Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
narcisa.s spune:
Anaxena, top less??Sau plaja cum?
Didi, acum il convoc pe omul meu la vizionat de poze, el e fascinat de Romania...Hmmm
Boti, vb de lucruri sfinte in ziua de Florii.Shaorma...Aici numai eu cu prietenii arabi vb de shaorma, de baclava, de kebab de ma intreaba toata lumea de-s araboaica...
Marimar, multumim de urari...Eu te admir tare mult, sa stii..Cum ai grija de familia ta, cum te bucuri de fiecare momentzel...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (23+)si Vil asteptand o
AMR 17
dia_filipas spune:
Buna seara fetele!!
LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!!!
Am vazut ca azi multe fete au avut program de vizitat socrii... eu ma tot lovesc la cot ceea ce inseamna ca ma pomeneste soacra...hmmm, poate ar trebui sa-i fac o vizita pana nu-mi rupe mana.
Noi azi am avut program de lenevit la gradina. Am papat peste la gratar, ne-am jucat cu cainele si am facut rebus...cam atat, in rest am zacut la soare.
LA MULTI ANI parintilor tai, Boti !!!
A.cicel bafta maine la doctor. Sa dea DD sa vii numai cu vesti bune!!
Muzica : si Miruna mea oscileaza intre clasica si rock. Preferata ei e Libiamo nei letti...cred ca e Traviata. La rock, ii place Helloween.
Am si eu 2 intrebari:
1. daca am probleme cu coloana, se poate sa influenteze nasterea/travaliul? E vorba doar de durere, sau mai poate avea si alte consecinte in timpul nasterii?
2. eu am raportat acu vreo sapt. aparitia colostrului, dar a curs doar cateva picaturi, cateva zile, apoi s-a oprit de tot. E ok, e normal, mai revine?
Va pup, noapte buna si...pe maine!
Dia 28+ Miruna
strumfuletz
poze
atb spune:
La multi ani !!! cu intarziere tuturor florilor si din partea mea!!!
Abia acum am apucat la Pc, ieri si azi am fost tot plecata, vizite, neamuri, barfe, bla-bla. Si ce ma dispera cel mai rau e ca toata lumea ma intreaba cum il cheama pe bebe!!! Asa ca, Biri, sa stii ca nu e o idee asa buna vizita la neamuri, e drept ca weekendul asta nu m-am omorat cu mancarea, si am mancat numai bunatati pe unde am fost, dar cand ajungeam la subiectul "numele bebelui" ma intrebam de ce n-am stat eu oare acasa...
Mai fetele, pe mine azi m-a mancat rau pielea intr-o portiune dintre burtica si sani, dar mancarimea era cumva parca de dinlauntru, ca oricat ma scarpinam tot nu trecea, voi ati patit asa? Bineinteles ca toti au zis ca e de la cum se intinde pielea... Bine-bine, dar pana acum n-am mai avut asa mancarime, si doar pielea mi s-a intins si pana acum. Inca nu mi-a trecut de tot, sper sa nu ma tina prea mult ca ma dispera, parca nu suport hainele pe mine.
Turtu, magazinul al carui link l-am pus, are deschis un singur magazin in Cluj, in Piata Mihai Vitezu, in spatele cinematografului Republica, chiar acolo, e o statie de autobuz, si acolo se vede magazinul Toria. In schimb atelierul lor e in Manastur, f aproape de mine, iar eu cand vreau sa-mi iau ceva ma duc direct la atelier pt. ca o cumosc pe patroana, si imi mai face si reduceri. Cand vii in Cluj? daca n-ai un program f incarcat poate ne intalnim, ce zici? Eu sunt in concediu astea 2 saptamani asa ca eu sunt disponibila! Cand ai programare la 4D? Sa stii ca eu nu stiu nimic despre Todea, imi pare rau... Poate stie Kimmy ceva, si ea e tot din Cluj. Cat despre un coafor bun, eu merg la coafor in Turda si stiu ca tipa e super ocupata pana dupa sarbatori...
Adriana 24+
boticelina spune:
AnaMaria e super faina burtika, si mamica Arati SUPER! Totusi ai decis sa scoti cercelushul?
Narci si mie-mi plac mancarurile turcesti si arabesti, doar ca-s cam condimentate pt mine de-acum. Oricum mai scap la cate ceva din cand in cand...
Dia nu cred ca exista vreo regula in leg cu colostrul, sunt gravidute la care colostrul vine doar dupa nastere.
Monica 27+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
Acum am venit de la socrii,am mancat gratar,ne-am jucat remmy,sotul a spalat si masina,a trecut ziua repede!
Boti sa-ti traiasca ambii parinti!Esti tare draguta ca m-ai facut sa nu-mi mai fie rusine cu lucrurile no name!
Sun ma bucur ca ti-a priit plimbarica!
Gata fug sa ma bag la somn ca maine am o meditatie de dimineata!
Tecky 29 sapt
atb spune:
Vazut poze pe picasa! Sun, chiar ca sunteti doi parinti frumosi si fericiti!!! Si o Galu super norocoasa cu asa parinti!
Tecky si Rontzy, f frumoase lucrusoarele ce le-ati luat! Sa le poarte si sa le foloseasca sanatosi bebeii vostri!
Didi, super frumoase pozele de la Vidraru si Balea... da chiar esti tu aia care face tumbe? mamaaa cata elasticitate aveai... Eu sa fi facut asa ceva, sigur ma alegeam cu capu spart...
Ana, pupici pe burtica bronzata, si la noi a fost vreme frumoasa azi, simteam soarele cum imi incalzeste burtica prin flanela, dar mi-a fost rusine sa o scot la iveala...
Narcisa, vazut si la tine poza de la eco, pupici sirenutzei!!! Si cosuletzul e tare cochet!!! Dar ti-am mai spus asta, nu? Pune poze si cu burtica!!!
Am pus si eu doua poze facute azi la tara, sa vedeti in care din cele 2 "dulcegarii" ma incadrez, balenash sau delfilena? (asa-mi zice mie sotu (combinatia dintre delfinash si balena) )
Adriana 24+
narcisa.s spune:
Atb-ule, Kimmy, Turtu daca stiti, cum e la Baisoara?Ca la Vil i s-a pus pata pe Baisoara si vrea acolo la iarna...
Tecky, cu caruciorul, eu iau si no name si second hand in acelasi timp si e facut prin Vietnam sau Thailanda.Se pune??
Narcisa (23+)si Vil asteptand o
AMR 17
narcisa.s spune:
DEEEECIII,
Adriana ATB, am vazut pozici cu burtici.Esti frumoasa si iti sta minunat brunetzica...Patutzul e pana la 6 luni, ma costa vreo 240 RON (cred ca asa se scrie 2 mil 400) si e din rafie
Tecky, m-au innebunit pantalonasii lila
Rontzi, sunt frumoase luursoarelee si mi-a placut tare mult poza din parc
AnnaBab=y, ce tare e body-ul cu vreau diamante!!!Suuper
Danangie, puiule, esti bine?Da un semn ceva???Dar Irinuca, am vazut ca n-a mai intrat de mult.Bine, multe dintre noi n-au mai intrat.
Sa ma lamuriti si pe mine va rog cu pubela pentru pampersi, da??
Cred ca numele Micutei Sirene va fii Anais Iman Spudeit.
PS-Ma tot uit la Ari si ma minunez ce frumos stiu copii sa rada.Cu toata fatza
Narcisa (26+)si Vil asteptand o
AMR 14
Didi81 spune:
Adriana, ce burtica frumoasa ai . A mea mi se pare ca nu mai creste . Da, eu faceam tumbe in poza aia , si vreau ca dupa ce nasc sa pot face iar; si mama facea acrobatii de-astea cand eram eu mica, ea m-a invatat.
Didi 27+