Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
ellis spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Noi am cam chiulit de pe forum, dar am citit tot. Imi pare tare rau de bbii bolnaviori, va doresc multa sanatate. Ellis, cred ca e groaznic. Va doresc sa nu se mai repete. Si Maria a mai vomitat pe nasuc mai demult, dar si-a revenit destul de repede si am aspirat-o. Acum ma intreb ce faceam eu daca pateam asta, mai ales ca de la mine pana la Gr Alexandrescu e foarte mult de mers... Zilele trecute ma apucasem si eu sa citesc masurile de prim-ajutor, metoda Heimlich la copii... Numai bine, sper sa nu fie cazul sa intervii vreodata.
Eu am terminat azinoapte proiectul, a avut succes, desi eu nu sunt prea incantata de el. Am realizat ca am pierdut multe lunile astea, trebuie sa ma apuc sa citesc serios.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
e foarte urat cand se intampla , m-am speriat groaznic, a trebuit sa-i dau cateva palme pe spate, citisem si eu cu cateva zile in urma metodele de interventie, dar una e sa citesti si alta sa aiba copilul tau probleme; spitalul e aproape, din pacate eu nu am permis de conducere, am ajuns cu un taxi cam in 7 min; oricum reusisem eu sa curat grosul, ei au aspirat doar mucii; daca nu as fi avut batista bebe, nu as fi reusit; dar mi-e asa teama la fiecare tuse a ei cat de mica; imi pare rau ca e asa sensibila;
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, DAR MAI ALEA PENTRU SCUMPA MEA ALESSIA MARIA!
NICI NU IMI VINE SA CRED CA ARE 5 LUNISOARE! I-AM LUAT FUSTITZA GOGOSAR ROSIE, PALARIUTE, TRICOURI SI INCA UN PATUT CA VOM PLECA DE PASTI O SAPTAMANA LA BUNICI SI SA-L LASAM ACOLO. DE DIMINEATA NOI I-AM CANTAT LA MULTI ANI SI EA NE-A MULTUMIT CU UN KK!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by uberbax
Buna seara la toata lumea!
Fetelor cam la cate luni ati inceput sa puneti bebelusii in fundulet asa sprijiniti?
19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
EU LA 4 LUNI, DAR INAINTE O TINEAM INCLINATA LA 45 GRADE IN LEGANUT, PE PERNA, DAR NU IN FUNDULET; DAR DE LA 4 LUNI NU MAI VREA SA STEA ALTFEL.
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
as vrea sa ii iau la iasmi mingea asta: http://bebelusulideal.ro/details/VTECHMingemuzicala-8636.htm o mai are careva??? ce parere aveti de ea??merita banii?
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
e foarte buna, a avut cumnata mea, prin urmare o vom avea si noi, dar e prea devreme pt ea; se rostogoleste singura, scoate diverse sunete, dar e grea - aia a noastra e de la chico, poti sa o iei, vezi tu cand o folositi.
POVESTEA NASTERII
oana8188 spune:
Hop si noi pe aici! Din fericire Alexandra se simte mult mai bine; tot are muci, tot tuseste, dar nu atat de tare si starea generala e mult mai buna; asa de tare ma bucur....
Aseara ne-a facut tati o surpriza si ne-a anuntat ca a facut rezervari pentru plecat in Antalya pe 1 iulie - toti 3 . Sper ca va fi ok cu moaca la 6 luni in tara straina.
LA MULTI ANI!! SI SANATATE PT MAMICILE SI BEBEII CU NUME DE FLORI!!
Oana de Ana Alexandra
iuli-ana spune:
Salutare!
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori si bebeilor care au implinit azi inca o lunitza!
ELLIS,iimi pare tare rau ca Alessia se confrunta cu asa ceva...Uite un pupic de la nou p voi!Te admir f mult pt taria pe care o ai...
PUSSI,felicitari pt MAMA!
OANA,e f frumoasa surpriza sotului tau,insa tebuie sa va ganditi f bine daca luati cu voi prichindica...Luna iulie este cea mai calduroasa,noi am prins acolo 48 de grade la umbra,noaptea nu se racorea mai deloc...In plus,fiind clima mediteraneana,aerul este f umed,am transpirat continuu...Drept e ca au aer conditionat in hotel si majorit locatiilor...Eu te sfatuiesc sa te gandesti f bine,mie nu mi-a facut bine acea iesire in Antalya,noroc ca a fost sapt de miere si ne-am facut-o noi mai placuta....SA nu te superi pe mine,eu doar ti-am dat o parere...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
iuli-ana spune:
Si acum sa va spun ce stim noi sa facem:ieri Daria mea s-a intors singurica de pe spate intr-o parte si apoi pe burtica.Si si-a scos singura manuta de sub ea!
In plus,de 2 zile adoarme singura,se intoarce pe o parte si se culca...Seara o pun treaza in patucul ei,isi roteste ochisorii la animalutele de langa ea si adoarme...In fiecare seara ne culcam pe la 21-22 si ne trezim la ora 6,fara masa de noapte(am scos-o de la 2 luni si jum pt ca nu s-a mai trezit noaptea dupa papa)...Asta sa ma laud si eu un pic...
iuli-ana spune:
ADINAG,un sincer LA multi ani pt mica ta FLORI(S)CICA!!!
SA fie sanatos,sa asculte de mami si tati si sa fericeasca toata lumea din jur cu zambetul lui!!!
Pupici de la Daria!
pet.cost2005 spune:
LA MULTI ANI floricelelor si floriceilor !!!!!!!
Va multumesc pt. urari ... sunt si eu o floricica, al doilea nume e de floare .
La multi ani floris de adina ... se pune??? Tot acolo se sarbatoreste, nu?
Sa ma laud si eu cu copilu' .... ieri s-a produs prima rostogolire de pe spate pe burtica ... singura !!!!!! Da' de mult facea probe ... insa abia acum i-a reusit figura. Manca-o-ar mama de minune mica !!!!!!
Gata, am plecat ... sunt iarasi pe fuga!!
Petronela si Silvia
iuli-ana spune:
Incerc sa face si eu ceva...Proba de chat..
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
iuli-ana spune:
am pus niscai poze ...la semnatura...
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni