Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 3
gbutucica spune:
Am vazut Moldoveanu, super este un ingeras Cory sa-ti traiasca!!!
Maria clarinda este foarte frumoasa, sa-ti traiasca, Laura
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
varuna spune:
Maria inseamna ca e constipat daca kk e tare, daca face la 3 zile si face normal e ok. Iedul meu face tot asa la 2-3 zile, scremutul cel putin la noi e de la colicei.
Gecko sa dea DD sa nu auziti de colici...va pup si pune pozici.
Lyvy, Luny, Giani, Clau, Oana
Mamici cu bb 2 pe vine, sunteti niste eroine frate, ca eu am devenit crizata cu un copil, nu stiu ce as face cu doi, ZAU.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
randunici spune:
Gecko...faza cu prima baita...parca ma vedeam pe mine...iar descrierea taticului...parca ar fi randunoiul meu.
Valabil si pt Maria: din putina experienta pe care o am deja: nu exista mai mare greseala decat sa te manance in sa scoli copilul din somn asa, ca ti se pune tie pata. E nenorocire...
Maria, de ce sa te panichezi omul Domnului? Tudor mananca de sprage, doarme bine, inclusiv noaptea daca l-ai lasa tu, ia in greutate super-mega-extra bine, nu-l doare burta...lasa-l, draga mea sa faca kk la 3 zile daca asa e el setat!
NATY
varuna spune:
Iedutzul scump a implinit o luna.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
Nicoleta spune:
Salut.
Am mers azi la medic, facut TNS care e ok dar nu e chiar ca la carte... medicul zice sa ma linistesc, dar cum cand stiu ce am la usa? (un bebeloi de 3.800 deja, masurat cu Dopplerul, nu asa...) Si ca niciun semn... la mine clar nu merg agitatele...trebuie descoperit altceva...
Sovi si Mamip, felicitari, sunteti taaaaaaari! Gata, lasati pasarea libera, ok? Ii arat eu ce inseamna mama infuriata si stresata... A, am un mic semn, o minora secretie cu utin sange, dar la cat a mesterit ieri medicul la colul meu, ea si cazul, nu??? insa doar atat.
Sovi, vazut baietel frumos! Placut tare!!!
Gecko, descopar ca nu ti-a pierit simtul umorului, bravo! Insa asta nu te scuza ca nu arati poze!!!
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
underqueen spune:
varuna inainte facea normal...ieri a facut diaree (de la antibiotic). in caz de colici ce folositi?
Naty ai vazut om mai stresat ca mine?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
gecko spune:
si ca tot ma intrebati de incuscrit si inrudit...v-am zis...sunt fiara langa fiul meu...l-am facut si al meu sa fie...sunt convinsa ca o sa aveti fete minunate...da' prea mult am muncit pentru el ca sa il dau deja...ramanem in discutii...
si poze inca nu punem...pe motiv de tenta galbicioasa a fondului de ten...plus ca inca nu ajungem sa descarcam pozele...nu va uit...ca musai trebuie sa ma laud...
"SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA"
luny spune:
Bebe Sasha, esti un dulceee!!
tuchita, buna idee cu poza pe mail!!
geckooo, ma bucur sa te vad!!hai cu pozeeee!!am ras sa mor la povestea primei zile, parca ne vedaem pe noi!
Mara Sofia, sa fii cuminte si sanatoasa, la multi ani!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Fetelor, cred ca ne auzim maine...eu sunt la cumnatica mea acum si n-am rezistat sa nu va scriu si sa citesc din urma. Maine dimineata cred ca am calculatorul meu in functiune.
Ieri ne-a montat si noua aerul conditionat.
Acum ma duc sa-i cumpar sotului un cadou de Florii(si el e Florinel, tot preferat )
Voi nasteti in continuare, lasati-ma pe mine la urma
Va pupic!
Oana 39+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
randunici spune:
Iedutza Marutza de Varuna!
Nicoleta, presupunand ca barza a plecat din Bucuresti (ca f probabil si-a terminat treaba si cu Ursuleata) iti reamintesc ca e setata pe traseul...Botosani! asa ca mai astepti, sorry! Dar eu tot te iubesc, chiar daca tot esti!
NATY-dispecer