Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

Marc in prima luna a luat 1100 in greutate iar acum nu mai pune numai 150 pe sapt. iar eu am laptic suficient. adica daca papa dintr-un san 100(cee ce face ff rar)mai si ramane daca strang. de pus la celalat san nici nu poate fi vorba ca strange buzele.

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by veronicka

si eu sunt cu nervii la pamant.de ceva vreme il camtaresc pe Marc ca sa vad cat mananca. uneori manca 120 uneori 100 iar in ultima vreme numai 60-70.asa ma enervez de tare. dimineat a mancat numai 70 si ,m-am mai muls din acelasi san 40 si i-am dat cu sticluta si a mai mancat 35, dupa a mancat 100 iar acum la ultima masa din nou 60. iar m-am muls si i-am da insa a papat ff putin iar mai mult ii curgea pe langa sticla. iar dupa mi-a vonmat un pic . ce sa fac?

ah si apropo de cantar, eu l-am cantarit de cateva ori una dupa alta si de fiecare data imi dadea cu diferente de 10, chiar 30 de grame, ma gandesc ca o fi din cauza ca se agita pe catar...deci vorba fetelor nu te mai stresa cu cantarul, daca vezi ca nu mai vrea lasa-l!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

ereena, io mi l-am bagat (ptiu-ptiu, Doamne feri! ), dar sunt mai tare ca el!
adica l-am folosit de vreo 4 ori pana acum (adica in 4 luni)
ce-i drept, mathias n-a avut pb. cu papatul si crescutul, doamne-ti multzam, ca am avut destule cu markus :)

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

si eu l-am folosit prima luna, pana cand m-am plictisit sa mai tot verific..acum il pun odata pe sapt, mereu inainte de baie, sa vad cum sta

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veronicka

Marc in prima luna a luat 1100 in greutate iar acum nu mai pune numai 150 pe sapt. iar eu am laptic suficient. adica daca papa dintr-un san 100(cee ce face ff rar)mai si ramane daca strang. de pus la celalat san nici nu poate fi vorba ca strange buzele.

da cat are marc acum??poate e el mai lenes si nu vrea sa mai suga dupa ce nu-i mai vine usor lapticul, incearca cu mulsul vezi daca primeste din bibe, nu stiu ce sa zic...

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

Jelimonimultumesc pt raspuns. Marc acum are 7 sapt si 4 zile. s-a nascut cu 4150 , a scazut la 3750 iar acum are 5400

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hehehe, mai, ce-mi place de voi, c-ati luat-o iar la galop... Mi se pare ca ati scris o tona,... Eu am tot citit pana alaltaieri noapte, iar ieri nu am mai apucat sa intru pe forum... Bebe a dat niste concerte de toata frumusetea... Ma bag sa va fac capitol nou... Sper sa nu fiu gand la gand cu alta fata

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, capitolul cel nou v'asteapta A I C I !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Si speram sa va pot spune ca ma intorc sa citesc din urma... Dar au inceput iar trilurile de seara Pupici, revin cand pot!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput