Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mav, saptamana viitoare cred ca si tu o sa vii cu o culoare de carucior, asa- i ???....si eu o sa vin de la iosup cu o culoare de carucior....sau cel putin sper sa arate bebe ce are intre picioruse

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Maryb- vezi ce bine ai facut ca ai strigat catalogul....

Mav- nici eu nu stiu ce sa zic despre problema Vrajitoarei...poate pana la urma va fi bine...Doamne ajuta!!!

Dadap - mai usor cu muncile, nu te lua prea mult dupa sefa aia care habar nu are de nik, nici macar ce-i viata in sine!!!

Diana - tu pe unde esti??sunteti bine???

Brie - nu am vazut nik de la tine azi, asta dupa ce ieri te-ai simtit asa bine...azi sa inteleg ca nu esti tocmai bine??? si da un semn!

Toricelli, Spiridusul, Isabela, Monicabo - un semn va rog, sa stim ca sunteti bine!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele mele,

Si eu v-am scris ieri un mesaj dar probabil din cauza vestilor triste de ieri nu prea s-a bagat in seama. Oricum nu ma supar, chiar nu are rost.
Imi pare rau pt fetele care au suferit asemenea pierdere, nu am cuvinte...

Scriam si in mesajul de ieri, ca am asa niste dureri de burtica ca nise intepaturi asa, si niste dureri de mijloc. Pe mine nu prea m-a durat burta cam deloc in primele saptamani. Nu stiu ce se intampla acum. Asa ca niste intepaturi din cand in cand.
Voi ce credeti?O fi normal?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mary, eu nu cred ca o sa-mi zica asa devreme sexul si nici nu-mi bat capul cu asta, pt mine chiar nu conteaza decat sa fie sanatos! daca-i fata se bucura ta-su (si socrii mei), daca-i baiat, se bucura fratele mai mare.... asa ca... eu n-am pretentii... eu is aia cu rugaciunile... sa fie bine! hai ca au inceput sa ma ia si pe mine emotiile pt echo, cand va citesc pe voi...

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alinushca ce mari sunteti!! Si ce burtica mare ai!! Am vazut eu!

creatza si eu sper la o programare pe 24 aprilie! Sper sa o obtin! Pe 22 sun si vb. cu asistenta sa ma programeze. Am sa fiu prima care suna

mav, dadap exact asta trebuie noi sa evitam: oboseala si stresul. Si voi ce faceti? Contrariul! Ma pun in locul vostru si nu imi este prea bine! Si oamenii de la serviciu... neintelegatori... parca am face copii in fiecare an! Eu zic sa va bagati concediu medical.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Hera - intepaturile pot fi datorate maririi uterului in volum...pe doctor l-ai intrebat ce si cum???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hera, sa stii ca si eu am avut intepaturi saptamana trecuta, si eu ma speriasem, dar au trecut. Probabil ca sunt normale, creste bebe. Hai nu fii speriata, ca nu esti singura care are intepaturi.

mav, nici la noi nu conteaza sexul lui bebe, dar asta nu inseamna ca nu sunt curioasa....

apropos de intepaturi....sa vedeti aseara....am ridicat cu mamica mea o masuta destul de grea, dar fara sa ma fortez sau sa ma smucesc ca stiam ca nu e bine....si cu toate astea imediat a inceput sa ma intepe burtica....m-a intepat de vreo 3 ori ca m-am dus direct in patut.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

buna, noi suntem ok, merci pt intrebare Acum am mai citit ce ati scris.
Asteptam sa mergem la control pe dupamasa.
Mav, esti mai bine?
In rest, fetele?

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna din nou.

Ramasesem datoare cu datele pentru listuta, UM e total nerelevanta, pentru ca data conceptiei a fost la 8 zile de atunci (UM: 01.03.2008, data conceptiei 09.03.2008).
DPN - ul ar trebui sa fie in jur de 01.12.2008, calculat dupa data conceptiei (sau 06.12.2008 dupa data UM) dar pentru ca voi naste prin cezariana, probabil va fi ceva mai inainte (ma batea gandul la o nastere naturala, dar medicul meu m-a sfatuit sa nu risc natural dupa o cezariana, chit ca la precedenta cezariana eu am avut o gramada de probleme).

Sunt in 8 saptamani acum, am fost deja la control, l-am vazut pe bebitza la ecograf, doctorul zice ca e un pic mai mic decat se astepta, dar ca-i totul ok. E posibil sa fi fost o sarcina gemelara, si un embrion sa se fi pierdut pe drum, mi-a aratat un rest de sac pe-acolo, oricum, momentan e doar 1 bebe, si pare in regula totul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Hera25 si pe mine m-a ingrijorat de vreo daua ori tipul acesta de durere. Sunt modificari ale structurii uterului (creste). Ia cate un No-Spa si nu face efort.

10+

Mergi la inceput