Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Buna dimineatza fetelor!

la mine asta e ultima saptamana de lucru pentru ca voi intra in concediu de odihna si apoi prenatal dar deja simt cum se intindeeeeeeee ziua si deja m-am plictisit. nu prea mai am chef de nik la serviciu, bine ca macar vineri avem liber pt Paste :).

va pup si sa aveti o saptamana excelenta!

Mishuc 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by camy_pus

Buna fetelor,
Eu nu mai am contractii...in schimb nu ma lasa durerea de burtica...am mai spus si saptamana trecuta...ma doare ca la ciclu...si se lasa pe picior in jos durerea

Camy si eu am avut dureri de burta ca la ciclu si cand i-am spus medicului mi-a zis sa iau NO-SPA pentru ca vor trece. sincer nu am mai avut de atunci dureri d-alea si nu stiu daca trec cu NO-SPA sau nu..... dar poate ar fi bine sa intrebi si tu ce se intampla...

Mishuc 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turtu: n-am disparut mama, dar in wknd am fost ocupata: ba in vizite, ba in parc, ba la cumparaturi si tot asa am tinut-o
in alta ordine de idei eu dorm foarte prost, adik ma trezesc continuu din cauza unor dureri care se lasa pe picioare, in special pe coapse plus ca desi sunt ff obosita nu pot adormi usor...am dat in boala insomniilor
iar pe bebe il simt ca misca fff jos, nu stiu daca e normal... si sincera sa fiu nu-i un bebe foarte activ, il simt destul de rar...oare ce face?? doarme tot timpul??

camy: nici eu n-am avut colostru deloc pana acum dar nu cred ca e o problema

bubuleana
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!! la toata lumea!!

La multi ani tuturor Floriilor pentru ziua de ieri!!!

Am intrat si eu sa raportez ca de o saptamana va citesc la zi, nu mai sunt in urma, dar cu scrisul recunosc ca sunt mai lenesa.
Noi suntem bine, maine mergem la control, bebelina e foarte energica, chiar si noaptea, desi eu ii explic ca noaptea se doarme!!Poate o iesi vreo petrecareata bebelina asta a noastra......!!Ca sa ne vezi pe noi cand o creste!!
Mai fetelor cum ziceti voi ca e sughitatul asta? Cum va dati voi seama ca sughita.....??? Eu nu imi dau seama, adica nu sunt in stare sa fac diferenta!!Sau nu o fi sughitat deloc pana acum??Hmmm!!!
Annaxena am vazut ca in pozele puse de tine cu burtica la 31 sapt ai niste colanti bleu??Vreau si eu!!!De unde i+ai luat??Nu te strang sus la burtica??Am mai multe bluzite mai lungute pana la genunchi si as vrea sa le port doar cu colanti!!Nu e indecent, nu???Dar nu gasesc mai fetelor. Voi ati vazut pe undeva???

Ma bucur sa aud ca sunteti bine toate...... va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara si cu mai putina treaba, atat acasa cat si la locul de munca!!!

O zi buna!!!

Estrella

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele si o saptamana placuta!

SUN ai dreptate! sunt mai neumblata...in ale pozicilor...sunt si eu bebe mic...am pus mana pe aparatul sotului meu, am vrut sa copii ceva poze (are din ala cu dvd mic ) si am sters totul...nici nu stie ca iar mi-ar spune ca sunt taran. Eu ma descurc cu unul simplu care e al meu si pe care nu il dau nimanui.

Fetelor eu m-am ingrasat 7 kg pana acum...dar nu-i timpul trecut.

ELLA, ce mai faci???? nu mai stiu nimik de tine.
BOBITAMICA te pupic!

ANAXENA, esti frumusica in bleu si imi place ca ti se vede dunga dupa care eu plang de la 4 luni ca nu-mi mai apare si-i pun pe ai mei sa se uite zilnic si deabia acum a aparut un firicel subtire...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna, mamicile de pepenashi,

Eu sunt f obosita pt ca nu reusesc sa dorm bine. Cam 5 ore pe noapte cu mers la toaleta la 30 de minute. Si cand nu-s gravida merg cam o data pe ora, dar acum e jale. Ne pregatim de mutat si e mult de lucru.

Sambata am avut surprise party acasa si a fost asa de frumos ... au venit si oameni pe care nu-i mai vazusem de mult timp ... am avut si 6 copilasi ( unul singur avea mai mult de 2 ani, restul erau pana intr-un an jumate si erau tare haiosi). Chiar ne-am uitat la poze si desi era ziua mea, cred ca apar doar in 2 poze ... in restul sunt doar copiii ... asa ceva! s-au dus vremurile in care sarbatoritul era chiar starul petrecerii .

Eu va citesc, ma uit la poze, dar nu reusesc sa tin pasul cu voi la scris. Saptamana asta is mai libera la servici si o sa pot intra mai des.

V-am pupat.

Sibylle saptamana 31

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata gagici,

In primul rand, desi cu intarziere, LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!

Dara, io spun prezent ! Da pana acum am citit din urma. Si io am luat 9-10 kg pana acum. Ma bucur ca iti place noul doctor.

Acicel, bafta la doctor!

Dia, eu nici la prima sarcina nu am prea avut colostru inainte, nici acum. Abia sambata am udat un pic sutienul, dar un pic... deci la 28 de saptamani. Si lapte am avut data trecuta cat pentru 3 copii (desi am platfus in loc de sani de felul meu ).

