Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt in ashteptare de sotz si mai am de ashteptat

am un mare nod la stomac si nu-mi trece cu nimik..e super jenant..la TV nu e nimik interesant,somn nu-mi e,foame nu-mi e..sunt intr-o stare de stand-by

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

citeam eu la odiseea mai-iunie de care ar fi trebuit sa apartzin si tot vb de tasta F5 si m-am tastuit si eu si este de faptt "refresh-ul" din bara..asta pt cine nu shtia

sunt tare plictisita..se observa,nu?

la ora asta voi dormitzi,visatzi frumos...

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Stai Anaxena ca eu nu dorm....

M-ati lamurit cu Nospa, saru mana...Si multzumim pentru urarile pt Paka, e bine deja si s-a nesimtzit din nou.

Tecky, eu iau carutz de la second hand, se pune??

Sunule...am facut ciocolata de casa daca-ti vine sa crezi...Devin ca o maimutza sau ca un papagal, ce citesc la voi si am ma apuc sa fac...Desi am facut azi tortuletz cu mere, dupa ce am citit de cioco de casa m-am apucat si am facut...

Monalacule, sper sa te faci bine

Va citesc maine (tot asa zic)...Sper sa am timp, nu vine domnul cu renovatul si am ceva mai mult timp.Noi am dat comanda de ceva lenjerie de pat, o prietena mi le face (pt micutza sirena bien sur), o sa pun si poze cand le primesc, probabil pe la mijlocul lui mai.In rest, n-am cumparat nici o hainutza inca ...

Ma duc la dusulake...Pup fetele, sa aveti o duminica frumoasa cum sunteti voi si copii vostri

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (23+)si Vil asteptand o

AMR 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neataaaaaa,

La multi ani tuturor Florilor noastre...asa, la o prima strigare imi vin in minte : Flo, Violetele, Flo de Mada, Narcisa, Raisa de Mada! Sa ne traiti si sa ne infloriti! Si sa va traiasca toti cei apropiati, care poarte nume de flori!

Eu m-am trezit devreme, n-am mai putut dormi...dar nu-i bai, oricum la 8.30 se trezeste si iubi.

Didi te distrezi tu, da' saraca asculta zilnic "Fear of the dark" -live , plus alte si alte rockareli. Si ii pun eu mozart pt bebei, dupa, dar faptul e consumat! Asa ca aseara am mai culturalizat copkilu' nitel. (si noi avem diverse cd-uri de muzica clasica in masini si sa vezi ce bubuie boxele Traviata la maxim:) ). Si lasa-ma, te rog, de vreo 3 ani melodia telefonului lui iubi e "Du hast"...si lui ii suna des telefonul noaptea:)))

Ana cred ca acum dormi linistita, in bratele sotului! Ce m-ai distrat cu f5-ul:)

Narcis ce tareee. Deci tu, Mada si eu, cel putin, aseara am prestat cioco! Iupiii! Ma bucur ca Paka e bine si abia astept sa vad lenjeriile Sirenutzei! Si beeeey, nu va mutati in Ro, ca noi la anu vrem sa dam un tur Americii Latine si v-am fi tras o vizita!:)

Noooh, pana m-am cacait eu de juma de ora sa scriu mesajul, s-a trezit si iubi mai devreme:)

Hai trezireeeea gagix. Mai vorbesc si eu cu voi pana plec!

Pup (cred ca v-am facut capu' mare...asa sunt eu...nu vorbesc deloc-deloc )

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NEATA!!!
LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!! SA AVETI O ZI MINUNATA SI SA O PETRECETI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
Nu am citit din urma, nu am timp acum, trebuie sa plecam la socrii!!!
O zi frumoasa tuturor si va pe toate!!!!

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

neata, fetelor, si la multi ani tuturor florilor!

La noi se anunta o vreme tare frumoasa, ce ma bucur, planuim sa iesim in gradina si sa facem un gratar. Am invitat si niste prieteni, o sa stam cu burtile la soare si-o sa ne griluim, beruim (fara alcool) si povestim.
Am de gind sa fac si prajitura aia minune ca e rapida si buna.
Deci, mada, sun, reteta vine cam asa:
- se iau piscoturi care se invirt in cafea si se aseaza asa insiropate pe fundul tavii
- separat se face o crema usoara de brinza. Eu iau de aici un fel de brinza din asta care seamana la consistenta cu mascarponele, dar e mai slaba, ii zice quark. In lipsa de quark se poate face si cu mascarpone.
Quarkul asta, cam 750 de grame, depinde cit de mare e tava, se amesteca bine cu zahar. La zahar nu am gramaj, eu tot adaug si gust pina e suficient de dulce.
- Crema asta de brinza se toarna peste piscoturile insiropate, iar deasupra ei se pun zmeura (eu am luat congelata). Eu mai razalesc peste zmeura niste ciocolata de lapte.
- dup-aia se pune iar un strat nou de piscoturi insiropate in cafea, un strat de crema de brinza si deasupra zmeura si se razaleste iar ciocolata.
Se da la frigider citeva ore si gata.

In rest, am umblat ieri toata ziua, am inceput ieri cursuri de aquafitness. A fost interesant si chiar am simtit cum lucreaza la muschii de la miini si la picioare. O sa merg saptaminal.

vicky, suna bine carutul tau, tre' sa ma uit si eu pe aici de marca asta, inca n-am fost la probat de carucioare.
sun, ai o soacra de nota 10. Bine, nici eu nu pot sa ma pling de-a mea, ca e tare de treaba. Chiar asa, trebe sa-i dau comanda de pasca si salata de bouef pe cind vin acasa. Mamei i-am zis deja sa-mi faca placinta cu brinza, ca ea o face tare buna. O sa fiu ca un elefant dupa vacanta din Ro, dar ce conteaza, sint asa de bucuroasa ca vin acasa.
Si mai am doar 4 zile pina vin acasa!!!!!!

atb, magazinul ala din cluj caruia i-ai dat linkul vinde doar pe net sau are si locatie in cluj? Apropo, tu stii ceva de todea? Ca sor'mea mi-a facut programare sa merg la el la un eco 4D.

mada, deci se apropie ziua X. Rochia pe cind ti-o cumperi? De-abia astept sa te vad.

nati, ma bucur ca esti bine si bebe la fel. Voi sinteti monumente de harnicie, in special tu si mada la cit chef aveti de gatit.

biri, legat de nume. O colega de-a mea de la servici e fanatica rau de tot cu Star Wars. Si ea vroia neaparat sa-i puna baietelului un nume din star wars. Nu stiu daca o fi fost Obi-Wan Kenobi, dar oricum ceva pe-acolo. Bietu' copchil
Noroc ca barbac'so n-a vrut cu nici un chip, asa ca a fost nevoita sa faca un compromis. Si i-au zis Merlin.
In concluzie, bietul copchil

Fetele, vreau sa ma fac frumoasa in perioada cit o sa stau acasa, ca tot am mai multa vreme. Imi puteti recomanda un salon bun de coafura si/sau cosmetica?
sunule, vad ca tu mai pomenesti ceva de un salon, esti multumita de cum lucreaza acolo?
pupici tuturor, o duminica frumoasa

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Turturelu' io-s multumita, ca doar patroanele imi sunt prietene si merg la ele de cand si-au deschis afacerea! Numa' ca e categoric fara sansa sa te strecor, ieri aveau programul full-full pana sambata seara. Si apoi nu mai lucreaza toata sapt ailalta!:( Dupa 5 mai te pot ajuta, daca vrei!

Ce iamiii suna prajitura...am si zmeura si mure in casa si mascarpone. Superrr...! Saru'mana muuult!

Gata gagix...vorbim mai incolo...o zi frumoasa va doresc si plina de voie buna!

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

La Multi Ani tuturor floricelelor de la noi de la odisee si tuturor celor apropiati care poarta nume de floare!
Sorelix nepoata te pupa dulce si apasat ca nu ai uitat ca si ea e o floricica.
Turturica yumii suna tare bine prajirtura si e si usor de facut, am sa fac si eu. Ms de reteta. Da se apropie ziua x, astept sa fie spre sf lui aprilie ca abia la sf lui aprilie lanseaza astia rochita. Distractie placuta la gratar.
Narcisa pupici deci si tu ai facut ciucalata.
Didi, Sorelix si eu cu rammstein.
La noi iar e intunecat si ceatza de dim. Nu e tare frig dar e umed si intunecat, deprimant.
Ma duc cu fiicamea pe canapea sa ne uitam la un dvd, ca tre sa le ducem in seara asta inapoi si daca se trezeste Flo nu mai pupam noi tv ca is meciuri as usual.
Va urez o duminica placuta si mai trec mai acusi sa vad ce mai ziceti.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Sunt cam in urma cu cititul....aveti un spor de mama mama .
Ointrebare am si eu...bebelusii vostrii cam cat de des sughita?Ca fetita mea in fiecare zi are cel putin cate o tura si mi se pare cam mult...nu o deranjeaza oare?Nu pot sa fac nimic sa se opresca?
Citesc din urma si revin
Pupici
Btw am schimbat si noi prefixul de ieri

30+Erika
Bebele familiei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani tuturor floricelelor!
Cristina distractie placuta la socrii!
Kimmy nu te ingrijora cu sughitatul bb pt ca si fetita mea are mai multe reprize pe zi.E adevarat ca si eu m-am speriat la inceput cand vedeam cum tremura burta dar eu zic ca e normal!
Eu ma pregatesc sa plec la socrii mei,sper sa fii gatit soacra ceva bun ca mi-e o foame!
Va pup pe toate

Tecky 29 sapt

Mergi la inceput