Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by Ereena

vroiam sa va intreb, este bine sa tii un copil de 3 luni ca aici http://good-times.webshots.com/photo/2314491760102332184TpjSEq ?

miki si eu ma uit la dansez pt tine pana la 10 cand doarme piticu' si ma bag si eu la somn si restul in reluare cand venim de la plimbare

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

in poza cu bunica??eu zic ca da pt ca nu il tine ore sa se dezechilibreze de spate iar in scaunel,daca si la aia te referi, da , cum sa nu ,dar am spus Sara la 2 luni abia acum implinite cand adoarme i pica capu rau de tot pe o parte sau in barba si o iau si o pun in patut

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

eu o mai tin cateva secunde pe Sara asa sa vad cum sta cu echilibrul si caputul

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by stoisor

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

ma refeream la pozitie pt ca e aproape in sezut, nu ii forteaza coloana? sper sa nu spun prostii.intreb pt ca lui nu ii place in brate culcat cu numai asa sus

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

la toti le place sus si o sa le placa din ce in ce mai mult sa stea ridicati si binenteles ca sunt cruzi pt sezut inca ,totul e sa nu i fortam nu??eu o tin cateva secunde doar ,in rest sta lipita de mine si sprijinita ,nu stiu cum sa explic,deci nu in sezut

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

fetita mea la masa de la 16 nu a mai opus rezistenta ....a papat linistita 120 ml ,dar era si moarta de foame ....acum sta in leagan si sughitesunt satula de sughitse chinuie sa adoarma in timp ce mai arunca cate un zambet la piticii din camera ,i dea dreptul fermecata de piticii ei mici,le zambeste toata ziua

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:

fetita mea la masa de la 16 nu a mai opus rezistenta ....a papat linistita 120 ml ,dar era si moarta de foame ....acum sta in leagan si sughitesunt satula de sughitse chinuie sa adoarma in timp ce mai arunca cate un zambet la piticii din camera ,i dea dreptul fermecata de piticii ei mici,le zambeste toata ziua

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

si matei are probleme cu hac betivul:-))))
saru'mana de raspuns. noi de obicei nu il sustinem asa de funduletz cum era in poze ci sta mai mult agatat ca o maimutica :-)

tata vrea sa ne faca un cadou, sa ii faca un cadou lui matei de florii, ca doar e ziua lui si ma intreba ce ne trebuie. ma gandeam sa ii ia un marsupiu dar oare merita? voi il folositi ? cam cat de des? si ce model sa fie pt ca sunt sute din ce am vazut eu

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Daca Honey se plange de invizibilitate, eu ce sa mai zic? ca nici nu ma mai stiti la cat de rar scriu...

Asadar, eu fac prezenta doar lunar, dupa controlul celui mic, ca sa am ce vesti sa va dau... As vrea sa intru mai des, dar din lipsa de timp apar cand pot.

Asadar, ieri am fost la pediatru, mai iute decat trebuia, caci cel mic are o pleoapa inflamata, un urcior... nu stiu cum si de unde.
Am profitat sa-i facem si vaccinurile si controlul lunar, caci de 1 mai venim in tara si sa fim la zi cu toate.

Bilant la nici 3 saptamani de la ultimul control: 6kg600 si 63cm. A luat 600gr si a crescut 3cm.
Si eu l-am trecut la haine de 6 luni de vreo sapt.

Aseara dupa vaccin a fost foarte zambaret, insa azi de dimineata a inceput cu febra si plansete...

Voiam sa-ti zic Danonique sau care va mai plangeti de bebei cu urechi mai clapauge: lasati copiii in pace! daca e in natura lor sa fie, n-aveti ce face. Asa a fost si la noi cu cel mare... toti cu gura pe noi ca sa-i lipim urechile, sa-i punem caciula (in miezul verii!!!) sau mai stiu eu ce. E foarte frumos clapaugul nostru si nu l-as schimba nici daca as putea! Sanatosi sa fie!

Cat despre intors de pe o parte pe alta, recunosc ca cel mic al nostru e mai sprinten decat cel mare la aceeasi varsta si daca il las pe spate il vad ca se luptavsa se puna pe-o parte si cateodata reuseste sa ajunga si pe burtica.

Va pup pe toate si pe toti!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

bravo pt cei 3 cm si pt cele 600 gr ,dar cum sa pricopsit puiul tau cu urcior la ochisor ??saracutul ,,pusi sa i treaca repede ....cat despre vaccin sa nu aud de el ,ne pregatim si noi sufleteste pt primul nostru vaccin pe care il vom face Marti....mi teama de febra si plansetele de dupa el

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ereena, pozitia e ok pt perioade scurte. deja e mare, cere singur sa fie ridicat in fundic, deci nu cred ca il deranjeaza. oricum, trebuie sprijinit asa cum il tine buni si de subrat, cit mai bine posibil. si eu am inceput sa-l mai tin asa, pt ca e deja prea greu si nu-l mai pot tine daca il sprijin numai la subrat, mai ales ca se misca in toate directiile...

quote:
Originally posted by Ereena

quote:

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

ma refeream la pozitie pt ca e aproape in sezut, nu ii forteaza coloana? sper sa nu spun prostii.intreb pt ca lui nu ii place in brate culcat cu numai asa sus

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ereena, noi avem marsupiu, l-am folosit doar de citeva ori. e ok, mai ales daca ai treburi de facut prin oras si trebuie sa-i iei si pe bebe cu tine. al meu a si dormit in el, cind am fost la cumparaturi. pt plimbare si stat mai mult pe afara folosesc insa numai caruciorul.
al meu se poate folosi de la nastere pina are bebe 7,75 kg. pe prospect zice ca asta ar insemna 8 luni. al meu copil are insa doar trei luni si 7 kg. deci nu cred ca il voi mai putea folosi multa vreme.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by veronicka

si eu sunt cu nervii la pamant.de ceva vreme il camtaresc pe Marc ca sa vad cat mananca. uneori manca 120 uneori 100 iar in ultima vreme numai 60-70.asa ma enervez de tare. dimineat a mancat numai 70 si ,m-am mai muls din acelasi san 40 si i-am dat cu sticluta si a mai mancat 35, dupa a mancat 100 iar acum la ultima masa din nou 60. iar m-am muls si i-am da insa a papat ff putin iar mai mult ii curgea pe langa sticla. iar dupa mi-a vonmat un pic . ce sa fac?

Veronica -mami lui Marc-Andrei

nu te mai stresa ca nici tu nu mananci la fel de mult de fiecare data!!daca e satul, si mai ales daca ia in greutate e bine!!!nu trebuie sa-l fortezi sa manance cat stii tu ca trebuie, fiecare copi e altfel si are alte nevoi!uite sasha a lui miri nu manca niciodata mai mult de 60, al meu cam 12-130, am o prietena care ii da mereu 180 ml la fata si cu toate aste nu-i prea ia in greutate!conteaza si laptele ma gandesc, dar n-are rost sa te enervezi si sa faci din asta un stres!!alaptatul trebuie sa fie o placere nu stres pt fiecare ml. cantareste-l o data la cateva zile si vezi ce evolutie are, daca pune pe el, e foarte bine!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput