Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Hielouuuuu,
Am venit si eu din pribegie! Si repede, calare pe compi sa vaz ce mi-au mai facut fetele! Oricum, deja va stie toata lumea....tuturor le vorbesc de fetele mele gravidute!:)
Cu socrii a fost foooarte frumos. Soacra-mea asta e o dulceata...s-a gandit ea ca iubesc eu lacramioarele si a fost aseara la o vecina si i-a cules femeii juma de curte, ca sa-mi aduca mie. Si mirooos atat de frumos si sunt asa draguteeeee...le iubesc tare! Si ne-a adus si multe borcane cu tot soiul de dulceturi, ca deh, daca maine e "zona clatitara" la noi si cum ei sunt cei mai meseriasi la facut gemuri/dulceturi/muraturi & stuff. Si cu dedicatie pt mine, dulceata de visine, preferata sufletului meu...am balotat juma de borcan:))
Cat s-a dus iubi sa-i duca, eu am ramas la coafor, la fetele mele. Ca mi s-a rupt o unghie si ete asa, am refacut totul...par, sprancene, alea alea. Ma rog, minte lipsa si la mine, ce sa-mi ceri..:)
Au fost asa draguti socrii...pupau hainutzele lu' Galu, nu mai puteau de dragul lor! Si carutul le-a placut, i-au pus toate alea pe el...deh, bunici incantati!
Didi ma bucur ca v-a placut puiutul! Mie mi se pare foarte ok pretul carucioarelor Hauk si am auzit numai lucruri bune despre ele. So, go for it!
Tecky, Rontzy super pozici si super achizitii! Norocosi bebei avem fetelor...cu asa mamici grijulii!
Tecky tu mananci bataie, zau! Cum sa-ti fie rusine??? Pai ce,facem intrecere cine ia mai de firma si cine nu? Important e sa va placa si sa va fie utile, restul sunt detalii! Sa le stapaneasca Ralucuta sanatoasa si frumoasa!
Sor'mea esti un monument de harnicie, pe cuvantu' meu de pionier! Jos palaria in fata ta! Hai ca-ti fac galerie sa iasa gogosile....sunt pe mess pt ajutor, sa stii!
Alina, Oana...ba ma abtin de la inghetata, pt ca eu n-am limite cand imi pune cineva cutia in fatza! Am mancat una mica la Praga dar cum bagam eu zilnic, no way! In afara kg-lor, la mine e si cu schepsis, pt ca tati meu are diabet si cam toti medicii mi-au zis sa fiu atenta! In fine...prefer sa pap dulciuri facute de mine, in casa, cu produse mai ok decat ce are inghetata aia prin ea. Si nici nu simt vreun regret...cred ca s-a hotarat fii-mea sa ma lase sa mananc sanatos!:) Oana..salata boeuf??? Iamiiii, tare imi place!
Ma'c sa fac ciocolata aia...s-a trezit iubi ca vrea sa-i pun si mure...asa ca le-am trecut si pe ele la imbatat, saracele:)
Mai vin!
SUN 30+
sursula spune:
Pupici pe burtici!Va multumesc pentru incurajari!
CORINUK-e normal sa ai stari din astea.vrem si noi acum mai mult ca oricand sa ne simtim iubite si protejate.eh,inima de femeie!
A.CICEL-Cum adica sa nu astepti ziua de luni???Tinem pumnii sa fie totul bine!Eu simt ca te vei intoarce cu vesti bune.Doamne ajuta!
CRISTINA-Nu intelegi ce ai de-ti vine sa dormi incontinuu?Lasa-ma sa ghicesc:esti insarcinata???
BABY_R-Sanatate multa!Stai in patut cat poti!
MONA-poate acum vor inceta problemele!!!!
GINI75-mmmmmmm pasca!!!Abia astept Pastele sa merg acasa si am parte de nenumarate perversiuni culinare!!
TECKY-intr-adevar intepaturile pot fi de la lovturile lui bebe la ficat,dar ,asa cum spunea Alina cred ca trebuie sa le tiisub supraveghere si sa intrebi si doctorul!
Sursula23+bebe Tudor
Biribu spune:
buna fete, vad ca si in weekend sunteti harnice, pe mine ma doare lenea asta deja! sunt groaznic de obosita nus ce am, adica stiu,de la munca copil treaba pa acasa mi se trage si m-am cam saturat, vreau iar vacanta mai sunt si anemica cica si nu ajuta, si nu vreau sa iau fier in ruptul csapului ca ma constipa rau asa ca cica bag stafide si ce mai e bogat in fier prin frigi, sa vedem ce scofala fac asa. hmmmm, inghetata o avea?
adriana draguta deci compatimim impreuna cu numele. sa stii ca nu-i de gluma, eu chiar ma vad acolo cind sa-l declar ca nu o sa stiu ce sa zic . vizite placute, uite o idee excelenta, ce-ar fi sa o iau si eu din loc, las sa mai gateasca si altii....
sunutule mercic de grija, tot blue sunt si nu stiu cind va trece, poate e astenia de primavara... nu mai avem zapafda dar nici caldura nu prea a dat peste noi...
turtu nu plec nicaieri, stai linistita, doar ca nu vreau sa deprim lumea pe aici.
mada jos palaria pt cita energie ai! dar eu chiar nu stiu de ce poze vorbesti matale, ca mi-a fost prea lene sa pun poze de un car de ani!?
am admirat si eu floricelele lui boti, brava mami talentata! ai sa rizi dar si noi am pus ceva similar pe pereti la Anna, dar na eu nu-s artistica asa ca abtibilduri scrie pe noi...
sursula, a.cicel, mona, baby pup fetele si ma gindesc la voi, tinem pumnii sa fie totul bine! sper ca n-am scapat pe nimeni, iertati si voi neuronul singuratec.
deci eu ce pap azi? notat pui cu bere si n-am bere, asta e... oricum fete la cuptor si in genere la gatit alcoolul se evapora asa ca nu va faceti griji, puteti folosi si sosul linistite...
30+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
anaxena spune:
mi-e o lene de ma doare!!!
Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Didi da cum se cheam modelul? Si eu stiu ca astea de la hauck is bune hauck are de fapt trei marci hauck, i'coo si traxx. Toate is ale aceluiasi grup nemtesc. Si noi creca tot spre ala i'coo ne indreptam ca ala loola e mai lat in cadru adik are 61 si pe tren nu intra in compartiment l-a vazut Flo ieri pe tren, asta de la i'coo are 50 ca si maclarenul nostru, deci intra lejer.
Oana pai m-am odihnit si inapoi la treburi.
Am facut ciocolata a iesit super , acu sta la racit. Thanx gagici de retete. Gogosile astept sa ma mai prinda curajul. Serios mi-e si frica sa ma apuc sa nu o dau in bara. Sorelix thanx de asistenta, in caz ca ma apuca azi curajul zic, daca nu te chinui eu maine ca maine sigur tre sa fac. Ca oricum in seara asta avem in meniu ciucalata si capsunile cu smantana, deci destul dulce.
Oricum sper sa prind curaj si sa fac si prajituri mai elaborate, avem o prietena la baia mare mai face tipa niste prajituri de zici ca is de la cofetarie, tare bune si am sa ma risc si eu la niste retete de la ea poate poate o iesi ceva.
Varza a iesit super asa ca azi papam varza si cartofii cu mujdei si gratar de curcan raman pe maine. Oricum e bine ca is toate pregatite si nu trebe decat sa le arunc in tigaie.
Sursula . Va fi bine ai sa vezi.
Biri ms mult de aprecieri. Am zis eu ceva de poze? Daca nu ai pus tu poze inseamna ca iar imi joaca memoria feste. Sorry, da atunci mai pune poze mai recente. Daca to veni vb de poze...
Anaxena cand pui poze cu, camera Mariei? Ca ziceai ca ai luat si perdele.
Si eu tre sa dau in seara asta comanda de perdele pt camera fetei am gasit in sf cu winnie mai lungi oleaca ca majoritatea is pana la pervaz da eu vreau din ala mai lungi pana jos aproape si in sf am gasit pe un site pe fond crem cu toate personajele de la winnie the pooh ca majoritatea is pe albastru si scurte. Speram sa arate la fel de bine si in realitate ca pe net le-am vazut ca set de camera bine le vinde si separat si nu se vad f de aproape adik nu pot da zoom pe ele.
Fug sa vad de rufe ca am trei masini care astepta spalate si vreau sa termin in seara asta cu toate.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
Didi81 spune:
Oana, caruciorul Hauck se numeste Candy Plus in principiu, dar tot pachetul avea mai multe denumiri si nu am reusit sa retin tot , deh neuronul meu singuratic... Deci in afara de Candy Plus mai erau inca 2 chestii. Caruciorul seamana cu www.compari.ro/carucioare-c3919/hauck-carucior-jeep-candy-plus-toffee-p22266104.html" target="_blank">asta, din cate vad eu, dar nu se chema Jeep totusi si e disponibil doar pe albastru cu putin rosu sau pe rosu cu putin albastru. O sa va arat poze si dau mai multe detalii marti sau miercuri, cand o sa il am .
Didi 27+
Didi81 spune:
Mada, acu am vazut ca m-ai intrebat si tu cum se cheama caruciorul. Cum am scris mai sus; pe eticheta lui erau 3 denumiri, dintre care eu tot ce am reusit sa retin este Candy Plus ; si mai era ceva cu Speed parca...
Didi 27+
MissJJ spune:
Didi asta e: www.hauck-group.de/en/detail.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=66&UID=235&DID=374&ARTNR=303078" target="_blank">hauck candy plus shop'n'drive? Sau mai este www.hauck-group.de/en/detail.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=2&UID=8&DID=421&ARTNR=150399" target="_blank">asa pe rosu cu ceva albastru. oricum ei zic ca oricare dintre astea se poate atasa la ele scaunul de masina, scoica.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
SunSmile spune:
Birinuchis haidi mah! Pai trebuie sa iesi din starea asta, ca noi avem nevoie de tine! Eu, cel putin, ma simt foarte in siguranta cu tine prin preajma, pt ca am incredere in toate sfaturile tale medicale! Daaaa? Hai dau pup mare, sa treaca si blue mood-ul si anemia!
Ana las' ca-i bine sa-ti fie lene...stiu din experienta!:) Poze de 31 sapt? Camera Mariei? Alooo, ia te rog...
Didi oricum ar fi, sunt convinsa ca e un carut frumos si util! Ca pana la urma, fiecare avem criteriile noastre si daca un ceva ni le satisface, restul chiar nu conteaza!
Io tot dau tarcoale ciocolatei, desi la cata dulceata am mancat, nu cred ca mai intra! Da' macar oleaca asa..doua bucatele de cioco + o felie de pepene...sa vezi dansuri din buric pe Galu:)
In rest...ascultam muzica clasica si inca ne minunam de magia Mariei Callas...impresionant e putin spus! Si Galu apreciaza, se pare, pt ca misca asa leganat...draga mamii draga...dupa atata iron maiden:))
SUN 30+
Didi81 spune:
Mada, da, seamana foarte bine cu primul link dat de tine (doar ca are in plus si landoul).
Sun, ce m-ai distrat cu miscarile lui Galu pe ritm de Maria Callas sau Iron Maiden . Pe noi ne trezeste dimineata combina cantand Tchaikovsky si pt masina ne-am facut niste cd-uri cu muzica clasica, dar nu am mai rezistat si am adaugat si niste rammstein si de-astea .
Didi 27+