Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
anca super!!!! mai face maria pipi la olita???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
slimatei spune:
neata , am tras un pui de somn spre dimineata...[p]ce dulce a mai fost!
anca am vazut poze noi ce-a crescut! si imi plac tare alea facute cu ce le-ai facut?nustiu daca oi avea timp ca asa programe am o suta dar cine mai are timp sa mai umble macar daca as putea(avea timp) sa scanez foto de la botez ca uratul ala care a venit sa ne faca foto nu a vrut sa ne dea orig. ne-a dat numai poze pe hartie (ca pe timpul lui pasvante chioru')si i-am mai dat si un sac de bani
cami, sper ca nu esti suparata pe mine.stiu ca nu prea ai timp dar te rog sa ne mai spui despre Stefania si Sebi cand vei avea timp caci eu una( si cred ca nu sunt singura) care citesc cu drag si mai iau si nota (in sensul ca bagam la cap unele treburi.va
oana multa sanatate la puisor....
eu am o gramada de noutati si bune si rele(ca nu se poate fara ele,din pacate)
dar sa incep cu cele bune si mai ales de cea care sunt tare mandra
aseara am facut prima rostogolire asa ce se mai chinuia si nustiam eu de ca maraie ea asa dar ea nu ma vroia nici pe mine nici pe ta'su si nici nu accepta bnici un ajutor , maraia mai tare..si si-a scos singura manautza de sub ea..numai ce-am vazut-o pe burtica ...frumos !ce emotii m-a rasplatit din plin
alta noutate si nici nustiu daca e normal e ca nu mai gangureste, de ce oare maraie cand e obosita dar asa usor, daca nu as fi pe faza nici nu as da atentie...si atat nu ma anunta cand e foame...nimic.. daca o las asa cred ca e in stare sa stea fara sa manance.
in ultima vreme am incercat sa nu-i mai fac de suzeta ..defapt si ea s-a mai reglat cand n'o mai vrea n'o mai vrea..si nu pot sa i'o dau cu fortza... e ciudat cum se schimba de la o zi la alta
si am mai observat ca sapt trecuta nu vroia sa pape decat seara f. des ziua nimic cel putin pana in 12.00-chiar 14.00 uneori si dupa din 2 in 2 ore si seara tb sa las la san non stop pana 12.00 noaptea
acum de vreo 3 zile adoarme la 22.00 si prima seara s-a trezit pe la vreo 2.00 sa pape, iar acum doarme pana la 6.00 azi chiar la 7.00 a papat si imi pare rau ca doar la un san(nu am reusit sa il dau si pe celalalt nu l-a vrut caci a si adormit din nou, si sunt sigura ca acum nu mai papa pana la 12.00 cel putin ...asta e ce sa-i fac....
oi oi ce ma lungesc..ati fi avand voi rabdare cu mine dar cat...
haideti ca va mai spun pe parcurs...ca si asa am inceput de o ora mesajul asta
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
zilnic o pun pe olita si din cand in cand se mai si nimereste sa faca pipi ...odata a facut si kk
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Stefania sa stii ca sora mea se ocupa cu prelucratul pozelor si multumim ptr aprecieri.
Felicitari ptr rostogolire si tot inainte
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by bb_yasmi
zilnic o pun pe olita si din cand in cand se mai si nimereste sa faca pipi ...odata a facut si kk
poze si filmulete
povestea nasterii
super!!!!!!!!!1[
si eu merg azi sa ii iau la iasmi.
ancadragoman spune:
Eu o pun odata pe zi sa se obisnuiasca cu ea ,asa a facut o prietene de-a mea si baiatul de la 8 luni face kk numai la olita...o pregatesc ca de la 1 iulie incep munca
poze si filmulete
povestea nasterii
slimatei spune:
wow anca ce fata mare ai..sta pe olita...felicitari..noi abia ne chinuim cu o rostogolire
a iesit soarele..si nu e vant! wow abia astept sa se trezeasca micutza si la targ cu noi sa-mi i-au papuci... sa ma simp si eu un pic mai bine
va o zi buna!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Roxxy80 spune:
Despre ce targ vorbesti? (ce curioasa sunt ). Vreau si eu la targ .
quote:
Originally posted by slimatei
wow anca ce fata mare ai..sta pe olita...felicitari..noi abia ne chinuim cu o rostogolire
a iesit soarele..si nu e vant! wow abia astept sa se trezeasca micutza si la targ cu noi sa-mi i-au papuci... sa ma simp si eu un pic mai bine
va o zi buna!
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
creem spune:
Buna dimineata!
Pupici multi si insanatosire grabnica pentru piticii bolnaviori!
La multi ani! sarbatoritilor de azi!
Ancuta...ce super ca a facut si kk...chiar o sa se obisnuiasca repede cu olita! Dar sa ai grija in delta cu tantarii...poate gasesti o crema protectoare sau ceva....ca acolo apar devreme si sunt nasoale rau intepaturile lor
Stefania...felicitari pentru rostogolire...sa vezi de acu caraiala...cel putin a mea se tot intoarce pe burtica si plange sa o intorc inapoi...oare cand o invata sa se intoarca singura
BB...imi pare rau de papica ta de aseara...da, intra-devar frumoasa culoarea...poti sa iesi la agatat!
Mai vroiam sa mai spun ceva...daa...de ...neuronu slab si asa de dimineata..
AA...gata...mi-am amintit...Multumesc Mihuta de info...si pentru cele de la "Parintii..." Da nu cred ca o sa iau totusi sistem din ala, mi-am mai revenit cu lapticul cat de cat si incerc sa accelerez cumva diversificarea...sa vedem daca imi iese.
Pupicei si sanatate la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
adinag spune:
Stefi, felicitari pentru rostogolire! Floris azi noapte s-a pus la rostogoliri in pat...
El se intoarce pe burtica, se screme mult acolo, dar daca-l intorc inapoi,il apuca plansul!
BB, uite ce am gasit, parca aveam mai detaliat dar nu stiu unde: daca am inteles eu bine, este vorba in primul rand de papica furnizoare de fier, adicalegumele. Astea ar trebui sa inlocuiasca intr-un timp acceptabil lapticul, pentru ca ,,, calciul din laptele praf ca si cel din laptele de vaca ingreuneaza pana sa impiedice asimilarea fierului din mancarica. Insa bb-ii au nevoie inca mult timp de laptic, asta-i clar! Oricum, Iasmi e inca micuta, in general este vorba si de bb-i mai mari, ca de regula se recomanda mai tarziu inceperea diversificarii...
Ellis, abia acum am citit, ii pare tare rau pentru ce vi se intampla, poate mai bine sa pape mai putin, dar sa nu verse!
Creem, chiar, cum e la tine acum cu lapticul? Ma intereseaza si pe mine...
Adra, iti sccriu mai tarziu de diversificare, ca ar fi mai mult de scris si nu reusesc acuma.