Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Am pus poze noi cu bebe la 3 luni! pt cine are vreme sa-l vada pe smecherila!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
chiar ca are o privire de smecherila!!!tare tare dragut!!si ce frumos rade el cu tati in oglinda!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
danonique spune:
Albert inca nu se intoarce singur de pe burtica pe spate.Oare trebuie sa ma ingrijorez?El va implini duminica 4 luni.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
ceska777 spune:
Hm, am vazut ca s-a vorbit iar despre vaccinuri. Eu ar trebui sa imi pun cenusa in cap! Benjamin la 3 luni si 3 saptamani NU e deloc vaccinat! Am tot sucit problema pe toate partile, am citit, m-am documentat cat de cat, iar la controlul de pe 9 aprilie am discutat iar problema cu dr pediatru-homeopat al lui Benji si am decis cu tati impreuna sa mai amanam. NU dati cu pietre! Eu sper ( sunt atatea pro dar mai ales contra alarmiste) sa nu fim bolnavi de vreuna din bolile pt care se vaccineaza pana cand nu vom fi si noi imuni la ele (adica vaccinati). Acuma vaccinurile se fac in transe pt unele boli: imunitate exista abia dupa ultima transa... pe 25 iunie ne vom vaccina insa.....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
lorena_andreianu spune:
Daca Honey se plange de invizibilitate, eu ce sa mai zic? ca nici nu ma mai stiti la cat de rar scriu...
Asadar, eu fac prezenta doar lunar, dupa controlul celui mic, ca sa am ce vesti sa va dau... As vrea sa intru mai des, dar din lipsa de timp apar cand pot.
Asadar, ieri am fost la pediatru, mai iute decat trebuia, caci cel mic are o pleoapa inflamata, un urcior... nu stiu cum si de unde.
Am profitat sa-i facem si vaccinurile si controlul lunar, caci de 1 mai venim in tara si sa fim la zi cu toate.
Bilant la nici 3 saptamani de la ultimul control: 6kg600 si 63cm. A luat 600gr si a crescut 3cm.
Si eu l-am trecut la haine de 6 luni de vreo sapt.
Aseara dupa vaccin a fost foarte zambaret, insa azi de dimineata a inceput cu febra si plansete...
Voiam sa-ti zic Danonique sau care va mai plangeti de bebei cu urechi mai clapauge: lasati copiii in pace! daca e in natura lor sa fie, n-aveti ce face. Asa a fost si la noi cu cel mare... toti cu gura pe noi ca sa-i lipim urechile, sa-i punem caciula (in miezul verii!!!) sau mai stiu eu ce. E foarte frumos clapaugul nostru si nu l-as schimba nici daca as putea! Sanatosi sa fie!
Cat despre intors de pe o parte pe alta, recunosc ca cel mic al nostru e mai sprinten decat cel mare la aceeasi varsta si daca il las pe spate il vad ca se luptavsa se puna pe-o parte si cateodata reuseste sa ajunga si pe burtica.
Va pup pe toate si pe toti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
ramonab spune:
Neataaaa! Am pofta si eu de o cafea da nu mai am decofeinizata, asa ca accept una de la voi, asa virtual.
Ancutza ce frumos e bebeuu.Are un zambet asa de dulce!De smecheeer.
Eu iar am avut ieri dupa-masa distractie cu asta mic care incepand cu ora 2 nu a vrut iar sa pape, dupa ce ma laudam dimineata ca gata s-au terminat mofturile. M-am tot chinuit ieri sa ii dau sa manance si nu am putut in nici un fel.La 2 a mancat cam 2 minute si gata pana aseara la 9 nici nu a vrut sa vada sanii. Nici la 9 nu a vrut da i-am dat cu biberonul cu forta mai mult ca nici pe ala nu l-a vrut.Asa am reusit pana la urma sa ii dau 120ml si cand am vrut sa ii mai incalzesc sa ii mai dau a adormit instantaneu in brate, asa ca am renuntat si l-am pus in patutz.Acu dim la 6 a mancat din amandoi sanii fara nici un moft.
De atunci doarme.Is curioasa acum cand se trezeste daca mai face mofturi.sau in continuarea zilei.sper ca nu ca ieri eram disperata rau.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
stoisor spune:
GATTA exact problema aia o am si eu cu Sara,papa bine pana la jumate de la jumate ,i foame incontinuare dar greu greu ia inapoi biberonul,si nu se vede nimic in gurita ,plange,se agita ,i un chin,maine mergem la doc
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
stoisor spune:
dac nici azi nu pot iesi afara din cauza la vant emigrez in CONGO ca m-am saturat,bate de te zboara chiar daca i soare si cald ,cand bate trebe sa te tii bine
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
virgo spune:
Raport de Cazimirus impuscat in aripioara : in plin palier imi face batzelusha reflux ! Ieri a fost o zi de cosmar , n-a dormit deloc , urlete peste urlete , mi-a distrus sanul stang cu supt la fiecare juma' de ora . Pe spate nu vroia , pe burta nici 5 minute . Doar in brate ! Sau in fund , dar n-are voie . M-am invartit sa-i dau de capat , am crezut ca asta e , e palierul , n-am ce sa-i fac . Pe la 6 l-am scos din casa la cumparaturi si i-am dat pauza la supt vreo doo ore jumate . Cand am venit l-am bagat in pat . A supt bine , a facut kk . Si incepe fratilor nasoleala ! Urlete ! Si da-i , si da-i , la fiecare juma' de ora . Eu pusesem de cafea , l-am avertizat pe dujmanu' ca nu e loc de somn , asta e refluxul si n-am ce sa-i fac . Dar dupa 3 reprize de tipete imi trece prin cap o idee : ia sa-i dau eu picaturi , se cheama Refluxbaby , un remediu homeopatic . Trei bucati . Si ... a adormit baiatul pana dimineata !!! Nu-mi venea sa cred .
Azi e ceva mai bine , am pus in functiune suzeta , sa-i dau la 1,5 ore sanul . Sa se linisteasca stomacul . Ridicat patutul cu perna speciala , sezut in bouncer ca e inclinat .
Intrebare : este bine sa-l las sa atipeasca in bouncer ? Din punctul meu de vedere seamana cu scaunul de masina si nu sta prea confortabil . Si doarme si cu capul in piept ...
ramonab spune:
quote:
Originally posted by stoisor
dac nici azi nu pot iesi afara din cauza la vant emigrez in CONGO ca m-am saturat,bate de te zboara chiar daca i soare si cald ,cand bate trebe sa te tii bine
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
La fel si aici, nu am iesit de luni.Sper azi, da dupa cum arata afara cred ca totusi nu iesim nici azi.
ramonab spune:
Raport: s-a trezit la 11 si a papat .Acu l-am pus la somn.Astept cu infrigurare urmatoarea masa.Vad ca dimineata nu are probleme cu mancatul, sa vedem restul zilei acum.