutunici!

Revin la subiectul meu de suflet, cu cele mai optimiste si sufletiste fete, ca sa va dau o veste (desi vad ca vestile bune circula repede (Zenobia )!! Sunt insarcinata - primul FIV a fost cu noroc! Suntem foarte emotionati si foarte fericiti!

Multumesc si aici tuturor pentru gandurile bune, pentru informatille utile si, in general, pentru ca existati si ati fost aici ori de cate ori am avut nevoie!

Va doresc tot binele din lume si astept sa primesc aceeasi veste de la fiecare dintre voi, cat mai repede!

Cu drag,
Madalina

Reeditez: eu vazusem doar modificarea de pe prima pagina ! Acum am citit din urma si m-am emotionat si mai tare - va imbratisez cu drag pe toate, si vreau sa va rog sa aveti incredere ca veti reusi! Sunteti niste fete minunate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Arucs scuze, dar acum am citit PM ca nu am mai intrat. Bravo, ma bucur mult ca ai vorbit cu Matei, vad ca ai intrat deja in focuri, urmez eu , sa ma tragi dupa tine.

Mergi la inceput

Arucs ti-am trimis PM
Madutzesti o fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe (sau poate 2) frumos si sanatos.
Imi poti da niste detalii referitor la clinica din Viena, si anume cum e cu stimularea acolo, cu monitorizarile, cat trebuie sa stai in Viena de cand incepi procedurile pentru FIV? si cam ce costuri sunt.
Nu mai am rabdare sa-l astept pe al meu sa sune acolo ( e plecat din Bucuresti)si eu nu stiu germana. El are cetatenie austriaca. stii ceva pentru austrieci e vreo reducere? eu nu am cetatenie austriaca, dar ma gandeam ca daca are el poate sunt alte costuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

buna seara fetelor am tot citit zilele acestea cam despre tot ce a-ti discutat pe aici si vroiam sa va spun ca si eu am endometrul foarte subtire (6.3) si mi-au recomandat colegii sa iau estrofem pt. ingrosare 2 tb. pe zi din prima zi de c.m. pina la inceputul celeilalte luni de c. m.si vreau sa va spun ca sa ingrosat destul de mult adica(9.2)A SI BINENTELES OVA-MIT TOT 2 TB. PE ZI,asa ca luati cu incredere estrofem.
pt.felix76javascript:insertsmilie('')
si eu!

Balcan Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Madutz, felicitari, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!!!

FETELOR, Mada23, Arucs, Felix76, Camid , ma tem ca m-ati inteles gresit.
Primul si singurul Fiv pe care l-am facut in aprilie 2007 l-am facut cu Dr.T si Dr. Matei la Sabyc dar inainte de Fiv am facut laparo pentru sigilarea trompelor la indicatia Dr-lui.T.
deci nu este vorba de nereusita din cauza hidrosalpingxului!!!
Felix76, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie dar cu siguranta intr-o zi va fi!

Urez de pe acum La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume maine (chiar si mie)mai ales ca de la serv. nu prea am timp sa intru pe forum.
-ici pentru toata gashka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Huski, Georgia, Mada si toate fetele de pe forum care isi serbeaza ziua de nume sau de nastere LA MULTI ANI FETELOR !!!!
Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si binecuvantate cu copilasi sanatosi chiar anul asta !

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaraluca spune:

buna

sunt noua pe acest forum
maine sunt programata la laparoscopie cu Dr. Tutunaru

imi este teama dar...
as vrea sa stiu si eu cu cat ar trebui sa "sponsorizez" echipa (doctor, anestezist, etc.), ca sa fie toata lumea multumita

va rog mult sa ma ajutati pentru ca, chiar nu stiu

"La multi ani !" pentru toti cei care se serbeaza maine

Mergi la inceput

MariaralucaTutu nu primeste bani, dar daca vrei poti dona la fundatia ad valorem o gasesti pe net. Pentru ceilalti anestezist si asistenta lui cate 150 lei. In rest pe la asistente si cea care ma dus cu carutul eu am mai dat cate 10 lei, dar poti da si mai putin. Oricum sunt f. draguti.
iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput