Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Didi81 spune:
Am facut si noi aseara pui la rotisor, cu bere bruna in tava de sub el cum a zis Sun. A fost foaarte bun si cu ocazia asta ne-am testat si rotisorul de la aragaz ca nu l-am folosit niciodata de cand il avem .
Didi 27+
Tecky spune:
Eu ma pregatesc pt 2 meditatii si nu am nici cel mai mic chef.
Sun am fost cu mama si cu sotul la cumparaturi in Cora si acolo am vazut carutul si patutul si cum majoritatea fetelor au cumparat numai de la Chicco sau alte firme mi-a fost rusine sa zic ca ale noastre sunt de la Primii Pasi pt ca stiu ca sunt fabricate in China.Sunt foarte frumoase dar acum sa vedem cat vor tine.Promit ca voi face poze la carut pt ca patutul este inca in cutie si cred ca il vom monta inainte sa se nasca Raluca.
Rontzy ma bucur ca ai apucat sa cumperi cate ceva pt bb tau,sa pui poze.Eu iau Centrum de la 4 luni,ciudat ca abia acum ti-a dat dr ca stiu ca se ia toata sarcina,dupa intreruperea acidului folic.
Mada zau ca nu am auzit ca o graviduta care e si sotie si mama sa fie atat de harnicuta ca tine!Te admir mult!
Zilele astea am terminat de cumparat cam tot ce-mi tb pt spital si pt bb si mai tb doar sa spal hainutele si sa incep sa-mi fac bagajelul pt spital ca niciodata nu se stie.
Tecky 29 sapt
mcoca spune:
Un mare pusi la toate fetele. Nu prea am chef sa scriu, pentru ca sunt cam deprimata cu inceperea concediului astuia medical de joi. Eu doream sa stau pana pe 16 mai, si cand nu imi ies planurile fac bot :).
Acum na, trebuie sa scriu, ca ma supara Tecky. De ce sa-ti "fie rusine". Doamne, ce conteaza ce marca e????? Principalul e sa tina, sa fie confortabil si voua sa va placa. Si in ziua de azi 90% din ceea ce cumparam sunt facute prin China, Tunisia sau Turcia, dar de cele mai multe ori nu scrie. Pe mine marcile ma lasa rece de nume. LA noi s-a nimerit sa fie carutzul Chico, deoarece unu marca magazinului era numai cu 50 de euro mai ieftin (cum l-am cumparat de pe net), si nici nu avea toate accesoriile. Uite, un mare pusi d ela mine .
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
MissJJ spune:
Uff gata si curatenia, aproape gata si varza mai tre sa mai dea un clocot si pot stinge sub ea apoi fug la dush si la naniii.
Mai nasol e ca de ieri seara iar m-a luat maseaua. Asa ca nu mai pot sa aman chiar tre sa merg la dentist.
Alina prefer sa fac de dim daca tot is treaza de la 6 si ca pe urma ma ia cu lene si somn si nu mai am chef de nimic asa pana la 11 jumate is toate gata si papa si curatenia si astenuturile mai raman hainele sa le bag la spalat da pt alea nu trebe efort mare si asa stiu ca restul dupa amiezii pot sa lenevesc la un dvd la calculator. Iar maine pot sta si lenevi cat vreau cum zici tu beau un ceai o ciocolata calda stau si eu mai relaxata in pijamale citesc ceva relax de duminica. Diseara am zis ca ma risc si la gogosi.
Adriana plimbare placuta pe la neamuri.
Didi super ca aveti si rotisor la aragaz a nostru nu are da am zis ca tre sa fac si eu asa pulpe ca de mult nu am mai facut.
Tecky ms mult.Si sa nu te aud ca iti e rusine ca is de la primii pasi. Vezi ca iei bataitza. Nu conteaza ce marca e si unde sunt facute conteaza sa fie bune si sa fie exact ce cautati voi. De multe ori alea no name is mai bune ca cele mai vestite firme si oricum majoritatea is facute in tari din astea exotice ca mana de munca e mult mai ieftina decat in europa.
Vicky imi pare rau ca a iesit cum vroiai tu. Pupici multi sa iti treaca.
Eu ma duc sa sting sub varza si sa fac un dush ca sa nu mai fac galagie de la 11 jumate in colo ca ducem fata la nani si ma pun si eu in patutz la nanitz sa ma odihnesc oleaca, ca eu zic ca merit.
Pupici si ne auzim mai pe dupa amiaza.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
Tecky spune:
Vicky,Mada mersi pt sustinere!
Rontzy mi-au placut hainutele si sa stii ca ti-a mai crescut si burtica!
Am pus cateva poze cu ultimele achizitii pe picasa,carutul il pozez maine ca nu e mama acasa si nu stiu unde l-a ascuns!
Tecky 29 sapt
dia_filipas spune:
Neatza va spun...cu rusine...
Eu acu m-am trezit, ca nu am dormit toata noaptea, abia azi dimineatza ce am reusit sa adorm...
Tecky nu trebuie sa-ti fie rusine ca nu sunt de firma! Nici noi nu cumparam de firma...e totusi o diferenta prea mare de pret si noi avem nevoie de bani pt. casa.
Vai Mada ce albinutza esti asa de domineatza!! Ma uimesti tot timpul cat este de harnica si gospodina!!! Odihna placuta, ca da, meriti!!
Gata, eu va pup, am plecat la gradina sa stau putin la aer si sa ma joc cu Negrutz, dihania mea mica de caine! (ii zic dihanie ca e cat mine cand se ridica in 2 labe)
Weekend placut burtici de pepenasi!!!
Dia 28+ Miruna
strumfuletz
poze
oanasm spune:
aaa...neatza
bujo merci de lamurirea legata de contractii!
apropos de clubul"lapte praf"..io bagam la greu cu linguritza nesquick o minunatie de desert
corinuk am avut si io vreo 2 momente de astea..ca vai...valeuuu io nu-s a nimanui...dar au trecut de la sine la mine uneori e problema la etajul superior
mey turtu mey ce balena!? unde? si tu ca si sun!?
ana asteptam pozele!!!!!
rontzyyyyy ma bucur ca in sfarsit ai scapat de perioada aia nashpa la servici!!! asteptam poze noi cu burtica!!! inca nu aveti nume la feciorash!? nici noi.... vaai, ce fain sunt hainutele lui bb!!!! sa le poarte sanatos!
sun tu nu te atingi d einghetata din cauza hg!??? care kg meyyy!!!??? vai.cred ca avem probleme la bibilica!
mada pthiu pthiu sa nu te deochi!!!! vezi sa nu dai in foc de harnicie! io azi vreau salata de boeuf..n-am facut de vreo 3ani..adica de cand m-am maritat halal nevasta..iar prajitura...nex! am facut odata..a iesit ca pixu..si gata! aaa...singura chestie ce o fac sunt papapnsi cu branza, fierti
tecky hooo maica!!! cum vine asta ca ti-a fost rusine sa zici de carutz???? si ce daca se face in china!??? ca doar acum toate se fac acolo...de la cele mai tari PCuri la...multe altele!!! hai ma...important e ca e util, va place, are cele necesare!!! asteptam pozele!!! ...mai mai....
pupici la toate!!!!
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
Ce faceti fetelor? Unde umblati ca subiectul a ajuns pe pagina 2. Ntzz, ntzz.
M-am trezit si eu adik m-a trezit ala cu masina de inghetata, da am dormit destul cat sa ma simt odihnita.
Rontzy, Tecky am vazut pozele f frumoase toate sa le poarte bebii sanatosi.
Dia ms. Fain ca poti sta in gradina, aici iar e urat si vant si rece.
Oana si mie imi place salata bouef da nici eu nu fac tare des asa la vreo ocazie si nici atunci nu ma omor cu ea. Mai ales ca aici se fac alte mancaruri de sarbatori si cand mai facem gratara sau avem musafiri sau ceva cum e la botez sau cum va fi la cununie fac chestii mai internationale asa. Na ne-am dat si noi cu lumea de pe aici.
Mi-e ciuda ce e asa urat afara si nu putem iesi la o plimbare ceva. Acu merg sa imi pun ceva sa pap sper sa mai apareti prin zona.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani
Didi81 spune:
Am vazut azi intr-un magazin Miniblu un carucior Hauck cu landou si scoica, la oferta cica, 900 ron. Ce parere aveti? Noua ne-a placut si cred ca ne ducem diseara sa facem comanda, ca nu aveau decat albastru inmagazin, dar au zis ca daca vrem putem comanda si sapt viitoare ne aduc si pe rosu. Chestia e ca nu il gasesc pe net; nu am gasit decat carucior + landou, fara scoica, de la Hauck; probabil pt ca aveau ei acu o oferta, nu stiu.
Salata boeuf o sa facem si noi de Paste cu siguranta - mai bine zis Cristi o sa faca pt ca el e expertul in asa ceva
Didi 27+
oanasm spune:
cam pustiu ..inseamna ca ori trebaluiti, ori chefuiti ori va odihniti bun si asa!!
mada va sa zica esti odihnita...si acum iar trebaluiesti cate ceva..nu!?
didi de caruciorul asta e vorba hauck? eu asta l-am gasit cu landou si scaun...oricum la pretul ala e superr!!!! cum se numeste modelul? sau e ala de care ziceam eu!?
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb