Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 2
gbutucica spune:
bre, faceti-va mila si tremitetimi si mie poza unui sasha mic, ca io dupa cum va spuneam nu am acces la yahoo, please, please,
papacioasa sa fie sanatoasa honey a ta si tu si florinelu si felicitari
tuchitza , io is din iasi , si am parintii stabiliti la casa boiereasca a bunicilor(sunt pensionati pe caz de boala , iar bunicii decedati), si stau la margine de padure si io ma duc sa luam aer curat de moldova.(cam asta fac io la vaslui in strainatate)
frumoase invitatiile voastre.
pupi
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
gbutucica spune:
sarumina Naty, am putut , acu profit sa ma holbez la tote pozele cu rindunici mici
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
clauclau spune:
Vaiiiii, ce vorbarie si veselie pe crenguta! Se vede ca si-a facut barza treaba! Bravo barza!!!!
Mami, felicitari pentru Honey cea plangacioasa! De-acum ti-a venit minunea draga!
Nici eu nu fac invitatii pentru botez, i-am anuntat pe toti telefonic, mi s-a parut mai simplu asa!
Fug sa-l vad si eu pe Sasha mic!
Tuchita, am uitat sa-ti urez bun venit pe crenguta! Asa ca WELCOME!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
lyvy spune:
A NASCUT SI MAMI?????WOW!!!
FELICITARI MAMI, VEZI CA AI REUSIT1!!
BINE AI VENIT HONEY BUNNY!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
bubu05 spune:
Bai, nene, ce se intampla aici??
Eu inca n-am nascut , nici un semn, nika...
vad ca s-a pus lumea pe treaba!
Felicitari din toata inima pt. Sovi, Mamip si Bitzulina! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si voi, mamicutelor, recuperare usoara si muuuult laptic!
Naty, pai sa nu ma mai uiti, ca ma supi tareeee, cred ca raman in coada listei si o sa stati dupa mine pana nasc si ne mutam la scutece
Calculatorul meu e bulit, l-a luat sotul sa-i schimbe una-alta. Ieri am intrat pe telefon, am citit jumate, apoi nu puteam sa ma loghez sa scriu si eu ceva...
Gecko, bine ai revenit, nici nu stiu daca ti-am scris, pune o pozica cu Patrik-elefantel!
Ma duc sa vad si eu pozele cu Sasha.
Tuchita, pt. Vladut vrei sa stii ce gatesc? Vezi in forumul "la bucatarie" ca e un subiect "Ce gatim azi pt. pitici" si scriu acolo zilnic ce papa el
Olgutzica, pupici ca ai intrebat de mine!
Bag si eu niste majorete pt. Ursulica, Cris, Ali si Nico!
Mai, v-am zis ca vineri ma duc la spital si poate-poate il inducem pe Stefanut???
Deeeci, l-am rugat si eu sa vina la mami, ca il astept cu drag!
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
gecko spune:
dupa ce am tinut raton somnoros o ora jumate in brate sper sa ajung sa scriu si eu una alta...
tocmai am incheiat cu brio primele 24 de ore de trai in 3. speram ca am trecut examenul.
am cam inceput cu stangul...pe motiv de parinti cretini care intai au dezbracat copilul si i-au udat capul...dupa care si-au pus problema ca plasarea caditei pe jos in baie nu e o chestie tocmai inteleapta pe motiv de belit spate...plus ca nu aveam pregatite cele trebuincioase...prosop, scutec...bla..bla...plus tata isteric cat pe ce sa puna mana pe ciocan ca sa sparga sigiliul de la solutia de imbaiere...si dupa care ...si noi fuga...si tata fuga...si noi fuga ...si tata fuga...in cateva secunde...am relocat cadita in dormitor...si am pus toate cele trebuincioase pe pat...si am reusit in trambite si surle sa spalam si sa imbracam minunea.
dupa care a urmat noaptea...cu un copil exemplar...ce s-a mofturit la 3 ore pe motiv de stomac gol si pampers plin cu o solutie mustarie radioactiva...si un tata epuizant care la fiecare freamat al lui Patrick a fost in picioare langa patut...verificand puls, respiratie, temperatura periferica...si eventual trezindu-ma sa ma intrebe daca nu cumva e prea dezbracat baiatul, nu e flamand flacaul si alte alea...
la 8:30am pe ceas bb si-a luat micul dejun dupa care iar a bagat somn...si daca tot aveam un moment de liniste in care ne puteam organiza si noi...tata a stat 3 ore lipit de patut ca sa surprinda fiecare strambatura...limba afara...zambet (sau ce credem noi ca e zambet)...asa ca tot nu avem totul in ordine cum mi-as fi dorit eu. pentru ca la 11:30 bb nu era treaza cerandu-si drepturile...si pentru ca noi ne plictiseam ingrozitor ca nu avea cine sa ne distreze ne-a mancat undeva si am trezit copilul...facand haz de toate mutritele pe care le-a scos nemultumuitul...
asa ca de la 12 si pana acum la 6:30 am urmat ritualul...tzatza...caca...schimbat...tinut in brate pentru alintare...adormit...pus in patut ...treaza in 3 min...miau...miau...uoa...uoa...luat in brate...iar tzitzi...iar caca...6 ore jumate.
asa ca DA...am supravietuit....si acum incepe o noua zi....
underqueen spune:
daca face kk la trei zile inseamna ca e constipat? ar trebui sa ma panichez?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
luny spune:
MAMI.P, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA MICUTZA!! BINE AI VENIT, HONEY!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
gecko asa eram si eu in primele zile...nu dormeam si nu ieseam din camera nici cand dormea el...sa nu se intample nu stiu ce...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