Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna , fetelor,
Am o mare rugaminte la voi - trebuie neaparat sa ajung la T saptamana aceasta - la cabinet, am niste probleme cu sarcina si vrea el sa imi masoare niste indici pe arterele uterine in saptamana 24..adica asta...problema e ca NU raspunde la telefon, nici el nici asistenta lui, si nu stiu ce sa fac - sa ma duc la cabinet? cand? pls, daca stiti ceva de programul lui zilele astea, dati-mi un mesaj aici sau pe PM, cum credeti ca e bine...
Sunt la job si as pleca spre cabinet daca as sti ca dau de el, dar nu pot sa plec in fiecare zi :-(.
Merci de help,
saptamana cu vesti bune..ca tot vine iepurasul de Paste....
Magda

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Va pupic pe toate si va multumesc pentru mesaje.
Da iata ca mi-am revenit destul de bine,nu mai am ameteli de loc insa am burtica umflata si ma cam doare.Insa cred ca mi-am revenit destul de greu din anestezie deoarece am intrat in sala la ora 13 si m-am trezit pe la 16 cu anestezista si o asistenta langa mine care-mi spuneau sa nu mai plang si ma stergeau la ochi.Am fost foarte umflata la fata ,dar acum incep sa revin la normal.
Nu stiu cine a intrebat de noua clinica a lui Tutunaru ,insa pot sa-i spun doar ca o deschide la inceputul lunii Mai si acolo o sa faca FIV. cu alta aparatura si cu cei doi medici din Israel si SUA,bineinteles alaturi de dr.Matei.
Pisix te pupic si sper din tot sufletul sa -ti dea DD putere sa mergi mai departe si cu siguranta o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Ce faci arucs? Erai f. viteaza la spital, ziceai ca te duci la servici azi. Si eu ma simt mai bine dar nu pot spune ca ma simt in stare sa ma duc la servici. Ai reusit sa vorbesti cu doctorul sambata? cand iti faci externarea? Eu cred ca fac externarea vineri, cand ma duc sa-mi scoata firele. Nu cred ca are rost sa mai bat drumul pana la spital numai pentru externare? tie ce ti-a zis, can iti scoate firele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Magdutzule, tiza mea, eu zic sa insisti cu telefoanele, mai ales pe nr. lui Tutu. Raspunde cam greu cateodata, insa daca insisti iti raspunde pana la urma. In cazul in care nu reusesti sa vb cu el la telefon, du-te pana acolo, ca sigur il gasesti la cabinet dupa-amiaza. Sarcina usoara iti urez in continuare, fara probleme, si sa vii cu vesti bune !
Doamne ajuta tuturor

Vine cu
Doamne ajuta tuturor sa auzim numai vesti bune
magdita
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Magda,
merci mult..ce sa fac, insist la telefon..banuiesc ca dimineatza e super buzy la spital si de asta nu raspunde.
Si tie pupici si sa te aud cu vesti bune :-).

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Camidda eram viteaza,insa nu prea pot sa ma misc.Tot vineri o sa-mi faca externarea cand merg sa-mi scoata firele,asa mi-a zis doctorita.Pana atunci nu are rost sa mergem.Nu nu am vb cu doctorul doar ce mi-a zis rezidenta.Cu toate ca iau 3-4 carbuni medicinali pe zi tot am buta umflata si ma doare,nu pot sa merg dreapta si ma doare foarte rau cand ma duc la toaleta.Mi-am scos azi pansamentele si m-am spalat cu ceai de galbenele.
Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

arucsvezi ca ai PM , raspunde-mi si mie, te rog. Ma simt mai bine, si pe mine ma cam doare burta, dar nu f. rau, nu mi-am scos pansamentele, dar le scot si eu azi si o sa ma dau cu betadina si crema de galbenele.Poate vorbim si ne vedem vineri la spital.

Mergi la inceput

Acum am alta problema,la cat timp dupa laparo si histero o sa-mi vina ...se mai respecta data sau o sa am dereglari si oare cand pot sa incep stimularea pentru FIV?Oare pot sa incep luna asta?
Nu de alta dar nu mai am rabdare,vreau sa aflu cat mai multe pana ajung vineri la dr.
Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna fetele. eu nu prea am mai scris ca nu am noutati. tot ce va pot spune este ca sunt la perioada de ovulatuie si ma dor ovarele ca si cum am luat stimulare. nu stiu de ce dar in ultimul timp asa mi se intampla chiar daca nu fac stimulare...nu imi dau seama cu care ovar ovulez ca ma dor amandoua.oricum astept sa vina luna mai sa fac cea de-a doua IA. luna asta o voi rata tinand cont ca este saptamana mare si ovulatia mea pica chiar acum.
madutz felicitari pentru samburel.
bun venit fetelor noi si multa bafta in lupta cu infertilitatea.
va pup pe toate fara exceptie.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Buna rocsy, eu am dureri in preajma ovulatiei, cat si la 1 zi dupa, numai cand ovulez cu stangul, sunt mai accentuate in partea stanga, insa din cand in cand se transmite si la dreptul, se intampla asta fara nici o stimulare

Mergi la inceput