Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
anca.b spune:
Shose, si bafta la vaccin!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Stoisor, cu kk e ok asa, nu ai de ce sa-ti faci griji!
Iar medicamentul respectiv, eu sincer nu l-as incerca. insa e drept ca bebele meu a primit laptic de la mine si nu sint in situatie!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
veronicka spune:
si eu sunt cu nervii la pamant.de ceva vreme il camtaresc pe Marc ca sa vad cat mananca. uneori manca 120 uneori 100 iar in ultima vreme numai 60-70.asa ma enervez de tare. dimineat a mancat numai 70 si ,m-am mai muls din acelasi san 40 si i-am dat cu sticluta si a mai mancat 35, dupa a mancat 100 iar acum la ultima masa din nou 60. iar m-am muls si i-am da insa a papat ff putin iar mai mult ii curgea pe langa sticla. iar dupa mi-a vonmat un pic . ce sa fac?
Veronica -mami lui Marc-Andrei
Ereena spune:
stancutza , astazi m-am intalnit cu nasa mea care are hidronefroza. a venit in contact cu multe mamici cu bbi ffff mici cu aceeasi problema cand s-a internat prima data pt ca in timp, la controale sa le intalneasca iarasi.......surpriza, totul se rezolvase de la mama-natura fara interventii medicale. se pare ca e destul de intalnita problema asta dar se rezolva . pupici pt sofia iubita
stoisor, ca persoane fara pregatire in domeniu eu zic sa nu tii cont de parerile noastre , cu toate datele despre medicament sau cum se numeste el, la medic si intrebi daca e ok.
pupici
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
Ereena spune:
quote:
Originally posted by veronicka
si eu sunt cu nervii la pamant.de ceva vreme il camtaresc pe Marc ca sa vad cat mananca. uneori manca 120 uneori 100 iar in ultima vreme numai 60-70.asa ma enervez de tare. dimineat a mancat numai 70 si ,m-am mai muls din acelasi san 40 si i-am dat cu sticluta si a mai mancat 35, dupa a mancat 100 iar acum la ultima masa din nou 60. iar m-am muls si i-am da insa a papat ff putin iar mai mult ii curgea pe langa sticla. iar dupa mi-a vonmat un pic . ce sa fac?
asa tare ma bucur ca nu mi l-am bagat pe dracu' in casa . nu mi-am luat cantar ca uite ce reactii da
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
virgo spune:
quote:
Originally posted by veronicka
Proba suptului nu este concludenta . Daca , copilul este in grafic cu greutatea nu vad unde e problema .
Ven spune:
ereena, io mi l-am bagat (ptiu-ptiu, Doamne feri! ), dar sunt mai tare ca el!
adica l-am folosit de vreo 4 ori pana acum (adica in 4 luni)
ce-i drept, mathias n-a avut pb. cu papatul si crescutul, doamne-ti multzam, ca am avut destule cu markus :)
miki_baby spune:
Veronicka, mi se pare mie ca n-ai fost stresata in ultimul timp si vrei sa gasesti un motiv de a fi! Lasa proba suptului, cantareste-l o data pe saptamana sau la 2 saptamani si vezi daca ia in greutate! Asa se face! Si-ti mai dau un sfat...ascunde cantarul ca vei fi tot timpul tentata sa-l cantaresti pe bebe!
Fetelor, sa va spun de de rupta de realitate sunt...am crezut ca azi e joi!Dar ma uitam la tv si asteptam sa inceapa Dr. Phil, dar cand colo a inceput Oprah...care este numai vinerea! Mama si ce nervoasa eram...ma gandeam ca au scos astia Dr. Phil din program....:))))
Dar sunt fericita ca e vineri...ma uit la "Dansez pentru tine" ... sunt FAN!!! Si e si ziua mea de baut vin rosu:))
Alinatudor, CE MAI FACETI??
MIRI, congratz pentru examen!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
stoisor spune:
Anca si Errena multumesc pt pareri ...o sa intreb doc maine ,sa nu se creada ca as vrea sa indop copila cu te miri ce dar mi se pare ceva bun ....mi se pare .....vreau sa stiu parerea voastra si parerea doc pt ca sunt obsedata ca copilul meu nu a putut primi de la mine cel mai important lucru pt sanatatea lui ....stiu ca nu il poate primi de nicaieri dar sper ca poate este ceva bun pt imunitatea ei
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
Ereena spune:
vroiam sa va intreb, este bine sa tii un copil de 3 luni ca aici http://good-times.webshots.com/photo/2314491760102332184TpjSEq ?
miki si eu ma uit la dansez pt tine pana la 10 cand doarme piticu' si ma bag si eu la somn si restul in reluare cand venim de la plimbare
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE