Clubul nurorilor (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,
Multumim mult pt. urari,si voua sa va dea DD tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

briza, am fost cand avea vreo 3 luni cu ea la AquaGym dar am renuntat ca era cam rece apa in ultimul timp. dar a fost super si pt ea si pt mine .
multumim de complimente!!
noapte buna!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Super mamici si super bebelici!

Briza,Nico cum e vremea pe la Bucale? Maine ajung si eu pe-acolo si sa stiu ce haine sa-mi iau.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Hop si eu...abia trezita din leneveala. Dar imediat trec la somn ca Bianca asta face deja.
Kitzy super frumusica Diana. Sati traiasca si sa fie cuminte, fara nopti albe pt mami si tati. E adevarat ca pana isi face program e mai greu. Sau cel putin asa am auzit. Bianca manca la 3-4 ore si in rest dormea, atat in spital, cat si in primele 2-3 saptamani cand am venit acasa. Pupici la amandoua.
Bb_yasmi ti-ai adus aminte de noi.. Tare duce s-a facut Iasmina. Ce repede trece timpul... Imediat incepe sa traga tot de prin casa, va trebui sa ridici tot mai sus obiectele fragile, florile.... Ca altfel...are ea grija
Cu sarcina e ok acuma, dupa stresul care l-am avut in ultima perioada. Am facut ieri si analizele si au uesit bune, asa ca mai stau putin si apoi ma pregatescde facut bagajul pt spital. si marea intalnire cu bebeliana la care inca nu i-am ales un nume. Pupici si mai asteptam vesti si poze de la voi.
Cami La Multi Ani Georgianei, sa creasca mare si frumoasa.
Noi am fost la tara in minivacanta de 1 mai. A fost lumea Biancai. Nu mai puteam sa o bagam in casa. A alergat in toata curtea , s-a dat cu bicicleta, s-a jucat cu mingea.. a fost super incantata. Dar si suparata cand ploua ca nu poate iesi afara. O sa pun si poze cand le descarc de pe tel sotului, ca am uitat aparatul foto acasa. Tata a plantat niste pomi fructiferi in gradina. Si ghiciti cine il ajuta? Bianca punea pamant la radacina pomilor, apoi se aseza in iarba...Tare mult i-a placut. Desi acuma simte putin alergatul asta ca ii curge nasucul, dar fara alte probleme (febra, tusesau altceva). Asa ca stam cu picaturile de nas la indenmana si batista la nas mereu.
noricile si fug la somn.

Andreea 31+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly azi a fost de maneca scurta. Maine sunt anuntate 19grade. Eu zic ca maneca scurta si o geaca subtire e f bine. Ce rau imi pare ca maine sunt in audit, ca poate ne vedeam si noi la o cafea
Andreea sa va ajute DD sa fie bine. O sa ma rog pt voi 2. Sa ne tii la curent cand poti.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

HOP SI EU
ALY, SORRY CA RASPUND ASA TARZIU, DEH CU CAPU IN HATOAGE
INCEPAND DE MAINE AU ANUNTAT 2 ZILE DE PLOAIE
E BINE SA FI PREGATITA, ACCI VREMEA E INSTABILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bb yasmi- bine ai revenit, am vazut pozele, superbe si mamica si bebelina
kitzy- frumoase poze si ale tale, spitalul mi s-a parut ok, patul era cam zgariat
andreea- asteptam poze si cu bubulina la
cami- la multi ani pt fetita!
aly-drum usor
briza- spitalele si doctorii de la noi te baga in boala, eu am inceput sa pun bani la ciorap pt o nastere la un spital privat pt la anu daka ne ies socotelile asa cum vrem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nico vb serios? Au anuntat ploaie maine? Eu nu ma uit la stiri, am pe calc un program si pana acum chiar asa a fost vremea. Ala mie maine imi arata 20%sanse de ploaie, in schimb joi ploua si doar 15 grade. Sper sa nu fie ploaie maine, ca nu am chef sa innot in fusta prin baltoace.
Si zi asa..ganduri de bebe la anu'?!! Chair, ai idee costa nasterea la un spital privat? Ca eu sunt prima care s-ar baga la asa ceva (hihihi, o sa ajungem sa face credit si pt nastere)
briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza, Nico mersi. O sa ma uit si pe site-uri si la stiri sa vad, dar vorba aia, mai bine pregatita.

Briza asta e, si mie imi pare rau, dar oricum nu stiu daca aveam si eu timp, ca am multe de rezolvat si vremea scurta.

fetele.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea ce fetita cuminte ai avut tu....a mea ieri a fost asa, manca si dormea 3 ore si iar manca si tot asa, azi in schimb abia o adormeam in brate si cum o puneam in pat se trezea imediat si plangea si iar in brate si tot asa am dus-o.
Azi am iesit prima data afara ca a fost cald, a dormit lemn in carucior
Nico acuma tu de pat te legi?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput