Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 11
lalitica2000 spune:
ohhooooo...ce agitatie pe forum....ce imi place cand am ce sa citesc
felix, precum zicea zenobia, imi place atitudinea ta. nu trebuie sa te lasi batuta, plus ca speranta moare ultima.Vorba magditei pana iti vin rusii nu ai de ce sa te gandesti ca nu s-a prins ceva. eu am un feeling ca va fi cu II liniute. Testul de sange nu l-ai facut?
bun venit fetelor cele noi si sa zaboveasca cat mai putin pe aici, ca noi toate de altfel.
pamy_ggg bafta multa la laparo si histero maine.
magghyc, daca nu iti raspunde Tutu la telefon, eu iti recomand sa te duci direct la cabinet, ca azi are program si cu siguranta ca pana pe la 8 seara il gasesti acolo. Ca sa fii sigura ca nu o sa stai la coada poti sa mergi pe la 7 si jumatate, ca atunci nu mai e asa multa lume.
eu maine ma duc sa imi fac prima tura de analize hormonale: LH, FSH, Estradiol, Prolactina, T3, T4 si TSH. M-am hotarat sa le fac la Synevo deoarece laboratorul acesta e mai aproape de casa. Sper sa fie OK.
va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa si sa fie numai cu vesti bune!
camid spune:
Lalitica2000si eu tot la Synevo am facut toate analizele hormonale si au iesit la fel de fiecare data. Ai incredere ca sunt profesionisti; eu am fost f. multumita de ei si rezultatele au corespuns (le-am facut 2-3 luni la rand), adica erau ff apropiate.
Bafta multa.
huski spune:
Zenobia, multumesc pentru urarile de bun venit si pentru ca m-ai trecut pe listuta!
Camid,iti doresc sa te refaci cat mai repede dupa laparo
eu am facut Fiv anul trecut la Sabyc dar acum dl. doctor cred ca va face Fiv doar la clinica cea noua care se va deschide la inceput de Mai asa cum spunea Arucs careia ii multumesc si ii doresc deasemenea refacere cat mai rapida.
Magdita multumesc de urari si sper din tot sufletul ca va veni cat mai carand si la noi ziua cand vom vedea 2 liniute pe testul de sarcina
ubirica spune:
Fetelor, la o ecografie din ziua 14, inainte de ovulatia, nu aveam lichid in fsd, acum in ziua 16 dupa ce s-a produs ovulatia- lama de lichid FSD.Nu mai am rabdare pana pe 30 cand ajung la Tutu.
E normal?
arucs spune:
Huskimultumesc pentru urari.Ce s-a intamplat anul trecut ,asta daca poti sa-mi spui.Ce tratament ai facut?Ai tu vreo problema sau sotul?Eu nu am nici o problema,ca sa zic asa,doar trompa stanga infundata ,dar analizele sunt bune si mie proful din Israel mi-a dat sanse mari de reusita,Acum astept sa vad ce zice de rezultatul de la laparo si histero ca sa hotaram cand incepem pregatirea de FIV.Te pupic
Camid Cum iti mai este?Eu am burta umflata,ma doare si nu stiu daca este normal.Tu ce zici?
huski spune:
arucs ce sa-ti zic , problema este clar la mine deoarece trompele au fost infundate fara sa se mai poata face ceva si de aceea dr.T a trebuit sa le clipseze deoarece produceau acel lichid toxic numit hidrosalpinx. sotul este ok
de ce nu a reusit primul Fiv nu stiu, probabil ca asa a fost sa fie...
tratamentul a fost compus din diphereline si menogon incepand din ziua a-2-a.
cam prin iulie-august as vrea sa fac Fiv 2 si de data asta sper sa reusesc...
de fapt....imi doresc sa reusim toate si ne mutam la discutii despre
rocsy2007 spune:
fetelor cand vom reusi sa ramanem sa facem un forum de mamici care sa se numeasca bebelusii lui tutunaru...sau ceva de genul asta...nu am inspiratie sa ii dau acum un titlu .dar ar fi super nu?
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mada23 spune:
Rocsy..ar fi super, e tare ideea
Huski...nu ti-a reusit FIV-ul tocmai din cauza lichidului acela toxic care omoara embrionul, din acest motiv le-a si clipsat sa fie FIV-ul urmator cu sanse mult mai mari.Cu sigiranta ai sa reusesti acum, DD sa fie langa tine
Arucs..e normal sa te doara, abia peste doua saptamani nu ai sa mai simti nimic, sau mai devreme depinde mult de organism.
Ubirica...lichidul in fsd este semn ca ai ovulat, asa mi-a explicat mie un dr din oras de la mine, e foarte normal si e de bine, e nasol cand apare lichidul inafara ovulatiei
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
arucs spune:
Rocsychir ai o idee geniala.Hai sa ne gandim la nume deoarece eu sunt foarte optimista,sigur o sa reusim toate.
Huskida,fara cuvinte,dar daca DR.TUTUNARU ti-a spus ca asa sunt sanse cu siguranta acum trebuie sa fie bine.Eu sper sa fac FIV-ul in Iunie cel tarziu Iulie.
Madamultumesc pentru raspuns,sper sa-mi treaca mai repede ca nu suport sa stau in pat prea mult timp.Si eu care credeam ca azi ma duc la serviciu.Ce glumeata am fost!
Anaconda unde esti?
camid spune:
Anaconda2 ti-am trimis PM, putem vorbi pe mess ca l-am reparat, Yahoo deocamdata nu functioneaza.
huski multumesc frumos, pot sa te intreb unde ai facut FIV-ul?Bafta multa in continuare pentru cel de-al doilea. Si eu vreau sa-l incep pe primul dupa ce-mi revin.
Arucs sunt aproape refacuta, mai am mici intepaturi in burta, ieri nu am avut nimic , dar vad ca azi ma cam deranjeaza; asta e..... Este totusi o operatie, trebuie sa ne mai si doara din cand in cand. Apropo, pe tine cand te-a vazut profesorul din Israel? si te-a consultat? Ce ti-a zis?