Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dragele mele, vestile pe care vi le dau nu sunt tocmai bune, mi-a venit ciclul, declar azi ziua 1! Nu-i problema, nu sunt dezamagita, am constatat pe pielea mea ca este foarte bine sa nu iti faci iluzii si asteptari. Deci punct si de la capat! Cred ca voi veni de 1 mai la Bucuresti pentru monitorizare!
Acum o iau cu cititul din urma ca vad ca ati fost harnicute!

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Felix76 imi pare sincer rau, stiu cum este, sunt aproape de tine, tu esti o fata f. puternica, trebuie sa treci peste asta si sa mergi mai departe. Sigur o sa vina soarele si pe strada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix76,
asa cum am mai spus, imi pare fff rau ....dar , io iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli......cuvintele nu sunt de ajuns, trebuie sa fii increzatoare, preotul aseara mi-a spus ca dupa post o sa reusesc cu siguranta, nu am ales perioada care trebuia,o sa fie bine ai sa vezi mii de sa-ti faca ziua de azi mai frumoasa

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele dragutele, multumesc ca sunteti langa mine! Va rog sa nu va intristati, ar fi fost prea frumos sa reusesc din prima! Daca reusam v-as mai fi dat si voua sperante... Ma bucur ca imi vine ciclul in fiecare luna si ca nu am dereglari de la stimulare pentru ca o pot lua de la capat pana imi voi implini visul.

Acum am o intrebare pentru voi! Va spuneam ca endometrul meu la inseminare era cam micut, numai 5,5 mm si asta ar putea fi o problema ca degeaba are loc fecundarea daca oul nu are in ce sa se implanteze... Am vazut pe subiectul "Inseminare" ca alti doctori dau estroferm sau oestrogel pentru cresterea endometrului. Fetele care au vechime in ale inseminarilor, stiti cumva, Tutu da ceva pentru rezolvarea acestei probleme? Daca da, spuneti-mi si mie ce si avand in vedere ca eu fac tratament de stimulare in zilele 5-9, de cand sa ma apuc sa iau?

Rocsy, tare interesanta propunerea ta! Ar trebui sa faca fetele de la "odisee" sau de la "nasterea unei stele" un astfel de subiect ca sigur Tutu are reusite care posteaza pe acolo! Sper sa ajungem si noi sa scriem cat mai curand la un astfel de subiect sau chiar sa il deschidem noi...

Camid, vei vedea ca peste cateva zile te vor jena mai mult firele decat taietura propriu-zisa! Mie mi le-a scos sotul mai devreme de 7 zile (dupa 4 zile) ca nu le mai suportam si incepusera sa ma irite...Ma bucur ca esti bine!

Huski, iti tin pumnii de data asta. Ma mir ca ti-au facut FIV cu hidrosalpinx! Stiu ca asta omoara si gigeii si embrionul daca ajunge sa se formeze. Asa de curiozitate, cu cine ai facut acel FIV?

Ubi, deci ai ovulatie!!!! Felicitari, una problema rezolvata!!! Acum sotul, cum sta sotul cu gigeii???

Mada, multumesc de floricele, tu ce mai faci? Mai vii pe la Tutu?

Mie mi-a venit ciclu normal dupa laparo. Cred ca nu ar trebui sa va intazie.

Va pupacesc si sa auzim de bebici! Magdita urmeaza la test!

Incep usurel, usurel sa scot gasca de sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Felix, imi pare sincer rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, iubita mea, sunt alaturi de tine ! Tocmai din acest motiv nu imi fac nici eu iluzii ! Eu deja incep sa am simptome de rushi ! Asta este ! Mergem inainte, e singura cale !Cu siguranta se va intampla minunea pentru fiecare dintre noi, mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul !

Doamne ajuta tuturor

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Felix, sotul meu e plecat de aseara in delegatie pana vineri, nu are cum sa faca spermograma pana ajung la Tutu.In a 6-a zi dupa ovulatie testul la sange e relevant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, si eu am citit de estrogel, nu numai la "Inseminare", ci si la subiectul "FIV". Nu stiu prea multe, insa este interzis femeilor cu endometrioza, cum sunt eu.
Pup fata

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bineinteles ca vin, la urmatoarea ovulatie sunt prezenta. Acum mi-am facut rost de ova-mit am inteles ca nu afecteaza endometrul, si eu l-am avut micut 6.3 fata de luna trecuta fara stimulare era de 10.
Ma bucur mult ca esti optimista, luptam pana la capat

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput