Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Hera, pai doar ce ne plangeam si eu si mary de durerile de burta.... n-o fi si la tine tot perioada in care ai fi avut cm?! Intr-un fel e normal... ca uterul creste, probabil te dor ligamentele...
Ia si tu No-spa si stai cuminte, tre' sa treaca!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb si Mav eu va astept cu primele carucioare..va fi super...
Pe de alta parte si eu ard de nerabdare sa stiu, dar mai am de asteptat..sotul vrea baiat, nu stiu ce vreau, Bia vrea un bebe si atit!
Eu ma simt cind asa, cind asa..mai greturi, mai bine ...pap intr-una, dar nu prea imi prieste nimik, dar macar de 2 zile nu am varsat, desi mereu sunt pe punctul de a da la rate...
Va pupic si va urez weekend placut si sa auzim de vesti bune!

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pe doctor nu am apucat sa-l intreb, caci am intepaturile astea cam de 2 zile, dar nu asa in permanenta, din cand in cand. Si de 2 zile merg f des la toaleta si totusi nu beau apa f multa. Si cum ma asez pe scaun imi vine iar..... Off ce ma mai panichez.

10+

Mergi la inceput

Multumesc dragele mele, m-ati mai linistit.
M-am gandit eu ca e normal sa avem si astfel de dureri ca doar creste bebe nu?
Doamne ajuta.
V-am pupat

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mikeey, vad ca ai dej 2 fetite, sa-ti traiasca! Si vad ca sunt la diferenta mica una de alta, zi-mi si mie tu cum te-ai descurcat, cum a fost.. Cam asta ma asteapta si pe mine, deh, daca ne-am grabit (asa am considerat noi ca ar fi mai bine, plus ca nu mai vroiam sa intrerup inca o data serviciul repede, iar daca mai asteptam mai mult, nu cred ca mai aveam curajul inca unui copil). Amandoi, si eu si sotul, suntem singuri la parinti, si ne pare rau ca nu am mai avut frati/surori... asa ca am zis ca neaparat sa face macar 2

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

maryb pai eu cam asa sper pe marti sa stim culoarea carutului!

anes ma desconspir, eram bine mancata cand am facut poza aia

hera si eu am uneori asemenea intepaturi si multe dintre fete la fel. e OK. nu te ingrijora. daca te doare rau abia atunci tre sa iti faci griji si sa meri la doctor. in rest cum merge? cand mergi la eco ? nu ne arati si noua poze ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav-si eu am avut ieri pofta de zacusca. am mancat aproape un borcan.

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Alinushca nu stiu sa pun pozele. O sa-l rog pe sot sa ma invete.

La doctor mai merg saptamana viitoare pe 23, deabia astept sa vad ca e bebe bine si ca a crescut.. Si la Iosup, deabia pe 15 mai

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

monicabo, asteptam vestile de la tine.
hera, ma bucur ca te-ai mai linistit.
loren, ma bucur ca te simti mai bine. O sa incepem incet incet sa venim cu cate o culoare de carucior. Mie inca nu-mi vine sa cred ca am facut 12s, intr-un fel parca a trecut repede timpul, iar de acum cred ca va trece si mai repede.
mickyyy, dupa UM se fac calculele. Deci ai UM 01.03.2008 si DPN 06.12.2008. Si DN ne-o dai ?

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alinushca, nu ne arati si noua poza aia de care tot vorbesti cu anes ?

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput