Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
roli25 spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by doniro
roli25, acum am vazut la semnatura ta care e diferenta dintre pitici; ca si la noi aproape. Vreau sa te intreb cum te descurci tu, daca ai ajutor. Eu de obicei sunt singura cu ei, stam la etj 4/4 si e super aiurea (imposibil adica) cu iesitul afara. Nu m-am incumetat sa ies cu ei decat cu sotul, dar cand nu e el nu am curaj sa cobor/urc 4 etaje cu amandoi. Tu cum faci?
Si sotul meu e plecat de dimineata pana seara, dar mai vine mama pe la mine. Eu pe Marc l-am dat la gradi si ma descurc mai usor pana la ora 13. Cu iesitul afara , ies dupa amiaza cu amndoi ca Marc trebuie sa mearga in parc neaparat zilnic, ca e tare energic, Dar avem lift.
Iti recomand sa il pui pe cel mic in marsupiu sau in esarfa si sa o iei pe Daria de manuta sa mergi afara ca altfel isi consuma energia afara, iar pentru pitic e ideal sa dea cu nasu de aer zilnic.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Eeei, esti draguta ca imi recomanzi asta, dar abia urc eu 4 etj, ce pretentii sa am la Daria...? :) Tot blocata in casa raman...
Mai ce sa zic, Marc al meu urca daca il tin de mana. Am urcat chiar sambata asta 4 etaje cu el de mana si cu bebe in cealalta mana. Atunci poate sa cobori/urci intai caruciorul si apoi s-o iei pe Daria, daca te poate ajuta vreo vecina cat dureaza operatiunea...
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Shose
Help!Miri, Irinukule, Doculetz - responsabilele cu .
Cred ca mi se imputzineaza laptikul si mai rau.Ce sa fac??? Beau si tinctura de marar, si Ceai pt stimularea lactatiei si Galactogil. Ce sa mai fac...pls ca ma ia depresia.
Nu se satura bbdin tzatze clar....ii mai dau 90 completare...iar acum nu se mai satura nici cu 90...daca'mi pun mintea ar bea 150 de NAN.
Si azi am facut proba cu pompa, pe care nu o folosesc decat din joi in paste...bb papa direct din san. Cu pompa abia am scos 30ml din amandoi.
Help pls!
p.s. pot combina in aceeasi zi si galactogil si tinctura de marar si ceaiul???
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shosetel, poti combina ceaiul cu intctura si cu pastilutele! Se presupune ca au toate acelasi efect, nu e o problema!
Celelalte sfaturi sunt - dar asta stii si tu: mananca, bea si dormi suficient (pe ultima am testat-o pe pielea mea, si merge!). Iaasi, poti s aincerci sa mai stimulezi sanul mulgandu-te, fara sa te uiti cat iese pt ca nu e relevant, si s-ar putea sa te enervezi mai rau. Dar poti in schimb s-o pui pe micuta la san cat mai des, e cel mai sigur ca asa se va stimula lactatia. Pune-o cand plange, cand are colici, cand ii e foame...Sper sa fie ok!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda
Shose spune:
Stancutza hx de dormit incerc sa dorm, linistita sunt numai ca nu reusesc sa mananc calumea. nu am pofta de mancare de 2 luni deloc.
Fac eforturi.
Crezi ca se mai intoarce lapticul inapoi???
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Shose
Stancutza hx de dormit incerc sa dorm, linistita sunt numai ca nu reusesc sa mananc calumea. nu am pofta de mancare de 2 luni deloc.
Fac eforturi.
Crezi ca se mai intoarce lapticul inapoi???
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
Acum cateva zile, a trebuit sa-i dau Sofiei completre 3 mese la rand! Nu se satura si pace...eram distrusa iti dai seama. Dar s-a reglat...sper sa nu vb intr-un ceas rau...deci nu dispera! Si papa, 3 mese pe zi...chiar daca abia intra!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
Botez Sofia si
Scalda
anca.b spune:
Stoisor, eu folosesc apa plata Izvorul Alb, ca si Creata. la inceput am fiert-o, acum o incalzesc putin - 10-15 secunde si gata. am lasat lapte facut asa si peste noapte, in camera (nu ca sa-l folosesc, ci pt ca bebe nu a mincat tot si mi-a fost lene sa spal sticla) si dimineata era bun (l-am gustat eu, de proba)
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Oita, bine ai venit! am citit si eu un mesaj de-al tau! scrie repede-repede pina ajungi la 10, ca sa nu te mai ratam!
anca.b spune:
Remiclea, draga, dai fetei laptic de la tine! las-o pe soacra in plata ei! fii fericita ca ai lapte si poti sa alaptezi minunea aia de fetita! la mine tocmai e pe gata laptele, numai seara si dimineata mai are stefan putin...asta e!
mie soacra mi-a zis ca gata, are bebe 3 luni, sa-i dau gris cu lapte si suc de mere! asa ca te inteleg perfect! eu i-am zis ca am studiat problema si ca pina la 5 luni nu va primi decit lapte, chiar daca formula! mi-a aruncat o privireeeee, da' n-a mai comentat nimic. a zis numai asa, printre dinti, ca o va intreba pe "profa'" ei (e asistenta la pediatrie), da' n-am mai primit feed-back
stoisor spune:
anca.diana tu esti culmea ....nu vrei tu sfaturi pline de intelepciune de la soacra??mai sa fie,o sa ai parte de ele sigur.....dar din cauza distantei nu a putut saraca sa ti-le dealasa ca te duci acolo si te va invata si pe tine cum se cresc copii "trazneascale de carti"
Ramonel ma bucur ca ai reusit sa il pacalesti pe puiu mic cu sanul problema....bravo
Anca b sau creata care sunte-ti pe frecventa??acum am fiert apa si are niste ....nu stiu ce sunt alea.... ca niste flandere asa mici,mici pe deasupra si e dorna ....izvorul alb plata.....ma dispera ce sa fac sa i-o dau asa??ibrcu i brici ,nu are nimic ,i numai al ei pt fiert apa ,apa curata din sticla
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
stoisor spune:
daca lu mami i rau ,Sara azi i copilu modelpapa si doarme si se joaca cu manutele in patut
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
anca.b spune:
Stancutza, imi pare rau ca e bolnavioara bebelina! lasa ca o sa aiba grija doamne-doamne de ea si o sa se vindece!
Anca>diana, nici mie nu mi-a venit alocatia. trebuia sa intre in cont, insa...pauza