Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

hai mav, te rog,.....nu si tu acum cu probleme.Ne-a ajuns pe ziua de azi cu atatea vesti proaste si suparari.Stai in pat la caldurica si doftoriceste-te si daca mai si poti, mai da-ne cate un semn de viata sa stim cum esti.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by maryb

deci sa recapitulam...maine are control si poate si eco bravegirl....sambata alexutza....luni eu si cu brie....si pe 24 parca mav...

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

- e ff bine ca faci o asa recapitulare...ca dintre atatea cate suntem...clar uitam pe cineva!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

sunt mav, nu mai schimb userul...

alexutza, da, ce sa zic, mare efort ca am mers 20 de minute pe jos... dupa ce statusem toata ziua cu dosu' pe scaun, la birou...
iti tin pumnii pt maine! sa vii cu vesti bune!

mary, chiar, o sa iau un no-spa si o sa stau cuminte, deci ma retrag si eu, ajunge pt azi! ....tare-tare trista sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare din nou,
Vad ca azi toate am fost triste. Eu cel putin abia m-am abtinut sa nu izbucnesc in plans. Acum ma pregatesc sa merg la socri. Sotul insista sa le spunem. Eu nu as vrea. Ce sens are sa se bucure ca apoi sa fie tristetea mai mare.
Sa ne revedem cu bine pe maine seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

aaa
am uitat ceva. Vad ca sunteti ingrijotare ca va doare burtica. Pe mine ma doare tot timpul.
Oare ????
Mai bine plec.
Pe maine.
Oricum vad ca nu am reusit sa scriu decat cateva msg, si cele de pe pag 6 inca nu au fost moderate.
Ciudat...Parca scriu in gol. Si asta are efect deprimant.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

tot eu...mav
acu' am vazut recapitularea... desigur ca am incurcat datele... alexuta, tin pumnii pt vineri!
corina tin pumnii stransi pt maine!
brie si mary,tin pumnii pt luni!

brie, nu ma certa, ca n-am deloc de gand sa vin cu vesti proaste...
doar ma vaitam si eu putin la voi... ca inca nu mi-a venit sotul acasa... si n-are cine sa ma alinte...

gata, am fugit! daca mai sunt modificari la lista, mai intrati si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu merg maine la un control, al doilea al acestei sarcini.
Mav, odihneste-te
Fetele, aveti grija de voi, odihniti-va, nu ma stresati bla bla bla...stiu, usor de zis, mai greu de facut.
Noi am fost in sfarsit, dupa 3 zile urate de stat in casa, in parc la plimbare, am stat vreo 3 ore afara...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am vrut sa zic mai sus nu va stresati, nu nu ma stresati
Scuze, dar nu stiu sa editez...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Maryb si eu merg sa vad puiul pe 23.
Si eu o sa ies, nu stiu, dar am imprsia ca am stare de rau si de la sarcina, parca-mi sta mancarea in gat.....si stranut si curge nasul...si beau ceai...si fac pipi...
Multi pupici si maine sa auzim numai vesti bune

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monica - am inteles din prima ce-ai vrut sa zici...si ca sa editezi, vezi ca iti apare pe bara de sus a mesajului trimis, o foaie de hartie care are un pix pe ea, dai click pe ea, si ti se va deschide iar fereastra unde ai scris mesajul si faci modificarile de rigoare....sper ca ai inteles...sau ca am explicat eu bine!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput