Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
voi ascultati muzica clasica..Maria mea asculta Parazitii..ca ne fascineaza versurile!!asha ca dc face scandal ii bag Parazitii..ce mama denaturata sunt!!!
Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Kimmy si bebele meu sughita destul de des. Felicitari pt schimbarea prefixului.
Tecky distractie placuta.
Anaxena si Ari a ascultat destul parazitii. Bine ca nu a luat si vocabularul.
La noi e o zi asa trista si intunecata. Iti vine sa iti tai venele cu asa vreme serios. Deprimant rau si parca vad ca in timpul sapt cand Flo nu e acasa si nu putem iesi in oras e soare si cald.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
boticelina spune:
Buna ziua si de la noi, n-am mai scris de mult, iertare, dar am fost tare ocupata.
La multi ani! tuturor floricelelor care se serbeaza azi , si la noi e sarbatoare in casa, azi e ziua de nastere a tatalui meu si ziua de nume a mamei, sa-mi traiasca!
Asa ca acum montez un tortulet pt tata (face cinste maine la munca) si va citesc si pe voi printre picaturi, sa recuperez.
Trebuie totusi sa o dojenesc nitzel pe Tecky, cum sa-ti fie rusine de bunurile luate Ralucai? Eu sunt mandra de toate lucrurile gargaritzei si am si no-name-uri si chestii la mana a doua sau chiar a treia dar nici nu mi-ar trece prin cap sa-mi fie jena cu ele. De exemplu cosuletul de rachita va fi la al cincilea copil si sper sa-l mai foloseasca inca pe-atatia Crezi ca o perie de biberoane luata cu 2 lei de la confiscate e mai prejos decat una de 20 de la Chicco? Da de unde...
Pup toate fetele, fara discriminare , ma duc sa bat frisca
Monica 27+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
turturica spune:
boti, la multi ani, si tatalui, si mamei tale. Ce tort faci?
sunu', dupa 5 mai e perfect pentru mine, data nu conteaza asa de mult, cit salonul sa fie bun. De fapt cred ca dupa 7 mai e chiar mai bine, daca vorbesti de-o programare cam prin 8 mai asa dau o inghetata din aia buna de la Bucuresti As vrea pachet complet, tuns, epilat, tratament cosmetic. Cre' c-o sa stau stau toata ziua p-acolo ...
kimmy, eu nu stiu ca sa-ti zic de sughituri, a mea bebelina e prea mica si nu se manifesta asa puternic.
mada, voi chiar aveti ghinion cu vremea pe-acolo. Dar macar verile aveti vreme cit de cit normala?
ma duc si eu sa pregatesc fripturica. mai pove ...
23+
MissJJ spune:
Boti La Multi Ani parintilor tai. Si spor la batut frisca.
Turtu da e nasoala vremea, in genere e asa dar de anul trecut a inceput sa fie si mai rau, adik pana in 2006 verile au fost acceptabile bine mai racoroase cateodata da ok destul de cald cat sa simti ca e vara, anul trecut insa a plouat incontinuu rece si urat am avut vreo doua weekenduri asa calde calde in rest ploaie multa si o vreme gen primavara tarzie da nu vara vara. Is curioasa vara asta ce-o sa fie.
Eu mor de plictiseala si ma si sacaie maseua asta de ma termina. Tre sa vad sa sun maine sa vad de ceva programare la dentist ca nu mai pot amana, m-a durut si m-a lasat data trecuta da acuma vad ca nu prea imi mai da pace. Si culmea ca nu mi-e frica de dentist sau ceva e numai pana scoate nervul ca dupa e usor. Da mi-e urat sa merg la dentist, stau acolo cu orele cu gura cascata si ma tot sacaie cu toate bazaielile alea. Uhh urata meserie, parerea mea.
AMR 10 saptamani
bujo spune:
LA MULTI ANI LA FLORICELE
Sun vezi ca ai uitat sa feliciti Camelutele
Didi crek acelasi carucior l-am vazut si io in Cluj la miniblu si mi-a placut mult da nam avut bani la noi sa-l luam.
Mada tu la cat timp schimbi cearceafurile alea? ca tot timpu zici ca le schimbi.
bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
rontzy spune:
Buna,!
Vin si eu cu un LA MULTI ANI pentru toate floricelele de la noi!Sa fiti sanatoase si fericite!!!
Boti-LA MULTI ANI si pentru parintii tai-sanatate multa!
rontzy29+
boticelina spune:
Multumim pt urari, , Turtu, am facut un tort chimic binenteles, adica cu totul de cumparat, blat, creme, frisca, ca unde sa ma apuc sa coc blaturi in haosul din casa? Doar ca l-am mai impanat cu niste visine confiate naturale din gradina ursului, ca avem tot felul de fructute congelate de mama. A iesit f frumusel, desi am stat cu teama ca n-o sa-mi ajunga frisca pt ornat dar a ajuns la spranceana
Didi tot vroiam sa-ti zic de mult, sa fii atenta la carucior, io am tras de niste unele Hauck si ce nu mi-a placut la ele a fost ca sezutul e concav si spatarul e drept, astfel incat rezulta un fel de cocoasa la spatele lu bebe, fix la mijlocul caruciorului, si aia sigur nu era confortabila. Verifica si asta, poate alea erau un model mai sport si de-aici cocoasa.
Io i-am luat ieri lu garga un elefant pufos si am dormit io cu el azinoapte Cre' ca o sa ma bat cu copilul pe plusuri
Monica 27+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
flo1980 spune:
Buna tuturor si multe multumiri pentru urari!
celor care-si serbeaza onomastica ( Boti la multi ani fericiti pentru parintii tai) !
Sa aveti parte numai de bucurii si zilele sa va fie senine! Cei dragi sa va iubeasca si sa fiti sanatoase!
Azi am mancat peste la gratar si mi-am permis si un pahar de bere ....uffff ma doare putzintel capul.....
Fetelor, noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta parca mi se rup oasele, trosnesc de zici ca acum sar din incheieturi....
Pupici si sa aveti o duminica frumoasa!
Flory mami de Alex si 29+ cu
bebe 2
pozele mele
MissJJ spune:
Bujo ori la fiecare sf de sapt cand fac curatenia generala ori uneori chiar de doua ori pe sapt.
Flo si eu simt cum trosnesc toate uneori raman blocata si cu chiu cu vai ma intorc pe partea ailalta.
Boti si eu is cu mutzuneii eu zic ca ii cumpar pt Ari. Da ii iau ca imi plac mie da normal tre sa verific ca ii plac si ei. La ea marea dragoste is pigletetii, porcusorul ala din winnie the pooh, in rest le iubeste pe toate da are etape cand pe unul cand pe altul, da piglet e preferatul.
Oricum noi avem tone de mutuneii ca Flo mereu ii castiga la masinarii si de cate ori se face balci aici mergem sau in Londra si mereu venim cu mutuneii, inainte mergeam des la bowling si biliard si aveau si acolo masinarii si plecam cu, cate trei, patru mutuneii, de la balci ii avem pe astia mari mari.
Noi asteptam sa se trezeasac printesa sa iesim putin la aer ca murim numai in casa, oricum tre sa mergem sa ducem dvd-urile si parca s-a mai inseninat putin nu mai e chiar asa intunecat, e tot rece da parca e mai luminos asa.
AMR 10 saptamani