Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (10)
Raspunsuri - Pagina 9

florelacri spune:
buna fetelor!
atiu ca nu am mai intrat de mult pe forum dar sincer am avut un loc de munca care mi-a ocupat tot timpul, dar nu mi-a ocupat si timpul pentru rugaciuni. m-am rugat pentru toate aspirantele sa ne de-a DD mult dorita minune de pasti si tuturor gravidutzelor o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Doamne ajuta sa vina si la noi iepurasul cu o raza de lumina...
visul meu...
http://community.webshots.com/user/florelacri?vhost=community

cami_antonia spune:
bunaaaaaaaaaaa feteleee
am lipsist putin ce este drept pt ca am avut cam multa treaba....si slujbele....
ma bucur nespus ca s-a scris mult zilele acestea,....
va pup pe toate care ati mai scris dupa foarte multa vreme...floreacri,...stai linistita...vezi de munca ta....doar ca sa nu uiti sa te rogi si pt tine si pt noi....
syris sa de-a Dumnezeu sa fiti bine si sa nasti usor....sa ai o fetita frumoasa...si sanatoasa...
maryb felicitari pt rezultatele bune de la eco,....sa fiti bine sio pe viitor...multa sanatate...
georgia....anadomnica are dreptate maxima.....daca te-ai botezat ortodox si doar ai fost pana acum la catolici fara sa faci slujba de trecere la religia lor esti in continuare ortodoxa si nu tre sa mai faci slujba de trecere....dar vezi ca cu chestiile astea nu e de glumit.....ar trebui sa mergi unde ai fost botezata ca trebuie sa existe vreun registru in care sa apari....si astfel vei fi sigura....si apoi sa iti intrebi parintii daca te-au si trecut de adevarat la catolici sau doar ai mers la ei la slkujbe....
va urez o saptamana a patiomilor usoara,,....dar si grea in acelasu timp.....va urez sa incercati sa rememorati ultimile zile ale mantuitorului si apoi invierea.....
si nu uitati de listuta noastra
sa o ducem toate daca putem in fiecare seara la denii pomelnicul cu numele noastre....si nu uitati de noaptea de inviere....sa fim citite in cat mai multe locuri....ar fi ceva minunat....
va pup
cami

Syris spune:
Anadomnica si Cami, multumesc mult pentru urari! Anadomnica, arigatou de caruciorul roz! E tare dragut acolo intre inca 2 roz Cu numele...ne mai gandim, am ales ceva dar nu suntem hotarati, esti o scumpa ca m-ai intrebat!
Numai bine la voi toate si "Paste fericit!", daca nu mai apuc sa intru.
Pupi, Sy
25w2d

LunaNueva spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
...si nu uitati de listuta noastra
sa o ducem toate daca putem in fiecare seara la denii pomelnicul cu numele noastre....si nu uitati de noaptea de inviere....sa fim citite in cat mai multe locuri....ar fi ceva minunat....
va pup
cami
Cami sau anadomica, cine ma invata si pe mine va rog? Listuta asta cand sa o dau la parintele de la biserica la care am inceput sa ma duc? Eu nu prea le am cu obiceiurile dar sunt dornica de a invata. Imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac cu lista de fete in afara de pomenirea tuturor in rugaciunea de seara?
Pana acum vre-o saptamana am fost crestina dar mai mult in sufletul meu decat ducindu-ma pe la biserica. E, de saptamina trecuta m-a apucat asa de am fost si ieri de Florii, ma duc si joi la Denie, vineri la Prohod, simbata la impartasanie si liturghie si de acum in colo in fiecare duminica. Azi am fost si m-a spovedit si de fapt de saptamana trecuta de cand am hotarat ca ma voi duce la spovedanie, parca ma-usurat Bunul Dumnezeu si de atunci incoace sunt vesela.
Hai ca v-am plictisit cu povestea mea, dar va rog spuneti-mi ce sa fac cu listuta ca eu habar nu am de obiceie. Sunt sigura insa ca ma veti invata voi.

Va pup pe toate!

georgia_c spune:
m'neata fetele
so , cami si anadomnica .. lucrurile stau cam asa
parintii mei , sunt unul ortodox si unul catolic ..casatoriti ortodox , copiii , fratele si eu botezati ortodox... bunica din partea mamei (catolica), mergea la biserica , si ne-a luat si pe noi
daca vrei sa te spovedesti la catolici , trebuie sa faci prima comuniune , sau cum se mai numeste prima impartasanie ; zis si facut ... se aduna totii copii de toate varstele la biserica , si un preot le tine ora de catehism , asa se numeste , unde esti invatat religie ....de-abia apoi poti face prima spovada si ca atare prima impartasanie .... e ceva deosebit , si din punctul meu de vedere ff frumos
asaaaa....deci trecerea prin prima comuniune io am facut-o ; am mers ani la rand la biserica la catolici , am vrut chiar sa ma calugaresc , am mers la Taize ( in mod sigur v-a trecut pe la ureche ) ...
si acum , pentru ca sotul este ortodox , si pentru ca oricum nu e f deschis fata de biserica , am zis sa-l las in credinta lui , mai ales ca schisma de la 1054 a fost facuta de oameni nu de Dumnezeu , poate in timp , voi reusi cu ajutorul lui DD si a Maicii Domnului , sa-l fac sa se spovedeasca si impartaseasca
cand am vorbit cu preotul , inainte de nunta , ne-a zis ca nu este absolut nici o problema ca io sunt catolica
asta e povestea mea .... si pentru mai multa siguranta , voi mai vorbi inca odata cu parintele
va pupacesc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

anadomnica spune:
florelacri - bine ai revenit! si
si te asteptam mai des in vizita sa te bucuri alaturi de noi de reusitele din grup!!!
Syris - cu placere. Iti sta f. bine cu roz
LunaNueva - cu listuta... se da pomelnic sau acatist. Cu acatistul nu prea stiu cum se face, speram sa ne invete Cami. Cu pomelnicu: scrii in capul listei vii (sunt pomelnice diferite pt. vii si adormiti) dupa care urmeaza numele noastre, iar la sfarsit scrii pt. ce se roaga cei pomeniti: pt. nastere de prunci buni in cazul nostru. Doamne ajuta. Apoi aprinzi o lumanare si mergi la biserica cu lumanarea aprinsa si cu listuta la usa din stanga a altarului (stanga asa cum te uiti tu catre altar, ea fiind pt. preot usa din dreapta). Preotul va iesi si-ti va lua pomelnicul. Si pui si niste bani alaturi de pomelnic... eventual daca vrei sa fim citite 40 de zile intrebi cat sa pui. Doamne ajuta. Astept sa corecteze si sa completeze Cami unde am gresit
georgia_c - (off topic: te-am visat aseara... sau mai bine zis am visat nick-ul tau de pe forum ). Nu stiu daca faptul ca ai facut prima comuniune la catolici inseamna ca ai si trecut la ei... din cate stiu eu, trebuie sa fii trecut intr-un registru acolo, sa semnezi ceva... prea putin stiu, dar intreaba te rog pe parinti. Domnul sa te ajute si sa te lumineze in continuare si ma rog sa ajungi la sfintele sarbatori de Paste spovedita si impartasita si cu sfestania facuta la casuta.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

mada23 spune:
Ana..multumim de invataturi
Maryb...Doamne ajuta, Sfanta Maicuta sa te ocroteasca si lunile ce au ramas sa faci bebe sanatos
Georgia...nu cred ca are importanta asa mare biserica la care ne ducem, totul e sa credem din tot sufletul si cu toata fiinta si sa ne caim pentru pacatele noastre, Dumnezeu este unic indiferent in ce limba si din ce loc ne rugam, El ne iubeste oricum.
Ma rog sa-ti gasesti pacea sufleteasca si rugaciunile sa-ti fie cu folos.
Cami...am sa duc saptamana asta listutza in oras la mine, rugaciunile noastre sa ne fie cu folos.
Pe sotul meu il cheama Nelu, daca vreti sa va rugati si pentru el
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu aseara m-am eliberat de povara care o duceam , astept acum Invierea cu sufletul curat, e atat de minunat
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

anadomnica spune:
mada23 - mii de scuze: Nelu e numele de botez? sau e alint de la Ionel?

medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Numele sotului meu este Cristian, .
Maryb, felicitari ptr bebe maricel,
Va pup pe toate

anadomnica spune:
georgia_c - acum mi-am adus aminte de ce te-am visat: am uitat sa-ti urez La Multi Ani! ca anul asta, odata cu "florile" de Florii s-a sarbatorit si Sf.Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta, a carui nume porti. Asadar, din suflet primeste te rog urari de sanatate, pace si sa-ti ajute Sfintele Puteri sa dobandesti bebe mult asteptat, sa te bucuri de o familie deplina.
medamaya1 - am trecut si numele sotului, Domnul sa va binecuvinteze cu prunci buni.
Doamne ajuta!