Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcis ai cateva poze noi in picasa, cu garsoniera lu' Galu:) Ignora exteriorul...focuseaza-te pe ea:))

Camy super, bravo pt tot!

Didi pastrav zici? Iamiiii, eu lesin de pofta cand e vorba de peste...desi, daca nici eu n-am mancat toneeee. In fine, abia astept sa vad poze cu "jeepu" bebelinei voastre!

Gata..acush chiar fug...or sa ma gaseasca prietenii in chiloti, calare pe forum si picasa!

Pupam

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La Multi Ani tuturor Floricelelor! Sa aveti un an minunat!!

Pupicei

Ralu
27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nah ca apuc si eu cred sa citesc din urma, macar capitolul asta
Pai Biri cum sa nu-mi fie dor de tine??Ia zi tu asa, ca atunci cand imi lipseste echilibrul parca ma mai pui pe linia de plutire.Si tu si celelalte fete...Cum arata pubela aia der pampersi, e ca un cos de gunoi sau cum?
Atb-ule suntem chei acum, adica nah, avem cata par dar nu asa, cu freza si figuri cum ar trebui.Dar ne creste noua si punem pozici
OanaSm, da, intr-adevar, acum si-a revenit catzelul...Nu ma gandeam ca sunt in stare sa sufar atat pentru el, nici eu nici barbatul meu dar plangeam ca prostii amandoi.Slava Domnului ca e bine acum
Dara, ma uit sa vad cum a fost la nenea doctorul
Caprioara, m-am lamurit cu Nospa, eu aveam din ro dar erau in alt recipient decat cel normal, de aia nu stiam ce si cum.Pup Matei si Ilincutza
Cristinutza, o sa incerc sa gasesc si aici ceva similar cu Nospa, in caz ca am nevoie...Mihai e bine??
Sursula dar cu chistul ala ce faci, il operezi iar dupa sau cum, nu exista tratament??
Camy sper ca in cele din urma ai rezolvat cu netul.Ma bucur ca sunteti la voi acasa
Sun-ule si vorbeai mutzeste??Ca vazui ca ai fost voiciless.Da las ca Galu te intzelege, de tata de Galu ce sa mai zic!!...Mai nu ne mutam noi asa, definitiv ca mai avem o gramada de proiecte in Brazil, nu le lasam noi asa balta cu una cu doua, dar nah, Vil vrea ca fie-sa si ceilalti copii care vor urma dupa ea (?????) sa primeasca educatie europeana (ce o fii insemnand asta), de aia trebuie nsa ne gandim cum ne organizam.Dar programam draga si vizita voastra, uite chiar ne gandeam sa mergem pana in Tzara de Foc mai anul viitor, sa vedem si noi Polul, Patagonia...Tu esti fericita ca mai ai un neuron, eu am ajuns sa folosesc neuronii lu fie-mea.Ma uit sa vad garsoniera de Galu acusica
Dana81, nu-ti fa griji cu kg, nu cred neaparat ca depinde de ce mancam si cum mancam...Cred ca depinde in mare parte si de zestrea genetica si de mai multe.Doar suntem gravide, creste kupilu, placenta,lichid, sani...Stai linistita.Eu ii pun cercei in prima zi la maternitate, cel putin asa intentionez si cred ca asistentele stiu ce sa faca si cum sa faca.Si nu, nu doare.Uite, asa zice si Bujo
Louana Me, spor la treaba si voua, sa terminati cu bine renovarile!!
AnnaBaby, ai rezolvat pana la urma cu rochia?Cu ce mergi la nunti?Si neaparat pozici, da??
A.Cicel, asteptam noutatile de luni sau marti cand te intorci de la Tg Mures.Sa dea Domnul sa fie bine totul.Incearca, daca e posibil, sa nu te agiti pana nu stii ceva exact exact.Nu-ti alimenta deprimarea te rog si nici teama.
Baby_R, bine ca Biencutza e bine...Sunt convinsa ca reusiti sa tineti contractiile sub control pana fata va fii ok sa se nasca.Oricum maxim succes marti, sa ne aduceti vesti bune, pupam burtica si Doamne ajuta!
Gini...Pasca???Cum a iesit???Grozava cred...
Aici ploua in continuu de ieri noapte.Stam in casa, maine e zi libera in toata tzara (nu stiu de ce exact)
Mai stau pe aici, va mai citesc ca nu v-am citit de multisor

