Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor dar ce faceti? nu e nimeni pe aici???

Ank, tu care erai asa de activa?????

Miha, ce mai face Cristian ? tusea cum e? ce formule ai luat?
Pupici si multa sanatate!!!

Eu sunt la faza de demolari in apartament... zici ca am innebunit!!!

O zi frumoasa!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

W 32 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

oti nasoala faza cu alaptatul...fosta mea sefa a nascut prematur pe 2 august si trebuia sa nasca in 10 octombrie si ea a putut sa alapteze pana la 2 ani si cateva luni...si numai probleme a avut...i-a murit soacra cu o sapt inainte de botez, plus copilul bolnavicios...insa nu si-a pierdut laptele.

cristina eu am crezut ca socrii tai stau la apartament...nu stiam ca au casa...Oricum in 6 luni o sa se faca de 35 de kg cainele...asa ca sa va tineti! Sunt foarte inteligenti!
Spor la zugraveli si amenajari...eu am lasat-o moale ca nu mai am musafiri!

Sper ca ti-a placut Cavaleria...in august va fi Aida in Botanic...o sa cante iar prietenul nostru.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Buna fetelor ,
Am fost la control unde mi-am vazut pustiul care este maricel ,2300gr la 33 sapt ,si totul este in regula ( placenta ok, lichid suficient ).Iar in legatura cu Fe voi lua 2tb/zi .
CRISTINA la UTT este lenjerie de pat si pt bebe ? cu aparatori?
Fetele ce saltea aveti pt bebe ?Eu am auzit ca sunt bune cele cu fibra de cocos.

Elatim si bebe de 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

irina de la semafoarele cu calea sagului mergi "cu nasul pe sus" (dar ai grija sa nu cazi) inspre "cleopatra" (parca asa se cheama ceea cu geamuri albastre) si sunt placute mici care anunta ca au haine de si croitorie rapida (eu mi-am si scurtat pantalonii cand i-am cumparat ca binenteles erau lungi pentru mine ceea mitica )

altfel nu prea stiu cum sa-ti explic ca in bazar se tot schimba lucrurile
In Cleopatra este si magazin cu paturi si hanute pentru copii . Dar daca vrei si hainute (sa nu cumva sa traversezi ) te tot duci pana aproape de celelalte semafoare si intr-o casa veche este un magazin cu hainute de bebe unele chiar fabricate in Romania unde au si aparatori de patut si cam tot ce vrei .
Aceste doua magazine au si in alte locuri din Timisoara deschise , dar nu stiu unde exact .

cred ca te-am zapacit rau , asa-i ???

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Cristina spor la demolat si mult calmmmmm

Mihaela asta e cel mai mare regret al meu , in rest toate au trecut

Elatim bravo voua , sanatosi sa fiti si un bebe voinic
. Noi avem patut tarc si pentru ca a trebuit sa scoate "nivelul" ca altfel Laurentiu trece peste , am pus aparatorile ca sa-l mai feresc un pic si am cumparat saltea cu fibra de cocos (ca este anti ... multe) .

Mergi la inceput

Ank pe unde umblati ...??? lipsa la apel ???? sau ati plecat in concediu ??? asa de sarbatori ???

Ashera esti datoare cu raspunsuri .... ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!!!

Da Miha stiu de kg muuulte ale ciobanescului ptr ca mama puiului are 50 de kg!!! Cam cat aveam eu cand m=am maritat haaaa haaaaaaaaa
Da, ne-a placut tare mult Cavaleria Rusticana!! Sotiorul a fost impresionat!
Aida in botanic? super! ar fi interesant in aer liber! poate ajungem si noi...

Elatim, bravo ptr grasunelul tau!!!
La UTT au si lenjerie ptr patut dar aparatori sincer nu stiu ca eu am.
Lui Alex i-am luat de langa Maternitatea Odobescu si fetitei i-am luat din Franta cand am fost in concediu asta iarna.

Otim multumim!!! sper sa imi pastrez calmul ca deja am luat-o razna numai de la 2 balcoane... dar mai de la intreg apartamentul!!! Sotul zice ca o sa fac cu nervii pana terminam sau ca o sa nasc intre timp...

Cristina

Alex 20.02.2006

W 32 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

Va doresc Sarbatori Fericite, pline de pace si intelegere!
HRISTOS A INVIAT!

www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Bana fetele

Am intrat doar sa va urez un Paste Fericit si plin de liniste si fericire

Noi am trecut printr-un episod ingrozitor, cu internare la Louis Turcanu, perfuzii, etc... Of... A fost foarte foarte ingrozitor, cred ca am imbatranit 10 ani in 24 de ore. Nu pot inca sa vb despre asta, o sa va pove cand imi revin..

Chris acum e foarte bine, mananca, rade, se joaca... si asta e cel mai important. A fost si el cateva zile in stare de soc, urla intr-una si nu vroia decat in brate. Bine ca a uitat ce a fost.

Noi o sa avem un paste linistit si o sa fim toti acasa impreuna, si asta e tot ce conteaza. Va pup

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput