Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
mi-a mai facut un tratament in ianuarie, inainte de botez si a zis ca atunci nu aveam...
la gineco am fost pe la 2 luni de la nastere, si am vb cu el de vreo 2 sapt. sa-mi zica ce AC sa iau.
La electrostimulare si impachetari am fost si eu prin 2004, si a avut efect... aveam 63cm in talie
acum nu m-am masurat.![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by pussi
BB-icii vostri au obiceiul cand le este somn sa-si traga pe fata, pe ochi tot ce apuca, aica coltul paturicii?
Alexia isi freaca ochisorii cand ii este somn si daca e lumina mare in camera isi pune mana peste ochi (dar ridicata de la cot, ca un om mare) si asa adoarme...
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
Mda, aia e schema Rodicai Culcer, cea pe care a dat-o Petro..
Super, nuuu?
Singurul lucru pentru care o pastrez este ca are retete bune pentru copii, nu de varsta respectiva, dar in mare sunt OK.
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
pussi, te rog frumos sa imi zici si mie cam ce o sa faci la kineto, ca si eu am ramas cu dureri mare de spate dupa nastere...![]()
Poate reusesc sa fac ceva acasa, ca de mers undeva n-am timp...
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
pet.cost2005 spune:
Si Silvia tot asa se freaca la ochisori cu pumnuletul cand e fff obosita sau la soare, lumina puternica. Isi trage paturica sau cearsaful doar ca sa le bage in gurita
.
adina - multe din ceea ce spui tu acolo vad ca nu se potrivesc cu ceea ce se spune pe-aici ... de ex. ordinea carnurilor de introdus ... am scris-o cateva mesaje mai sus ... uleiul de masline e indicat aici, crema de orez si porumb+tapioca, peste de pe la 8 luni ... dar sunt si chestii care se potrivesc de ex. fructe interzise pana la 1 an: citrice, fructe de padure, capsuni.
Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
Am gasit ... miglio = mei in romaneste ...
Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
Si tapioca ar fi un fel de amidon granular ... in romaneste cica tot tapioca se zice.
Petronela si
Silvia
adra_bell spune:
Buna!
Suntem si noi aici cu un filmulet.
Multumesc fetelor pentru lamuririle cu privire la diversificare.
Aralia, si a mea se freaca la ochi cu paturica, chiar acum ma pun pe cautat o paturica de alint pe net. Vezi ca la Miniblu au catelul Patrick pe post de paturica mica.
Inimioara mea
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)