Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela82 spune:
Colostru n-am avut si nici acum nu am, dar nu disper, am citit ca la unele gravidute poate sa apara dupa nstere.
Mada bafta la dentist, sa te intorci fara durere de acolo
noi am iesit ieri la un gratar de scrumbie
pe malul dunarii, au venit si parintii si o sora de-a mea, a fost dragutz dar in loc sa ma intorc relaxata m-am intors mai obosita. cred ca sunt eu intr-o pasa mai proasta
toate fetele, aveti grija de voi.
30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
anaxena spune:
eu sunt cam dependenta de colanti...eu in general port bluzite si rochite cu colanti..cei bleu sunt luatzi de la Zara..dar gaseshti colanti la mag cu lenjerie in general
azi ma imbrac intr-o rochita imbulinata..o sa-mi fac poze ,ca tare mie- drag de ea
Ana-Maria
31+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
mishuc spune:
quote:
Originally posted by Gabriela82
Hello fetili!
am schimbat si noi semnatura
nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang.....imi este din ce in ce mai frica parca. m-am uitat si eu sambata la emisiunea aia de pe prima, si m-a apucat groaza mai tare, cand m-am gandit ca si eu tre sa trec prin asta m-a apucat plansul
. sper sa-mi revin cat mai repede din starea asta.
30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
eu cand ma gandesc la nastere ma enervez foarte tare, nu ma intrebati de ce, habar nu am ....
in schimb cand ma gandesc ca o sa-mi vad printesa si o sa o aud cum plange, cum respira, imi dau lacrimile instant :)
Mishuc
29+
truli-luli spune:
Buna fetelor! Multumesc frumos pt urari si vi le intorc inzecit tutror.
Am admirat pozele voastre cu burtici si peisaje de vis. Parca e altfel primavara, mai plina de viata si de elan. Eu ieri dupa ce am gatit la dublu pt ca bunica tine post asa ca pt ea gatesc separat am trantit o prajitura cu rabarbura poraspat taiata din gradina si am dat o fuga la ai mei la un gratar. Stau la doar cateva strazi distanta
dar eu ma simt acolo ca in concediu. Ai mei recupereaza acum pt faptul ca la prima sarcina eram la Bucuresti si ma rasfata dublu. Vremea a fost superba si la noi iar Ana a fost superfericita. Si la noi acasa iese prin curte dar la ai mei are si catel si leagan si gaini si un cocos cu care se cearta
si multe ghivece cu flori de udat..... ce mai, treaba multa. Dupa ce a golit stropitoarea in toate ghivecele indiferent ca aveau flori in ele sau nu s-a apucat sa ii duca pamant cu pumnul la caine sa manance. Bietul caine a mai mancat el cozi de cirese si samburi adusi de ea, asa.... de drag, dar de pamant nu s-a atins si Ana a fost tare nemultumita. Ne-a tot pandit sa terminam gratarul ca sa sterpeleasca oasele din farfurii sa i le duca. In rest a alergat o gramada prin curte iar seara era toata rumena de la soare. Atat mi-e de drag cand o vad cu bujori in obrajori
In plus ieri a fost toata ziua (si)mai dragastoasa decat de obicei si de dimineata, in timp ce eu pufaiam ca si de ziua mea tre sa gatesc, tati a dat o fuga si mi-a adus un buchet superb de flori pe care l-a pus Anei in brate sa mi-l aduca. M-a topit toata cand mi-a zis "tziani mami, Ana adus sholi(a se intelege flori) mami" Zau ca momentele astea nu se compara cu nimic pe lume.
In rest burtoiul meu creste.... cozonacul din reclama e nimic. Eu ma plang de niste dureri serioase de mijloc si in zona osului pubian de care nu imi amintesc sa le fi trait asa intens sarcina trecuta. Dar trec ele.
pupici tuturor
Cami
25s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Didi81 spune:
Narcis, am burtica, dar mi se pare ca nu mai creste, parca era la fel si acu cateva saptamani - in schimb eu in rest cresc de zor; o sa-mi mai fac diseara niste poze cu burtica, sa compar ![]()
Adriana si Marimar 
Mada, bafta la dentist
. Eu cred ca sunt buni dentistii acolo...
Camy, si la mine nici vorba de colostru si maine fac 28 sapt, dar nu cred ca are legatura cu capacitatea de a alapta.
bubuleana, lasa ca nu toata lumea simte la fel miscarile lui BB, depinde de fiecare. Iar faptul ca misca jos nu cred ca e o problema. Cu insomnile, am avut si eu niste episoade de-astea saptamana trecuta, dar vad ca acu incep sa-mi revin; si eu adorm greu si ma trezesc usor, dar de-acum ma culc cu drapeiile trase ca sa nu ma mai trezesc la primele raze de soare, si acum am reusit sa dorm pana la 9 dimineata (dar m-am culcat pe la 1 si ceva) - cand m-am trezit brusc din cauza unui carcel
.
Estrella, cu sughitul nu sunt foarte convinsa, dar de vre-o 2 sapt parca mai simt uneori niste tresariri la intervale regulate - cred ca asta e...
Caprioara, pai stai linistita cu sterptococul ala, fa ce zice doctorul; daca zici ca 1 din 5 gravide il are inseamna ca nu e asa o tragedie. Iar colesterolul cred ca stii si tu ca nu e relevant acum.
Didi
27+ 
bujo spune:
Salutare. Azi mi-am luat si io rezultatu la analize si crek am un pui de anemie ca is sub limita multe dintre valori. Maine ma duc la dr sa vad ce zice. In rest urocultura e negativa si sumaru de urina e ok, fara sedimente. Dupa paste ma duc si la gineco si probabil ca o sa-mi dea si mie sa fac analiza de secretie.
Pana una alta.... io am colostru de pe la 20 sapt, dar nu are legatura cu productia de lapte de dupa. Ma dor coastele de mor in fata, in cosul pieptului. Toata noaptea ma foiesc sa-mi gasesc o pozitie. Ce e curios e ca nu ma doare spatele asa de tare. Inainte de sarcina si in primul trimestru muream de spate si la fiecare 10 min de mers pe jos ma asezam undeva si ma gandeam ca acu la sfarsit o sa ma rupa. Nu e asa, ma doare doar daca merg foarte mult pe jos. E foarte bine avand in vedere problemele mele de coloana. Mie mi-a zis medicu ca s-ar putea sa nu prinda epidurala ca am vertebrele tasate dar mai vedem.
bujo
27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Caprioara spune:
Didi,acum am citit si io ca e normal sa ai colecterolul mai mare in sarcina, ca nu stiam asta. Merci de info si
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AnnaBaby spune:
Buna fetelor!
Cu intarziere vreau sa urez si eu tuturor floricelelor numai bucurii si fericire si nasteri usoare! 

Eu de azi dimineata tot caut pe net oferte pt 1 mai la mare, dar se pare ca nu prea am succes pt ca la toate hotelurile la care am sunat nu mai sunt locuri libere. Asa ca singura varianta este sa apelez la o agentie, ca ei trebuie sa aiba ceva oferte.
Anna
27+ cu
Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze

. sper sa-mi revin cat mai repede din starea asta.