Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mada eu am gatit azi "pulpe de pui pe pat de legume" - nu e o denumire consacrata dar imi place mie cum suna, de fapt asa si arata.
Se taie rondele legumele - cartofi, telina, morcovi, ardei, ceapa, un mar, si ce mai vrei tu sa pui, se pun in tava, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, se pun pulpele condimentate si ele, se toarna putina apa si ulei (eu folosesc metoda ochiometrica)se adauga si niste usturoi si se da la cuptor.
E buna ca le are pe toate, nu mai trebe garnitura separat.

Dia 28+ Miruna

strumfuletz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix si eu is fan lapte praf. Cand eram mai mica, bine nu bebe dupa aia luam si il frecam cu apa si il mancam asa pasta. Copil bolnav cu, capu'.
Ms de reteta acu sa vad daca am un pachet de unt si 500 de lapte praf ca am luat de toate si esenta si etc da nu stiu gramajul de la lapte si daca am un pachet intreg de unt tre sa verific. Oricum maine fac ciocolata ca am mai mult timp, in seara asta e lenea prea mare.
Dia hmm suna tare bine. Am sa fac si eu. Eu azi nu fac nimic ca mai am pt Flo niste paste cu sos la cuptor si cascaval deasupra si pt mine fac niste salatzica cu paste si ou si condimente si niste maioneza.
Maine am gateli in meniu vreau sa fac niste cartofi noi cu unt si ceapa verde asa in tigaie si niste mujdei din ala cu smantanica si niste gratar de curcan langa. Iar pt duminica fac varza mi-am luat toate ingredientele, abia astept de asta zic azi e lenea da maine am program de bucatarie de dim sa le fac pe toate si sa scap si daca ma incumet fac si gogosi ca am ingredientele da parca mi-e frica sa ma apuc daca dau chix.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu trebe sa ai musai cantitatile alea, Mada! Zau. Iese buna si daca pui mai putin (de fapt cam toata lumea pune lapte praf mai putin, dar daca noi suntem altfel:) ). Iar cu gogosile stai linistita ca-ti vor iesi. Si cu drojdie la pliculet, ca io d'aia pun si n-am nici o problema!

Acu' vrea iubi ca dupa masa sa facem niste floricele la microvele...cica "nu ne batem si noi cu niste floricele?" E adevarat ca noi chiar ne batem cu ele...sa vezi maine inainte sa ajunga socrii ce aspirator bag io iar:)

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fete!
Va urmaresc din umbra.
Mai daca tot vorbiti de bunatati, si eu sunt prin bucatarie. Fac Pasca. Da, mai devreme de Paste, ce-i drept. Acum aluatul e la dospit in masina de paine. Masina o framanta si dospeste, dupa care pun aluatul in tava si deasupra pun branza. Am vazut ca mai sunt fete care fac diverse chestii in masina de paine. La fel si eu, Pasca imi iese o minune.
Sun, ce bunatati faci pt. soacra?

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada daca vei respecta reteta care ti-am dat-o eu sunt sigura ca iti vor iesi foarte bune gogosile!Faci numai mancaruri sofisticate si nu te incumeti tu sa faci gogosi?
Sun super faza cu floricelele!Tu sa traiesti din plin aceste momente ca strangi tu floricelele inainte sa vina socrii!

Tecky 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, sarumana pt reteta de ciocolata , o sa o incerc si eu ca si mie imi place mult laptele praf; si mai incercasem o reteta candva dar nu am fost foarte incantata.

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si apropo de lapte praf, cand eram mica imi placea sa mi se faca o cana de lapte praf, cat mai concentrat si neaparat cu cocoloase prin el

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna seara!fetelor ce delicios suna
Azi am avut noroc,s-a amanat colocviul ptr sapt viitoare asa ca mi-am petrecut dupa-amiaza dupa pofta inimii!Dupa 2 zile de stat in casa am iesit si eu la masa cu prietena mea!A fost asa relaxant
Acum am revenit acasa si am o stare tare ciudata ..ma simt singura,nu stiu de ce .Sotiorul meu a adormit deja si eu am ramas iar singurica prin casa asta.Am eu pitici?mai aveti si voi stari din astea depresive,nimeni nu va iubeste?

corinuk 28+ cu bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gini nimic. Cafele, sucuri, crantzanele, prajiturele si muuulta vorba! De mancat, la restaurant...mai ales ca socru vrea ciorba de burta (adica ma rog, omul nu cere nimic, dar stiu eu ca-i place teribil) si cum eu never ever n-o sa fac asa ceva..:)
Pasca zici? Iamiiii, abia astept saptamana viitoare ca o vecina a mea face in fiecare zi a Saptamanii Mari, cozonaci si pasca si imi aduce si mie....

Didi super tare ce ne-am gasit cu laptele! Eu de baut cand eram bebelush nu l-am baut sub nici o forma, dar de pe la 6 ani il mancam asa praf, cu lingura!:)

Corinuk ma bucur ca s-a amanat colocviul si ca ai avut o dupa-amiaza frumoasa! Hai, uita-te si tu la un film bun, citeste o carte faina, fa niste gogosi sau ceva dulce, asculta muzica in casti...nu stiu...ce-ti place tie! Evident ca e doar o criza pasagera ce ai tu acum....
Io n-am d'astea...dar asa e felul meu!

Gata! V-am scris si ma'c la dush si apoi langa iubexu' meu, sa cascam ochii la un film ceva.

Pup

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sun cum te mai simti?
O sa-mi treaca,nu este firea mea asa..se intampla acum ....

pupicei dulcei

corinuk 28+ cu bb Stefan

Mergi la inceput