Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andrada,tare am mai ras .O sa o tin minte.....faza cu "people".Multumim de complimente!

La multi ani Codrin,sa ai mult noroc si fericire in viata pui scump!Adriana,sa te bucuri de baiat in fiecare clipa!Apropo,....eu am invatat tare greu sa merg cu bicicleta,cateva luni mi-a luat si aveam 10 ani,fara exagerare.Poate Codrin seamana cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumim frumos Delia...
Era asa incantat azi, nu stiu cine i-a zis ca o sa-i cada dintele si tot se cauta in gura
El stie sa mearga pe bicla, dar e cam lenes.. si n-am facut incercarea fara roti ajutatoare..
Andrada, fetele sunt de nedespartit de pet-urile lor -adica ratele cu care dorm
Sanzi, mersi, Cornelia seamana cu bunicii la oki
Ramona, in poza de pe treptele bisericii i-am pus sa strige in acelasi timp, ca sa iasa uniform..
Cami

Sanzi, mi-a ramas gandul la David, ce bine inoata, mai... Tare as vrea sa gasesc si eu aici un bazin ca lumea, si un antrenor pentru amandoi..... Din punctul asta de vedere e mai bine in Florida, aveti bazine peste tot.. Plus oceanul la 2 pasi.

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Helau fetele

Am vizionat poze frumoase cu copii superbi si nu m-am dus la baie de m-au apucat contractiile! dar nu ma mai puteam satura de copii frumosi: al lui philip fara plete dar la fel de delicat, ochios frumos al Deliei, scumpii Ramonei cu Anuta cea simpatica, creata Danei, David inotatorul, are deja muschi si lista e lunga....

ati deschis subiect de bucatareala in America? sa-l caut la bucatarie? ar fi fain ca eu am invatat multe de la voi! mai ales ca nu cunosteam produsele de aici.
cu masina de piine am sa iau dar deocamdata mai asteptam niste banuti, poate ne vin prin posta! hi hi hi!

la noi e cald chiar foarte cald, dar asta e Arizona, ne obisnuim.

Delia m-am uitat la pozele tale cind abia nascusesi si ma gindeam ca eu nu mi-am cumparat camasa de alaptat(nu port camasi de noapte, doar cu pantaloni imi place) in spital poti alapta comod ca camasile lor sau is din alea care trebuie sa le desfaci la spate si ti se vede fundul? (ce intrebari idioate pun si eu pe aici asadar ma scuzati!)o sa ma duc totusi sa imi iau una, desi acuma is cit un tanc, nu imi mai vine nici o haina, nici macar a sotului, retin apa si is cit o balena.
mai ales ca nu am voie exercitiu deloc.. exemplu de balena:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/Aprilie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/563151482JcEcGl

Ciuf, am pus ceramicile aici...sper sa iti foloseasca!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ramona, aparatul este un Nikon D-200 cu diverse lentile, ti-as pune si link, dar stiu ca-ti ingheata agregatu' in timpul procesului de deschidere
mai nou ar fi D-300, probabil ca si mai destept oleaca, desi calitatea vine mai mult din lentile decat din aparat.

gata cu tehnica, sa trecem la lucruri mai serioase, de exemplu agricultura. fetelor, nu stiu cum stati voi cu incalzirea globala, dar la noi ninge de ieri cu pauze mici, timp in care mai zarim lalelele si crinii abia ititi si ne intrebam daca nu cumva s-a dat luna inapoi, nu ora. avem un grad afara si, cum maine sunt Floriile si se zice ca asa va fi si de Pasti, prevaz un iepuras in izmenute si cu urechile lasate, ca la caciulile rusesti.
intrebarea mea era, o sa mai am lalele anul asta? ca la cirese nu mai sper...

cenia, camasile alea din spital se pot pune si invers ; eu am avut tot pantaloni (scurti) si tricou, era mult mai simplu sa ma dezvelesc doar de la un moment dat in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lexi, si noi am observat pe aici ca e mai rece decit in anii anteriori in aceeasi vreme a anului. Pina la sfirsitul lui aprilie trebuia sa fie deja cald aici, si la noi e chiar racoare. Doar citeva zile cu adevarat calduroase am avut anul asta.

Cenia, camasile de la spital se deschid si pe umeri. Cel putin asa aveau la spitalul unde am nascut eu: legate la spate (foarte util pt. mers la toaleta de ex., dar si pt. examinare), dar se deschideau si pe umeri si atunci doar lasai un pic camashutza, dezgoleai... ce trebe si gata, la sfirsit inchideai la loc. Foarte comode, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca stie cineva totusi de Gabbriela... Chiar ma ingrijorez aici. Macar doua vorbe,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaine spune:

Buna,
ma numesc Delia si locuim in Africa de Sud.Incepand din luna august o sa ne mutam si noi in Chicago in baza contractului de munca a sotului meu.As dori sa va rog sa ma indrumati ce pasi ar trebui sa fac in vederea recunoasterii si profesarii ca si accountant(am terminat ISE-ul in RO, am lucrat in SA- e sistemul englez de contabilitate).
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by ellaine

Buna,
ma numesc Delia si locuim in Africa de Sud.Incepand din luna august o sa ne mutam si noi in Chicago in baza contractului de munca a sotului meu.As dori sa va rog sa ma indrumati ce pasi ar trebui sa fac in vederea recunoasterii si profesarii ca si accountant(am terminat ISE-ul in RO, am lucrat in SA- e sistemul englez de contabilitate).
Multumesc mult!

Buna Delia,

Daca nu vrei sa te certifici, nu faci nimic. :) Cauti de lucru pe baza experientei pe care o ai si vezi ce gasesti.

Daca vrei sa te certifici, mergi aici:
http://www.nasba.org/nasbaweb/NASBAWeb.nsf/wpecusm?openform

Apoi mergi la statul in care vei locui si vezi ce cerinte au in ceea ce priveste studiile si rezidenta( in unele trebuie sa fi locuit cel putin 6 luni). Daca ai studiile in afara US, va trebui sa trimiti diplomele la o organizatie agreata de statul respectiv pentru echivalare. Cand primesti raspunsul de la echivalare vei vedea daca te califici sa iei examenele direct sau va fi nevoie sa mai iei si alte cursuri. Daca nu mai trebuie sa iei alte cursuri, faci aplicatia la bordul de accounting al statului respectiv si succes. :)

Fetelor, mi-am pus si eu marar, patrunjel, leustean si alte verdeturi in ghivece si au crescut enorm de mult. De fapt cred ca au crescut prea mult si sunt foarte firave, sunt de un verde f deschis. Le-am pus astazi afara, ca-i frumos, dar nu cred ca scot ceva din ele. Oare o sa devina normale? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf uite ce am mai gasit: http://www.traditii.ro/ceramica.php
poate te ajuta.

Mergi la inceput