Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare fetelor.Intr-adevar suntem in concediu.Acum sunt la niste rude si printul meu a adormit intr-o camera cu un laptop .Cristina suntem langa Hateg .
Dar recunosc sincer ca sunt aici de 2 zile si in rest am stat acasa si am dormit ca valiza.... si am neglijat rau de tot activitatea de pe forum.
Ma simt extraordinar de bine, Raulito e un dulce ... doarme si rade ... ma lasa sa ma simt in concediu,.....Ce bine e aici ....liniste....liniste ...liniste .
Ashera imi pare tare rau pentru voi... va tinem pumnii ca sunteti niste scumpicei.... si sigur iepurasul va fi bun cu voi si va aduce multa ...multa sanatate.

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

daca nu mai adoarme fiu-meu ''accidental'' la aceste rude in camera cu netul.... ne mai forumizam la sfarsitul saptamanii viitoare...
Elatim felicitari pentru grasunel si pe burtica...

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ela am uitat sa te felicit ptr pustiulica! E super grasun...mie la 32 de sapt mi-a zis ca are doar 1450 de grame printesa...Azi am implinit si eu 35 de saptamani...Peste o saptamana merg la control...abia astept! Vrei sa pun carucior albastru pe lista?

Ashera imi pare rau ca ati ajuns la spital cu probleme...Va doresc sanatate maxima si sa nu mai aveti parte de necazuri.

Cristina am dus ieri pe Pu la sat...Am pus 2 poze www.dropshots.com/khron#date/2008-04-25/16:54:46" target="_blank">aici.
Ati terminat cu zugraveala?

Adia multumim la fel! Sper sa-ti vad printesa in curand!

Ank distractie placuta la Hateg! Te asteptam la povesti cu gravidute la intoarcere!

Noi nu am mai plecat de acasa...si bine am facut ca azi nu m-am simtit chiar ok...am avut si contractii...asa ca...repaus...sper sa nu se impuna total...ca ma plictisesc de moarte in casa!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Miha pupici pe burtica si o sarcina pana la termen...

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ce fain e Cristian cu iepurasul...

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am fost plecata pentru 3 zile la plimbare. Am avut un pic de emotii ca a trebuit sa zbor cu avionul dar bb s-a comportat exemplar. Ma bucur ca incep sa imi revin, primele luni au fost mai grele ca parca nu puteam sa fac nimic.
Mai nasol e ca nu am apucat sa fac nimic in casa si nici sa vopsesc ouale, dar recuperez in seara asta si de luni pana miercuri cand am liber.
Stiti cumva cand e deschis la mall?

Miha foarte frumos si zambaret baietelul tau.

Otim o sa fac o plimbare prin zona dupa hainute de burtica,

17+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Buna fetelor ,
Va urez Sarbatori Fericite si Hristos a Inviat ,sa ne aduca Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi.
Va multumesc pt felicitarile adresate baietelului meu ,pina in iunie cind se va naste va fi probabil de 4 kg ( voi face cezariana ,deci o sa iasa cu bine afara )si va avea forta necesara sa suga laptic de la sinul lui mami ,care deja are colostru .Voua va curg sinii?
MIHA chiar te rog sa-mi pui carucior albastru .
CRISTINA multumesc depre informatiile despre lenjerie pt bebe ,o sa merg sapt viitoare sa-i cumpar.
Pt patut o sa iau saltea din fibra de cocos ,asa m-a sfatuit multa lume ,inclusiv cineva de aici ( scuze nu mai stiu cine ) - merci mult.

Va pupam dulce
Elatim si baietel de 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Paste Fericit! Hristos a inviat!

Fetele va multumesc ptr aprecieri! Pu e bine, papa iarba si e fericit!
Maine mergem la sat unde l-am plasat sa-i facem o vizita!

Irina maine e program normal la Mall...azi e inchis!
Pe unde v-ati plimbat neau (avionul in limbaj a la Cris)?

Ela o sa pun caruciorul...la nume v-ati gandit?

Cristina am gasit magazinul de printese pe E de Savoya...am mai vazut si in centru langa teatrul maghiar un magazin cu hainute de copii frumoase. Cred ca joi tragem o fuga la Szeget...
Fetele oare ungurii au liber de 1 mai?

Va pup! Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha, am fost de la Timisoara-Munchen-Frankfurt si de acolo vre-o 150 km cu trenul si inapoi.
M-am bucurat ca imi revine tonusul si ca parca reincep sa imi recapat puterile. Si parca de sub stratul de sunca incepe sa imi inmugureasca si mie un fir de burtica de graviduta.

Cred ca si ungurii au liber de 1Mai, doar e sarbatoare internationala. Nu sunt sigura daca au liber acum ca mi se pare ca ei tin pastele catolic.

Ashtera multa sanatate lui Cristian. Important e ca acum e bine, iar daca a reusit sa treaca peste acel episod neplacut e si mai bine.

Am primit si eu niste link-uri cu gimnastica pentru gravidute si va pun si voua link-urile:

http://rapidshare.com/files/109474207/Davina_McCall_-_Pregnancy_Workout_-_Aerobics.avi
http://rapidshare.com/files/109474966/Davina_McCall_-_Pregnancy_Workout_-_Stretch_and_Relaxation.avi
http://rapidshare.com/files/109475572/Davina_McCall_-_Pregnancy_Workout_-_Toning.avi
http://rapidshare.com/files/109476076/Davina_McCall_-_Pregnancy_Workout_-_Warm_Up.avi

http://rapidshare.com/files/109257664/The_Pregnancy_Book_0316779148.rar

17+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Paste Fericit mamici si bebici!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

W 34 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput