Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam mada.....deci e tipic dar parca la prima sarcina nu era chiar asa rau....

Flory mami de Alex si 29+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo si eu ma simt mai rablagita acuma la sarcina asta decat la cea cu Ari. Zici ca am 80 de ani nu alta.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!

Scuze ca nu am scris nimik pana acum dar am avut 2 sarbatoriti in familie.
LA Multi Ani tuturor Floriilor!!!!
Sa nu radeti dar nu sunt fan gratar si uite ca pana acum am stat pe langa gratar...si in final am mancat si eu o bucatica...
Si acum ...eu ce fac?! toti au plecat , fimea are invitati si e la MC, sotul de la 2 beri ( ca altceva nu bea) e la somn...si eu plec sa-mi iau inghetate...ca tot mi-ati facut pofta.

Sun-ule, am luat patutul si sunt mandra de el...dar il tot astept pe fratele meu sa ma invete sa deschid o pagina unde sa pun si eu pozele, ca am si lucrusoare si poza cu burtica mea pentru ca sunt o proasta nu stiu sa-mi deschid o pagina sau sa pun pe picasa....Nu l-am montat pentru ca astept sa zugravesc ...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Mai,dar e si ziua lui SUN ca o cheama LAURa,sa-i zicem si ei LA MULTI ANI.......si pentru ankaLAURa.........LA MULTI ANI!!!nu este LAURul o planta care face flori?

rontzy29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Rontzy, sora mea e Laura si nu am sarbatorit-o niciodata...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 25+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetele! Multumim pentru urari ,si de asemeni uram si noi LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de floricele !

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita21+ cu Alexandra Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani Floriiilorrrrr!!!!
Si multumim dragelor mele de urari...Aici nu se sarbatoresc Floriile, dar parca mai conteaza??Eu le sarbatoresc, alaturi de voi!!
Da Sun-ule si Mada, am facut ciocolata de casa, aseara la 9 dupa ce v-am citit.Am alergat la supermarket sa-mi iau lapte praf, nici n-am avut timp sa masor cantitatile, dar a iesit bunutza...
Mada tu esti ramolita acum cu Amira???Nu vreau sa ma gandesc cum erai cand erai cu Ari...Lasa-ma sa ghicesc, zugraveai in fiecare zi???
Sun-ule, Micutza Sirena se zbantzuie, danseaza, nu stiu ce face prin burtica, dar zic ca e bine.Astept mai niste poze cu Galu daca se poate, hmm??
Anaxena, ti-a venit sotziorul??
Sursula, va fii bine, stai linistita si gandeste-te ca e bine.Nu e usor, stiu, dar este posibil...
Bujo, saru mana de urari!!
Boti, La multi ani parintilor tai si Gargaritei - a si ea tot floricica e, ce daca-i garga??!!!
Va pup fetelor, poate apuc azi sa citesc din urma sa vad ce si cum...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua florilor,

Am venit din plimbari si tare bine si incarcata ma simt! Cum acu' vreo 2 sapt am visat eu ca maitza mea era la Manastirea Curtea de Arges si cum i-am si povestit visul iubitului meu, s-a gandit el ca azi sa mergem la manastire. Si am mers si am facut muuulte poze, am luat salciuta, ne-am miruit, am aprins lumanari, am papat vata pe batz si apoi ne-am tirat spre Vidraru. Am facut poze si acolo, ne-am plimbat nitel, am cumparat cascaval proaspat si paine calda. Un nene mi-a dat o turta fierbinte si mi-a zis "cred ca e fetita, ca prea sunteti frumoasa ca o floare". M-am inroshit toata dar am halit turta cu mare-mare pofta!:)
Apoi am venit spre Bucuresti si am poposit la un restaurant tare drag noua si am mancat papa spaniola buna, ca mereu.
Acush am ajuns si acasica, am citit repede ce ati scris, o sa fac si dush si ne pregatim de musafiri si clatite muuuulte.

Boti la multi ani taticului tau! Si sa-ti traiasca mama, ca o floare intre flori...asa cum este!

Bujolinu ai dreptate...deh, mai gresesc si io:)

Sorelix pai cum? Tocmai de nepoata sa uit? Sper ca s-a facut vremea mai buna si la voi si sunteti la plimbare!

Tiberica sa-ti traiasca florile! Hihi, nu mai vorbi asa urat despre tine, pt ca ti-o iei! Esti doar "neumblata" intr-ale pozelor si NU altfel!

Rontzule saru'mana! Ete si tu ca si seful meu, tata si cativa prieteni, care ma suna an de an. Cica Lauru bla bla...io tot un boschet il consider:) si mereu rad de ei, dar asa le e placerea, sa ma sune sa-mi ureze!

La multi ani inca o data tuturor celor ce poarta nume de floare!

Turtu, eu cu mare placere te duc. Daca nu-ti recomanda o alta fata nimic mai de fitze si mai prin centru, eu merg cu tine si stau acolo, cu gura pe ele:) Oricum, vorbim cand ne vedem!

Pfuui, bai nene muuult vorbesc! Ca o moara stricata, giiiz!

Ma scuzati...pup (o sa pun si poze in picasa, da' nush daca am vreme pana ajunge gasca)

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

MULTUMESC PENTRU URARI DRAGALASELOR!!!!!!
SI ACUM UREZ SI EU CAM CU INTARZIERE LA MULTI ANI TUTUROR FLORICELELOR!!!!
BUJO, multumesc frumos pentru mesaj, azi am mers cu sotul meu sa vada si el caruciorul CO 0.2....si ne-am hotarat...il cumparam pe acela..dar cred ca intr-o saptamana. Am mers in MACROMALL si tipa de acolo mi-a zis ca nu se mai fac carucioarele astea CT0.5...asa ca....o sa-l luam pe celalalt...m-am bucurat ca i-a placut si sotului...mi-a zis sa nu cumparam acum ca sa facem in casa....si sa-i luam dupa paste...cred ca e bine si asa.....

Am vb cu nasa gazei mele si mi-a zis sa nu-i mai cumpar hainute ca ia luat ea prea multe....mi-a povestit cate i-a cumparat si am stat in tel o ora, a inchis si m-a mai sunat odata....ca uitase din lucrusoare si a trebuit sa le scoata...

Mama mea a zis ca-i cumpara ea si tati cercelusi si mi-i aduce dupa paste..abia astept sa-i vad....asa ca eu acum ma voi ocupa doar de casa si de mine.....

Inca nu merge netul....acum sunt in vizita....si nu m-am putut abtine sa nu intru...

Va multumesc inca odata pt urari,va pup si mai vb maine!!!

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani tuturor florilo si boboceilor!!!! :)
Noi am fost azi la targul de florii de la muzeul taranului roman... mare porcarie, dupa ce ca am stat la ditamai coada ca sa intram - ce-i drept, se misca repede - nu ne-a placut nimic. Dar dupa aia am fost in parc cu prietenii, la o terasa, apoi acasa am facut un file de pastrav cu mujdei, iam-iam .

Boti, merci de indiciul despre carucioarele Hauck; noi n-am observat sa para incomod - dar pe de alta parte nici nu ne pricepem . Oricum, am comandat deja si am si dat un avans, asa ca ala e.

Didi 27+

Mergi la inceput