Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 2
ramonab spune:
Anca, sa stii ca si eu ma gandesc sa il pun pe Razvan pe olita, dar asa mai pe la 7-8 luni.Nu ca nu as vrea sa dau atatia bani pe "pempersi", dar asa vreau eu sa il invat sa faca cat de repede si in olita.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
roli25 spune:
Stancutza, e mult mai usor in concediu inainte de diversificare. Chiar e indicat sa fie dacuta diversificarea acasa, pentru ca legumele trebuie fierte la inceput in conditii de igiena perfecta, trebuie sa introduci cate o leguma pe rand la cateva zile sa vezi ce si cum tolereaza si daca apare vreo problema sa ai pediatrul la indemana.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
doniro spune:
Vaaaaai, subiectul meu preferat..... SOACRE!!! Sunt campioana de departe la capitolul asta. Deci: soacra mea a lucrat 30 de ani ca ASISTENT SEF PEDIATRU in cresa. Cand avea Daria 4 luni a vrut sa o dezbrace pt baie. A pus-o pe masa de infasat si da-i lupte........ "nu sta in fund deloc sa o dezbrac!" . La 4 luni!!!!!!!!!!!! Iar la nici 5 luni: "nu zice mama si tata??????????? are ceva copilul sigur; trebuia sa vorbeasca pana la 5 luni". Astea sunt doar 2 exemple, am cu sacii... Chiar inainte de controlul lui Victor de 3 luni i-am zis ca sunt ingrijorata ca are fontanela inchisa. Ea il controleaza si zice: "nu e nici pe departe inchisa, crede-ma ca am vazut multe fontanele la viata mea". Exact a doua zi la doctor: "fontanela inchisa"... samd.......
In alta ordine de idei, va anunt ca am cercetat si am decretat: GATA CU SANUL!!! De 3 zile fac experiente pe Victor: exact dupa mesele de san face ca toate alea; dupa formula doarme 3-4 ore bustean. Ieri am facut asa: i-am dat san doar dimineata la 6, ca eram plina. S-a foit vreo ora si pana la urma a adormit. A dormit o ora si iar foiala. Dupa fix 4 ore de cand i-am dat san, i-am dat biberon. A ras 200ml si somn 4 ore. Iar biberon, 160ml papati cat se poate de linistit; iar somn 3 ore si tot asa. Asa ca... ii voi da numai dimineata si gata, nu am niciun stres; pt mine important e sa fie bb bine, sa creasca frumos, nu sa ma dau eu mare ca am alaptat 20 de luni... Degeaba alaptez daca baiatului nu ii merge bine. Exact asa am patit si cu Daria si stiu ce zic. Nu vreau sa influentez pe nimeni, fiecare face cum crede de cuviinta. Dar am vazut copii alaptati la san bolnaviori si copii crescuti cu formula sanatosi. Asa ca...?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Anca, sa stii ca si eu ma gandesc sa il pun pe Razvan pe olita, dar asa mai pe la 7-8 luni.Nu ca nu as vrea sa dau atatia bani pe "pempersi", dar asa vreau eu sa il invat sa faca cat de repede si in olita.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
si eu vreau sa l pun cat mai devreme pe olita. dar la 4 luni ma indoiesc ca sta singur in fund :)))
doniro spune:
roli25, acum am vazut la semnatura ta care e diferenta dintre pitici; ca si la noi aproape. Vreau sa te intreb cum te descurci tu, daca ai ajutor. Eu de obicei sunt singura cu ei, stam la etj 4/4 si e super aiurea (imposibil adica) cu iesitul afara. Nu m-am incumetat sa ies cu ei decat cu sotul, dar cand nu e el nu am curaj sa cobor/urc 4 etaje cu amandoi. Tu cum faci?
POZE
roli25 spune:
Doniro imi pare nespus de rau ca nu mai ai laptic pentru bebe si iti doresc din suflet sa te tina cat mai mult chiar si cele 2 mese pe care i le mai dai. Dar nu mai spune te rog ca sunt copii bolnavi din pricina alaptatului. cu siguranta din alte cauze.
Toate studiile arata clar beneficiile alaptatului la san. Nu poate sa fie nociv ceva ce ne-a dat natura.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
roli25 spune:
quote:
Originally posted by doniro
roli25, acum am vazut la semnatura ta care e diferenta dintre pitici; ca si la noi aproape. Vreau sa te intreb cum te descurci tu, daca ai ajutor. Eu de obicei sunt singura cu ei, stam la etj 4/4 si e super aiurea (imposibil adica) cu iesitul afara. Nu m-am incumetat sa ies cu ei decat cu sotul, dar cand nu e el nu am curaj sa cobor/urc 4 etaje cu amandoi. Tu cum faci?
Si sotul meu e plecat de dimineata pana seara, dar mai vine mama pe la mine. Eu pe Marc l-am dat la gradi si ma descurc mai usor pana la ora 13. Cu iesitul afara , ies dupa amiaza cu amndoi ca Marc trebuie sa mearga in parc neaparat zilnic, ca e tare energic, Dar avem lift.
Iti recomand sa il pui pe cel mic in marsupiu sau in esarfa si sa o iei pe Daria de manuta sa mergi afara ca altfel isi consuma energia afara, iar pentru pitic e ideal sa dea cu nasu de aer zilnic.
doniro spune:
quote:
Originally posted by roli25
Doniro imi pare nespus de rau ca nu mai ai laptic pentru bebe si iti doresc din suflet sa te tina cat mai mult chiar si cele 2 mese pe care i le mai dai. Dar nu mai spune te rog ca sunt copii bolnavi din pricina alaptatului. cu siguranta din alte cauze.
Toate studiile arata clar beneficiile alaptatului la san. Nu poate sa fie nociv ceva ce ne-a dat natura.
NU am zis asta, nicidecum!!! Am zis ca nu intotdeauna laptele de mama e suficient sa il apere pe pui de boli. M-ai inteles gresit.
POZE
Shose spune:
Help!Miri, Irinukule, Doculetz - responsabilele cu .
Cred ca mi se imputzineaza laptikul si mai rau.Ce sa fac??? Beau si tinctura de marar, si Ceai pt stimularea lactatiei si Galactogil. Ce sa mai fac...pls ca ma ia depresia.
Nu se satura bbdin tzatze clar....ii mai dau 90 completare...iar acum nu se mai satura nici cu 90...daca'mi pun mintea ar bea 150 de NAN.
Si azi am facut proba cu pompa, pe care nu o folosesc decat din joi in paste...bb papa direct din san. Cu pompa abia am scos 30ml din amandoi.
Help pls!
p.s. pot combina in aceeasi zi si galactogil si tinctura de marar si ceaiul???
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
doniro spune:
quote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by doniro
Si sotul meu e plecat de dimineata pana seara, dar mai vine mama pe la mine. Eu pe Marc l-am dat la gradi si ma descurc mai usor pana la ora 13. Cu iesitul afara , ies dupa amiaza cu amndoi ca Marc trebuie sa mearga in parc neaparat zilnic, ca e tare energic, Dar avem lift.
Iti recomand sa il pui pe cel mic in marsupiu sau in esarfa si sa o iei pe Daria de manuta sa mergi afara ca altfel isi consuma energia afara, iar pentru pitic e ideal sa dea cu nasu de aer zilnic.
Eeei, esti draguta ca imi recomanzi asta, dar abia urc eu 4 etj, ce pretentii sa am la Daria...? :) Tot blocata in casa raman...
POZE