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun, frumoasa garsoniera.Si interiorul si exteriorul mai ales!!!
I-am aratat la Vil poze cu Vidraru - din ciclul sa cunoastem frumusetile patriei.A ramas impresionat.Cica daca mai ai mai baga...
Pup...spor la clatite

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna seara fetelor!!!!
am intrat 2 sec la repezeala sa va salut si sa urez tuturor florilor LA MULTI MULTI ANI!!!!! sa ne traiti cu numele, sa firi santoase si iubite
Va pupacesc!!!!!
acum merg sa mai citesc din urma!!!!

Voi stiti cum se transmite Varsatul de vant"? sunt fff speriata, caci nu am facut niciodata si am fost la o petrecere unde era o fetitza de 5 anisori cu varsat de vant in faza terminala a17 a zi....si nu stiu cum sa reactionez, nu am stat langa ea ...dar tot ma chinuie un piticel.....

25 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcisa, nu m-am putut abtine si am pus si eu pe picasa poze cu peisaje pitoresti din tara noastra (Vidraru, Balea lac, valea Oltului vazuta de pe Cozia, Retezat... ), toate facute anul trecut... nici nu-mi vine sa cred cat m-am ingrasat eu intre timp, parca nu mai sunt aceiasi persoana .

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun am bagat si noi okiu indiscret sa vedem garsoniera galushcoasa... super cocheta , iar pozele sunt superbe, pupici grasi si de la noi.

Si pentru ca ai vb cu atata pofta de clatite mi-am facut si io. Am reusit sa mananc 2, record total Dar sa nu razi, io le-am umplut cu chestii ne-clatitesti: una cu branza sarata si zahar si una am facut-o gen shaorma .

Bai, astia mi-au desfiintat shaormaria de suflet, de un an de zile caut o shaorma k lumea, am obosit de cate plase am luat la diverse cusete, se vede treaba ca tot cu minutza mea trebuie sa le fac sa sa fie ca la arabu meu preferat...

Monica 27+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

LA MULTI ANI DE FLORII PENTRU TOATE FETELE CU NUME DE FLORI!!

La Viena azi a fost o zi superba, cald, soare, miros de liliac pe strazi ...am fost pina la biserica romaneasca, sa vedem unde e si cum e, aglomeratie multaaaaa si apoi in parc cu totii, la joaca, am luat un prinz vienez pe o terasa si ne-am intors pe la 6 seara rupti de oboseala, copiii la baita si imediat la nani.

Vreau sa fac ciocolata lui Sun si tiramisu varianta lui Turtu, asa ca am salvat retetele!!!

Eu nu stiu cum sinteti voi, dar eu, la a 3-a sarcina ma simt asa de bine, bucuroasa, fericita, ma vad mai frumoasa ca oricind ( cred ca sint hormonii de vina , adevarul ca am pielea mai fina si stralucitoare ca niciodata si parul la fel.
Nu stiu ce e dar mie imi place sa fiu gravida, mai ca nu m-as mai opri . La prima parca nu era asa, abia pe a 2-a am savurat-o iar acum parca e cel mai usor !!
Oi fi intinerit fara sa stiu ori ce-o fi? Poate si faptul ca nu lucrez, nu stau 8 ore pe scaun ??
Oricum, decretez ca mie imi place sa fiu gravida !! Si imi place si mai mult cind vine Romana sa pupe burtica sau sa-mi aduca hainute din magazin sa le masoare pe burtica daca ii sint bune lui bebe, sau cind se intrece cu Matei la pupat bebe din burtica !
Ufff, ca devin melancolica cind ma gindesc ca mai am numai 3 luni si o sa-mi fie dor de burticoiul meu !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a venit sotzul acasa..de dimineata am prestat regulamentar si apoi am fost la plajaaaa...ce frumos a fost azi!!!m-am si bronzat!
pazea! bag poze!

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">burtica de 31 saptamani

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput