Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 8
deeapui spune:
Am intrat si eu, dar tre sa stau putin sa-mi revin ca sunt socata..CE DE MAMICI!!! FELICITARI TUTUROR SI REFACERE RAPIDA!
Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
ursuleata spune:
Buna,
Sunt sotul Alinei, am vazut ca va anuntat deja Carmina cu o singura precizare are 3,340gr., 50 cm si s-a nascut la 12.35.
Iar acum va oferim poze la cald cu scumpul nostru baietel, mancal-ar tata pe el.
Vezi la semnatura ------------
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
ursuleata spune:
Multumim foarte frumos pentru felicitari si mamicilor care au nascut azi.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
mami_papatot spune:
Buna randunici, aici Papaciosul!!!De pe patul de spital, vesela si zambitoare,(da Naty, vesela si zambitoare), va trimit o salutare. Honey Bunny este o grasuta roscovana, care plange toata ziua, mai putin cand mananca ca o purcica si mai vomita de haplea ce e. Operatia a fost foarte usoara, la terapie intensiva e destul de bine, avand in vedere ca de fiecare data cand incep durerile se administreaza calmante. Am reusit sa ridic si picioarele si chiar si bzinul, la o lectie bevola de fitness. Pentru momentul magic in care mi s-a pus pleosca pentru toaleta.
Am vazut ca si Sasha ne-a facut o surpriza in ciuda ma-sii care visa la drumetii si alte escalade. Deci pupici pentru Sasha - premiantul si felicitari pentru mamica scafandru.
Revenim imediat cu pozici de Honey Bunny Pufos !!!
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
deeapui spune:
Gata, mi-am revenit ...
In primul rand, multi pupici si palaria jos pentru DISPECERUL NATY!!!
Ioana, de ce nu comanzi invitatiile de pe net, daca sunt mai ieftine? Eu de la Gesica mi le-am comandat la nunta, si am fost ft ft multumita...
Am fost azi la dr cu rezultatul de la echo, m-a laudat, ca sunt mamica fotomodel, am luat numai 10 kile dupa cantarul ei, 11 dupa al meu. A zis ca ne mai vedem pe 5 mai dupa Paste, si apoi de 2 ori pe sapt, si ca ea crede ca in jur de 10 mai ne nascam. Nu m-a urcat pe masa ca a zis ca nu vrea sa zgandare ceva si sa stau de Paste prin spital, mai ales ca macar 2 sapt ar trebui sa mai stea bubulina la caldurica.
Ma duc sa ma asez putin ca ma omoara un nerv sciatic, azi mai mult am tarat piciorul stang dupa mine, decat sa merg cum trebuie.
Tinem pumnii in continuare pt nascatoare!!!
Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
luny spune:
tatic de Vlad, sa-ti traiasca baiatul, e frumos foc!!multumim depoze!!
Papaciooos!! felicitari, hai cu pozee!! vad ca-ti merge DC-ul, eu nu am avut noroc!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mai fetelor, i-au aparut lui Mufa niste pete foarte rosii pe fatzuca, marisoare...aveti idee ce sunt?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
Gata si pozicile !!!
Felicitari Ursuleato !!! Sa-ti triasca bebelusul si sa fie vesnic veselit cum esti tu !!!
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Mi-am reluat identitatea...
DECI:
1. SMS DE LA ALI: "Va pup. Am contractii din 2 in 2 min, vad ca inca le suport, acum astept sa vina dr sa vada cat am dilatatie. Ali bia revin"
2. Feciorul Ursului e DELICIOS!
3. Iar pe Honey as manca-o...cu pofta cu care intr-o vreme mancam eu miere...si era MAAARE!
4. Luny, urticarie?! I-ai dat vreun medicament/siropel/ceai, ceva nou?
5. Pt ca nu stiu daca mai intru:
HAI CCRIS!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
serry_ann spune:
Fetelor ce sa fac? Am contractii la 5 min..sant destul de dureroase dar nu insuportabile...sa plec la spital sau sa mai astept? Parca nu imi vine sa cred ca astea sant...
Serry39+ LUCAS-CRISTIAN