buna ziua tuturor burticilor
sunt insarcinata in 9 sapt si am cea probleme
am fost la eco si mi s-a spus ca sarcina este oprita din evolutie
am fost terminata
in aceeasi zi am fost la alt eco mai performant
acolo mi-a spus ca nu trebuie sa ma grabesc cu intreruperea deoarece ea vede ca fatul este f bine vascularizat iar casa lui este perfecta
mi-a spus ca s-ar putea sa fi avut o ovulatie mai tarzie iar fatul sa fie mai mic
voi ce credeti?
Varianta doi e mai probabila eu zic sa nu te grabesti cu avortul mai asteapta o saptamana si du-te sa-ti faca o eco intravaginala,eu zic ca atunci vei stii 100%.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
eu cred ca ar fi bine sa faci eco intravaginala cat mai repede, nu dupa o saptamana.. eu la 7 saptamani de sarcina am facut o astfel de ecografie... si s-au putut face masuratori inca de pe atunci, si bineinteles s-au putut auzi si bataile cordului fetal... multa bafta! sa ne spui ce s-a mai intamplat! daca poti si vrei!
sanatate multa orice-ar fi! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mai ai rabdare si fa o eco.intravaginala pt. ca la mine toate testele ieseau pozitive de sarcina dar la eco. bebe nu se vedea pt ca era prea mic.Sanatate si sa auzim de bine.
Iubita, au dreptate fetele, mai ai putina rabdare!!
Daca e intr-adevar oprita in evolutie vei avea oricum o hemoragie care iti va confirma diagnosticul primul dr. La mine asa s-a intamplat. Daca nu se intampla nimic, plus inca o eco transvaginala te vor lamuri.
Doamne ajuta sa fie bine!
Lori
33+
asteptand un bebe Robert