Clubul nurorilor (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly drum bun sa ai, si sa rezolvi intr-o zi totul. Te intorci seara acasica, nu?? Adica nu stai in Buc peste noapte

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata
briza- medlife ma tenteaza pe mine, e vreo 50 mil cezariana, pana la anu mai punem 20 si anul viitor se termina in decembrie, asa ca mai avem timp de vorbe si nu de fapte

kitzy- de ceva acolo tb sa ma leg, ca alteceva nu am vazut in poze decat fete frumoase, travaliul ala chinuitor in poze nu l=am vazut, dar imi pare rau ca te-ai chinuit atata, dar asta e a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am reusit sa pun catava poze noi in album.

Andreea 31+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andreea ce mare s-a facut Bia!!! Parca e un ingeras blond! E mami intreaga, nu?!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Am reusit sa pun catava poze noi in album.

POZE

woww super!! chiar asta vroiam sa iti scriu azi...sa ne pui pozici!!

woww ce mare e deja!! ptiu-ptiu pe ea de frumoasa !!!ce a trecut timpul...parca numai ce erai gravi si aveai si nunta....

da' vreau si poze cu burtica!!!plsss

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

neata fetelor!
andreea- ce mare s-a facut bianca, frumusica foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Multumim pentru aprecieri.
Briza, Bianca seamana cu taica-su. Eu parca nici n-am contribuit...Doar la par si la ochi. in rest....
BB_Yasmi poze cu burticuta nu prea am. In comparatie cu sarcina cu Bianca, acum nu am mai facut asa multe. Si chiar nu stiu de ce. Poate sa nu vadcat sunt de mare...

noricile

POZE

Mergi la inceput

neata fetelor!
poftiti la o cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am pus cateva poze noi.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am aparut si eu. Azi o sa va scriu foarte pe scurt, promit mai mult zilele viitoare. Sunt rupta in 14, la modul cel mai serios vorbind, nu reusesc sa-mi revin deloc. Saptamana trecuta a fost de cosmar: marti noaptea am plecat la Bucale pt viza, degeaba am luat cuseta ca n-am putut dormi, doar am atipit si ma tot trezeam (desi a fost destul de curatel si ok), am ajuns cu intarziere la Bucuresti pentru ca a luat foc nu stiu ce locomotiva pe sine in fata noastra exact cu 20 de minute inainte sa intram in Bucuresti, asa ca am ajuns cu intarziere la ambasada. Totusi n-a fost problema, era multa lume care intarziase din cauza trenurilor. Am terminat cu interviul pe la 11, pe urma ne-am cazat, n-am reusit sa dorm, am iesit sa mancam si pe urma am facut 2 vizite, prietene foarte vechi, pe una din ele n-am mai vazut-o de 2 ani de la nunta. Noaptea am dormit cateva ceasuri doar, patul era cam naspa. Joi am luat pasapoartele abia la 4 dupa-masa (am primit viza pe 10 ani), deci n-am mai prins decat naspetul de accelerat de 19.30, un gunoi de tren, la clasa 1 atata doar ca erau 6 locuri in compartiment in loc de 8, in rest un jeg de-ti venea sa . Am ajuns la 4 dimineata vineri in Cluj, evident, fara sa fi pus geana pe geana. Am apucat sa dorm cam 3 ore, pe urma am mers sa ne luam banii de delegatie care ne asteptau cica (ni s-a spus sa mergem oricand vrem, si ne-am gandit sa mergem dimineata mai bine ca pe urma sa ne putem rezolva altele). Am stat pana la 12 si banii nu venisera, asa ca am plecat si a trebuit sa ne intoarcem pe la 5. Vineri a fost toata ziua o alergatura nebuna dupa cumparaturi de ultim moment, luat 'la revedere', ultimele pregatiri (trebuia sa ma pedichiuresc, etc) si facut bagaje. Iar n-am dormit prea bine, cu gandul la plecare. Sambata dimineata am decolat si dupa 24 de ore cu zbor (15 ore total, restul pierdut prin aeroporturi) am ajuns in Cleveland. Evident ca n-am reusit sa dorm nici in avion. De cand am ajuns de fapt nu prea reusesc sa dorm. Sunt obosita de nu mai stiu nici cum ma cheama, mi-e teama ca o sa lesin chiar acum cand va scriu voua, si totusi nu pot dormi. Creierelul meu nu vrea inca sa accepte ca am schimbat meridianul: aseara m-am pus in pat la 22.30, am adormit instant, dar la 1 dimineata fix (ora 8 la noi) am facut ochi si n-am mai putut sa adorm. Ma simt efectiv groaznic, n-am fost niciodata asa, data trecuta m-am adaptat foarte usor, a fost de ajuns ca am ajuns seara tarziu si am dormit dupa orele de aici, a doua zi am simtit putina oboseala, dar a trecut repede. Acum insa, daca fac o medie, in ultima saptamana n-am dormit mai mult de 2 ore pe noapte, s-au strans toate si nu mai pot. Azi o sa merg la farmacie si o sa iau niste somnifere, musai sa recuperez somnul ca altfel clachez.
In afara de oboseala totul e super fain, sunt incantata de tot ce am gasit aici: cazare e super ok, seful e o persoana minunata, toata lumea de aici de la firma este super simpatica, am primit o masina de care sunt indragostita absolut si iremediabil - un Ford Fusion cu cutie automata si cruise control.
Va pe toate si promit sa va mai scriu. Sa-mi tineti pumnii sa ajung cu bine acasa, sa nu adorm la volan.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput