Gravidute si mamici de TIMISOARA (15)
Raspunsuri - Pagina 19
_irina_ spune:
Fancy mi se pare aiurea ce zic ei aici, dar pe de alta parte mi se pare ca grosul voturilor vin de la cei cu venituri mici, asa ca probabil candidatii vor vota mai degraba legea cu 6 milioane. Si e si mai ieftin pentru stat.
Desi e total anormal, pentru ca cei cu venituri mari cotizeaza ca sa le umple lor buzunarele.
Cica mamele cu venituri mari au alte posibilitati. Pai asa o fi, dar si muncesc de le sar capacele fata de cele care nu muncesc, nu au muncit si nici nu vor munci vre-odata.
In fine, om vedea ce o sa fie...
21+ inca 
Ank83 spune:
Salutare...
Irina nu stiam ca nasti cu budau??? Aceeasi impresie mi-a dat-o si mie sa stii. Are asa un stil fain de a explica.Am iesit de la el din cabinet razand...
.
Mai eu nu ma bag la noua lege ca pe mine nu ma avantajeaza deloc... Eu lucram si aveam un salar pe cartea de munca... cel minim
... si luam mult mult mai mult in mana... si credeti-ma ca munceam de imi sareau capacele chiar daca nu cotiza firma la stat suma reala dupa salarul acordat.. (bine astea sunt chestii made in Ro)
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Ank tu cu el ai nascut?
Eu m-am tot agitat pe aici sa aflu mai multe despre el, dar fara succes.
21+ inca 
_irina_ spune:
Ank tu cu el ai nascut?
Eu m-am tot agitat pe aici sa aflu mai multe despre el, dar fara succes.
21+ inca 
Ank83 spune:
Nu Irina, nu am nascut cu el... am fost doar la eco la el... Doctorita mea m-a trimis la el pt morfofetala de la 21 sapt. E foarte bun ca ecografist... stiu ca e foarte bine pregatit in asta chiar daca aparatul lui nu e asa spectaculos ca a lui Cioata sau Grigoras. Mi-a placut si ca e putin mai retras cabinetul lui... are aerul ala de private ..
. Si se vede pe fata lui ca ii place ceea ce face... si da si sfaturi bune fara sa il intrebi...
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
de data asta tot la el voi merge pentru morfofetala... am foarte mare incredere in el.Au mai fost fete de pe Tm la el.. dar care acum intra mai rar si toate au fost foarte incantate de el.Plus ca stand la el la cabinet.. am auzit numai lucruri bune de la cele care asteptau sa intre si are multe paciente si din alte orase decat Tm... deci eu zic sa stai linistita...
Tin minte ultimele lui cuvinte inainte sa ies.. "Sa tin cont de faptul ca si daca medicina a evoluat foarte mult aceste aparate nu prezinta garantie de suta la suta... dar ca 100% copilul meu e baiat" ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
9+ 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Buna dimineata
scuze ca am pus un mesaj de 2 ori, nu stiu cum am reusit sa dau de 2 ori click.
Dau o cafelutza ca sa ma iertati.
21+ inca 
cristina_nagy spune:
Miha, iti tin pumnii si ma gandesc ca urmez eu!!!!!!!!!!!
Sa ai o fetita sanatoasa si voioasa!!!
Abia astept saptamana viitoare sa te vizitez si sa o cunosc pe printesa Eli!!!
Pupici multi si tie si bebelinei!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
W 35
Beatrice
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Am fost ieri la dr si deja am trimiterea ptr internare si astept momentul iar daca in 2 sapt nu nasc o sa=mi induca travaliul...
dar sper sa nu nasc in 2 sapt ca sa pot termina tot acasa.
Apartamentul e gata dar mai avem de pus totul la loc si de refacut spatele mobilei iar pana joi nu ne vine palul asa ca mai dureaza.
Imi cer scuze ca nu pot raspunde la fiecare dar abia mai rezist aici la socrii... Alex e disperat dupa mine... nu ma lasa nici un moment.
Si colac peste pupaza am inceput sa retin apa si mi se umfta picioarele si m=am ingrasat 14 kg!!!
Mai putin si naaaaasc!!!!
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
W 35
Beatrice
http://community.webshots.com/user/cristinalex
_irina_ spune:
Cristina, daca e bb ascultator o sa astepte pana termina mami cu treburile prin casa. Oricum eu zic sa nu te stresezi prea tare, nu ai ajutoare?
Miha multa multa bafta maine si lasa-ne noua emotiile tale, ca sa mergi la intalnirea cu bb linistita si sa fie totul bine.
Ca sa va mai inveselesc un pic ca parca e cam liniste pe aici sa va zic o faza nostima de la lucru.
Ii zic unui coleg ca nu o sa putem colabora prea mult timp de acum incolo si cand afla ca sunt graviduta imi ureaza: "sa-l stapanesti sanatoasa!" Va dati seama ca eram pe jos de ras in urmatoarele minute.
21+ inca