Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
Am uitat sa va zic ceva dragut...
Cand l-am trezit pe Sebi de dimineata, mi-a zambit, m-a imbratisat si a exclamat: "Mamiiii, dar deja ai burta mare! Cand ti-a crescut asa mare?! Acum il scoatem pe bebe?"
alinush, o intrebi pe Hera de poze... da baga si tu scanul ala, ca ai cu ce sa te lauzi! Ne mai creste si noua moralul!
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
brie spune:
va pup pe toate fetelor.Am avut treaba pana acum si in 10 min plec sa-mi iau fata de la gradi.Dupa ce ajung iar acasa intru sa vorbim.
Nu am citit nimic de aseara de cand am iesit (pag.9), si o sa incerc sa raspund si eu.Cred ca fetele cu echo au si scris deja.
Astept cu nerabdare sa ma intorc repede si pe la 14.00 cred ca intru.
Va pup, am plecat fuga-fuga.....
11+
mav spune:
Fetelor, care mai aveti parola, va rog s-o treceti voi pe Micky in lista, ca eu nu cred ca o sa reusesc azi.... si pana maine sigur uit...
toriceli spune:
Staiii maaaaii ca citesc din urma ! Cine va pune sa vorbiti asa in nestire......Am fost full cu programul dimineatza asta!
quote:
Originally posted by alexutza_26
Maryb- vezi ce bine ai facut ca ai strigat catalogul....
Mav- nici eu nu stiu ce sa zic despre problema Vrajitoarei...poate pana la urma va fi bine...Doamne ajuta!!!
Dadap - mai usor cu muncile, nu te lua prea mult dupa sefa aia care habar nu are de nik, nici macar ce-i viata in sine!!!
Diana - tu pe unde esti??sunteti bine???
Brie - nu am vazut nik de la tine azi, asta dupa ce ieri te-ai simtit asa bine...azi sa inteleg ca nu esti tocmai bine??? si da un semn!
Toricelli, Spiridusul, Isabela, Monicabo - un semn va rog, sa stim ca sunteti bine!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Toriceli 12+
anes spune:
mav a inceput sa se vada putin si la mine cand ma uit in o glinda cu burtica goala. La tine cu siguranta se vede mai bine, iar copiii au un spirit extraordinar de observatie. La mai mare!
10+
toriceli spune:
Maryb si Mav , saptamina viitoare sperati sa puteti cunoaste sex-ul lui bebica ? Bafta fetelor ! Sa veniti cu carucioare colorate.
Fetele care merg la eco astazi va asteptam cu vesti. Hai , va rog , sa fie bune ! Ca deja arat ca tanti asta cum maciuca daca mai vad vreo veste ne-buna.
Toriceli 12+
mav spune:
Dragelor, pana pe la 12 sapt, la toti bebeii se vede la un echo performant o hernie ombilicala... Va spun asta pt ca si la noi s-a vazut bine (sotul meu zicea uite-i putza!), dar dr mi-a explicat... Asa ca, deca noi facem echo la 12s+.... nu stiu daca se poate aprecia asa bine sexul acum... Poate depinde si de ochiul ecografistului... de experienta, de aparat... dar eu n-as pune baza pe ce-mi zice dr acum in privinta asta....
Eu v-am zis ceva ieri si nu prea m-ati luat in seama....
Eu cred ca l-am simtit pe bb miscand!
Partea care nu-mi place este ca am niste contractii nedureroase din cand in cand... Mi se intareste uterul pt cateva secunde... Sper sa nu fie de rau, ca mi se pare cam devreme pt contractii d-astea....
Si acum il simt tare, ca un ghem...
11+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
mav, eu mi-am amintit azi dimi ca ai zis ca l-ai simtit pe bebe si chiar ma gandeam sa-ti scriu, dar tot am uitat....deci...felicitari pentru bebe miscaret, abia astept si eu sa-l simt, dar eu fiind la prima sarcina va mai dura pana o sa-l simt...oricum eu astept sa simt fluturasii si apoi picioarele de local kombat
maryb 11+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mary, si pe Seb l-am simtit devreme (si a fost prima sarcina), la 16s deja il simteam cu mana pe burta si eu si sotul, stiu sigur pt ca atunci am fost la echo si dr zicea ca o sa-l simt peste vreo 2 sapt- o luna si noi deja avuseseram onoarea!
...si intr-adevar, Seb a fost si este foarte... ager!!!
hihihi... o sa fie vai de capul meu cu doi iepuri... care-o sa fuga care incotro...
...eu va tot scriu acum, ca inca mai pot... dar din luna mai incolo... n-o sa mai pot intra pe net de la munca... ca tot va trebui sa-mi schimb biroul... asa ca...
12+
BraveGirl spune:
Desi azi cand m-am trezit m-am simtit bine si speram ca am o zi buna, m-am inselat. Deja am avut 2 intalniri cu domnul WC. Nu mai vreau
Mav-cred ca e un sentiment unic. Felicitari!
Eu imi fac o salata acra-acra ca sa-mi mai ia din greata. Sper sa nu vomit si pe la medic.
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu