medicamente in alaptare

medicamente in alaptare | Autor: m_miruna

Link direct la acest mesaj

as dorii sa stiu si eu daca pot lua nurofen,algocalmin sau paracetamol daca alaptez.am tratament cu ampicilina inj si gentamicina si ma doare capul si urechea ingrozitor si nu stiu ce sa iau.medicul a spus ca pot lua algocalmin cu moderatie dar nu are efect decat vreo 6-8 ore.a spus sa iau nurofen raceala si gripa,am luat dar farmacistele au spus ca e contraindicat.acum daca l-am luat si nu era indicat ce se intampla?cu ce afecteaza copilul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ia paracetamol simplu si cu mare moderatia algocalmin. Nurofen raceala si gripa contine ibuprofen care este antiinflamator si scade secretia lactata (plus ca e contraindicat pentru sugarii sub 2 luni), decongestionant nazal care e contraindicat in alaptare si cred ca si un antialergic la fel contraindicat. Acum daca ai luat odata asta e, dar nu mai lua. De la o pastila nu cred ca se intampla nimic rau, oricum daca nu s-a intamplat pana acum...

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput