Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
oanasm spune:
andreea ca dr sa se fi inselat si bb Bianca sa fie bine!!!! dr se insala de multe ori ..uite si la bujo, Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune!
cristina somnorici ce esti! cred ca te stoarce de puteri bb Mihai mai..cum sunt ontractiile..cand se intareste burta? asta si io am patit-o dar nu ma durea..doar simt asa..o tensiune...
mada deci tu nu ne parasesti! si nici restu' of course! ma gandeam ca fix dupa nastere veti fi coplesite, obosite, etc.
baby imi pare rau sa aud ca ai contractii.. si bine cand aud de Bianca cum creste! si asteptam vestile de la dr!
louana aha..merci de detalii..si hartia respectiva o dai la servci si gata???
bujo pupici multi si numai ganduri bune Monei! sa speram ca odata cu polipul s-au dus toate problemele ei!
si ca tot veni vb de contractii...ce le cauzeaza!?
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb
bujo spune:
Oana daca sunt contractii nedureroare (Braxton Hicks) sunt normale si sunt asa zisa gimnastica a uterului care se pregateste pt nastere. Alteori pot aparea din cauza ca uterul creste mai incet decat bb si e fortat sa-l ajunga din urma. Sau bb misca prea energic si atunci provoaca uterul sa se contracte. sunt persoane la care uterul este de asa natura incat are spasme (uter contractil). Si cred ca mai sunt si alte cauze.
bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Alina Maria spune:
O dupa masa placuta fetelor va doresc , in sf. se uita Mandy la televizor si pot sa va scriu . Si la noi e urat fara si am fost cu ea putin la copii afara si am inghetat , bte vantul si e rece . Totusi au spus ca in weekend se fac 15 , 16 grade .
Andreea SI EU ZIC CA SE INSEALA MEDICII , AI RABDARE SI FII CAT SE POATE DE POZITIVA , ASTEPTAM VESTI DE LA VOI .
Baby aiurea cu contractiile astea , eu nu prea le recunosc sau nu le bag in seama sau nu le am . Nu stiu ce sa-ti spun fa-i cum iti spune un dr. ceva banuiesc ca l-ai anuntat , nu ?
Bujo multumim pt. vestile de la Mona sa speram ca de acum e bine .
Ma uit in jurul meu si observ ca trebuie sa dau cu aspiratorul , asadar pe curand .
Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani
Tecky spune:
Buna fetele!
Ralu foarte frumoase pozele cu tine si cu sotul tau,formati o pereche superba!
A.cicel stai linistita ca totul va fi bine.Si eu am o sarcina joasa,adica bb e cu capul foarte jos dar cand am fost la ecografii nu mi-a zis nimeni ca i-ar putea afecta caputul!
Bujo ma bucur ca Mona a scapat de polip si sper ca s-au oprit si toate problemele ei odata cu aceasta operatie!
Dma2007 am vazut azi intamplator pantalonasi cu dungi ,ca cei care ti-au placut in pozele mele.Au toate culorile si costa 12 Ron.Daca vrei poti sa-mi zici ce culoare si eu iti cumpar si ne intalnim intr-o zi si ti-i dau.Eu stau in Rahova,Petre Ispirescu,tu in ce zona locuiesti?
Fetelor pe mine ma inteapa din cand in cand in partea dreapta si acum ma gandeam ca am auzit ca bb poate lovii ficatul dar eu nu am nici operatia de apendicita scoasa si ma gandeam ca ar putea fii vreun simptom de la ea?
Tecky 29 sapt
Alina Maria spune:
Tecky , ai grija cu intepaturile alea , daca se inmultesc sau te doare f.f. tare trebuie sa mergi la un dr. ceva . Poate sa fie apendicita si nu stiu ce te-as putea sfatui in privinta asta .
Ceea ce pot spune pt. toate fetele , tineti evidenta durerilor , intensitatea , durata si notati pe hartie la o adica si atunci cand se repeta si se inmultesc intrebati un dr. ceva . La fel si cu contractiile .
Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani
M&M spune:
Oana, nu sunt contractii B-H; am si de-alea.Am contractii dureroase, nu mereu. Cred ca si din cauza ca bebe e tare energic. NU ma asteptam sa il simt atat de puternic lovindu-ma la doar 22 de saptamani!!! Adica daca acum loveste asa, ce va fi mai tarziu???
Tecky, apendicita debuteaza si cu greturi si cu varsaturi, uneori cu febra, constiparie sau diaree....Dar poti sa simti, daca, atunci cand te asezi pe partea stanga si palpezi unde te doare se intareste burta...e semn de inflamatie...Dar cred ca e ligamentul rotund care se intinde...
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Fetelor va multumesc de raspunsuri dar m-am mai linistit pt ca pana acum imi simteam fetita miscand numai pe partea stanga si azi am simtit-o numai pe dreapta si cred ca ma loveste la ficat.Am vb cu o prietena care abia a nascut si mi-a zis ca ea avea operatia de apendicita facuta de cand era copil si in timpul sarcinii o intepa si pe ea din cand in cand in partea dreapta.
Tecky 29 sapt
M&M spune:
tecky, ma bucur ca te-ai linistit...
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Gata si noi pe net again. ca iar a venit azi Flo mai devreme si am mai stat de vb pana acuma si ne-am mai jucat cu fata si acuma revin si eu la activitatile mele.
Acu sa iau de unde am ramas:
Oana nu iti fa pb eu de ex sigur am sa fiu pe net, asa am fost si data trecuta mai ales ca eu cunosc the drill si oricum o sa am ceva ajutor de la mama la inceput si important e sa ne gasim rutina ca dupa aia merge totul ca pe roate. Da pt voi oricum tre sa imi fac timp chiar daca scriu in miez de noapte cu bebeul in brate tot apuc eu sa scriu, nu scapati de mine asa usor.
Anna asta cu stafidele nu am incercat-o, suna bine.
Caprioara .
Bujo si pe mine ma mai dor, de acuma si mai mult ca is toate impinse pe acolo si cum dorm ba pe o parte ba pe alta tot amortesc, ee da mai e putin si trece.
Sursula tinem pumnii sa fie bine, fii optimista ca asta e cel mai important.
Camy ma bucur sa aud ca v-ati mutat, speram sa rezolvi cu netul.
Laura sper ca ai reusit sa termini curatenia si sa te faci mumoasa.
Louana spor la amenajari, asteptam poze cand e gata.
Dia ce ai facut bun de papa? Ma bucur sa aud ca esti mai happy azi.
Anna da un search pe google si ai sa gasesti o multimea de modele de unde te poti inspira.
Baby uff nasol ca ai contractiile alea, da stai cumintica si evita sa faci efort si va fi bine. Am vazut pozele f frumoasa burtica.
Bujo multumim pt vesti. Sa ii transmiti pupici lui Mona din partea noastra.
Cristina, Ralu . Am zile de lene cand abia daca m-as tarai din pat la baie, as sta toata ziua asa ca o leguma, da nu se poate asa ca...
Tecky sper sa nu fie nimic serios cu intepaturile.
Alina asta asa e e bine de tinut o evidenta mai ales la contractii eu si acuma am pastrat hartiutzele pe care am tinut evidenta la contractii cand am intrat in travaliu cu fata, am sa le pun la caietul ei impreuna cu eticheta de la manutza si piciorutz si hartia roz cu ursuleti de la maternitate care a avut-o la patutz.
Fetelor intrebare, intrebatoare aveti vreuna dintre voi reteta de ciocolata de casa, din aia cu lpate praf si accao si zahar, da o retata probata de voi care nu a dat gres? Ca vreau sa fac, am mai facut odata aveam o reteta de la cineva dar nu iesit tare bine, asa ca daca aveti va rog ziceti-mi si mie.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
SunSmile spune:
Buna gagix,
Andreea fruntea sus! Eu sunt convinsa ca e o eroare de echograf! Tu, sotul tau si Bianca o veti primi pe bebelusha in iulie si va fi perfect sanatoasa! Asteptam vesti bune-bune!
Ma bucur ca Mona a scapat de polip..speram sa nu mai sangereze pana la final! Si bebe Codrin sa stea sa se faca mare-mare la mami in burtica!
Sorelix gand la gand cu bucurie, ca si eu vreau sa fac o ciocolata. Eu nu stiu sa-ti zic neaparat masuri, pt ca in principiu gatesc "din ochi", dar hai ca incerc. Eu iubesc ciocolata cu mult lapte praf, asa ca pun cam 500 gr. Deci: 500 gr lapte praf, 50 gr cacao, 250 gr zahar (eu folosesc brun), un pahar de apa (cam 200 ml), 1 pachet unt, esente de rom/vanilie/migdale etc., alune/nuci prajite/smochine/stafide.
Amestec laptele praf cu cacao si mai pun eu un praf de scortisoara. Intre timp intr-un vas pun apa si zaharul si-l tin pe foc si mestec pana cand se topeste zaharul si totul devine un soi de sirop mai grosutz asa. Apoi adaug untul si amestec in continuare si la final amestecul de lapte+cacao, esente si tot asa...fac scurta la mana amestecand, mai ales ca trebuie sa fii destul de rapida, intarindu-se repede. Daca ii pui alune sau etc, poti fie sa le amesteci cu tot maclavaisu asta, fie sa le pui deasupra. Asa...si in tava de la aragaz, de regula, pun hartie de copt sau folie de aluminiu sau pur si simplu o ung cu unt. Si torn amestecul asta in tava si las sa se raceasca. In cateva ore e tare ...si buna!
Daca mai ai nelamuriri, bagi un strigat pe mess si se rezolva:)
Pup gagix...ma'c sa-mi salut cartofii la tava, sa vaz ce le mai trebe:)
SUN 30+