Ma bucur sa aud ca Mona s-a operat si sper sa se termine cu problemele ei. Mai aveti noutati despre cum se simte?

Va pe toate pe care nu v-am nominalizat.

Eu vreau sa va povestesc ceva, despre analizele la culturi de col, facute la 28 saptamani. Am rezultatele la toate analizele facute, si mi-a iesit ca am un streptococ de tip B. Asa ca nu-s prea bucuroasa . Am tot citit despre el si am vazut ca in strainatate nu se da tratament pentru el, ci atunci cand nasti, cat esti in travaliu, ti se pune o perfuzie cu antibiotic, iar asta face ca bb sa nu se contamineze. In Romania se da tratament cu antibiotic. Si asta mi-a dat si mie. Trebuie sa iau Zinnat de 500 mg (substanta este cefuroxime axetil si este o cefalosporina), una la 12 ore, sapte zile (si eu si sotul) si 10 zile cate un ovul seara, ovul pe care mi-l va prepara la farmacie din Augmentin si nu stiu mai ce ca reteta a ramas la farmacia care il va prepara deocamdata. Dupa tratament mi-a zis sa astept 10 zile si sa repet analizele. Din ce am citit 1 din 5 gravide se confrunta cu aceasta problema. Deci nu e de gluma, asa ca mergeti sa faceti aceste analize. Eu la prima sarcina (acu peste 6 ani), habar nu aveam de asa ceva... In materialele pe care le-am citit spune ca trebuie sa faci aceasta analiza neaparat pe la 34-36 saptamani ca sa stii daca ai streptococul la nastere (poate sa apara sau reapara oricand) si daca il ai sa spui la spital sa-ti spuna perfuzia in travaliu. Iar bb trebuie monitorizat atent in primele 24 de ore, ca sa fie siguri ca nu s-a contaminat si el. E bine sa cititi despre asta ca sa fiti informate.
Eu nu am fost buna de nimic dupa ce am aflat, dar acum o iau asa cum e si ma rog la DD sa fie totul bine, iar la nastere fie sa nu-l mai am, fie bb sa nu se contamineze. Am citit ca nici cezariana nu ar fi o solutie, asa ca nu-mi schimb hotararea de a naste normal decat daca apar alte probleme. Acum incerc sa fiu optimista .
Mai multe informatii despre acest streptococ de tip B gasiti cu google, au fost subiecte chiar pe DC.
Altfel, calciu mi-a iesit mai mic (ca de obicei, min e 8.5 eu am 8.4), si am avut o surpriza sa-mi iasa colesterolul mai mare (max trebuie sa fie 220 si eu am 243), ceea ce nu mi s-a intamolat niciodata mie. Urina a iesit sterila.
Sper sa va fie de folos informatiile.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca(28+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata pepenaselor :)

Andreea, sper ca totul e bine cu bebelusa ta.
Roxana, stai cuminte in pat. O sa fie totul ok.

Am fost si eu saptamana trecuta la eco si totul pare in regula. E in continuare fetita, asa ca acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa cumpar chestii roz :). Si la mine sta cu capul in sus, dar sper sa se intoarca, mai e timp. Mai nasol e ca ma bumbaceste cu picioarele in col, niste senzatii deosebite.
Notat reteta de cioco, sarumana Sun, diseara o sa fac si eu, iar maine dimineata ii dau copilului ciocolata de casa, ca si-asa in fiecare dimineata cere cate o patratica mica mica.

Fetele, nu va stresati ca nu aveti colostru acum, eu nu am avut deloc data trecuta si totusi am avut o gramada de lapte.

In rest sunt cam necajita cu copilul, cred ca trebuie sa-l duc la un ortoped pt. ca schioapata. Zice ca nu il doare nimic si totusi merge cam schiopatat.

Va las si va doresc o saptamana linistita.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Caprioara, si mie mi-a iesit la analize streptococul hemolitic B si am luat antibiotice, dar trebuie sa ia si sotul ca altfel nu trece...sau daca nu ia o sa fiti nevoiti sa apelati la prezervativ. Sotul meu e operat de ulcer si nu a putut lua asa ca trebuie sa repet analiza dupa Paste.
Estrella, nu e indecent delok...colanti cu o bluzita peste fund...si daca esti slaba ca Anaxena sau Sun poti purta si mai scurt...care-i problema...de ce nu am eu fundul mic. Trebuie sa fim frumoase pentru ca momentele astea sunt unice...

Bubuleana, si printesa mea misca jos si uneori nu e chiar activa dar cand da parca se razbuna...vb cu dr sau vezi la echo.

Mishuc si Camy si eu am avut dureri, contractii usoare dar am inteles ca Nospa iti relaxeaza muschii si nu ajungi la alte complicatii cum ar fi scurtarea colului...

Ce tot vorbiti de colostru ?! ale mele nici macar nu sunt tari, au crescut si ele putin...in primul trimestru eram panicata toata ca nu se intaresc sanii dar acum mi-a trecut.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Hello fetili!

am schimbat si noi semnatura
nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang.....imi este din ce in ce mai frica parca. m-am uitat si eu sambata la emisiunea aia de pe prima, si m-a apucat groaza mai tare, cand m-am gandit ca si eu tre sa trec prin asta m-a apucat plansul. sper sa-mi revin cat mai repede din starea asta.

30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput