CLASA/GRUPA 0 la scoala?

CLASA/GRUPA 0 la scoala? | Autor: Laura XXX

Link direct la acest mesaj

Buna la toti parintii!
Vreau sa stiu daca pana la urma a ramas valabil ca se incepe scoala cu grupa 0 pregatitoare la 6 ani si ceva, stiti ceva? Am auzit ceva de la o educatoare dar sunt sigura ca nimeni nu stie ce va fi anul acesta. Totusi, legea este valabila?
Multumesc,

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Legea despre care vorbesti a fost de fapt un proiect de lege care nu a intrat niciodata in dezbaterea Parlamentului de cand s-a adoptat Pactul pentru Educatie.Situatia e foarte clara:nu s-a adoptat nicio lege,deci cadrul legislativ este cel de anuil trecut.Nu exista confuzii sau neclaritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Da, a fost doar un proiect despre care eu mi-am exprimat dezacordul pe unde am avut ocazia (edu.forum). Nu stiam cum a ramas dar daca nu s-a mai auzit nimic imi inchipuiam ca a murit in fasha. Oricum nu avea cum sa devina realitate atat timp cat scolile nu au posibilitatea sa supravegheze copiii cat sunt parintii la serviciu, nu vad cine ar avea interesul sa-si dea copilul la clasa 0.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

E in stadiul de propunere, si mai mult ca sigur nu v-a intra in viguare din toamna chiar daca va fi votata in urmatoarele luni. Pentru anul scolar 2008-2009 eu mi-am inscris copilul la grupa pregatitoare organizata la gradinita.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Sper ca nu va intra nici in anul 2009-2010 ca abia atunci va fi Ilinca mea la grupa pregatitiare pentru ca sunt in stare sa fac "moarte de om" si eu fata la 6 ani la scoala nu o dau. Sub nici o forma, never...indiferent cate certificate medicale si spagi va trebui sa pun in functie.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput