Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am cite o poza cu fiecare in concurs, Corina. In rest, poze nu mai pun pe net sa fie publice.

Ce-mi place de Nick, auzi la el, a facut scrisoare pe motiv de discriminare pentru teacher! Pupa mama la baiat destept si corect!

Edit mic si rapid de greseala de typing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vin si eu cu o intrebare. Aveti cumva salvate linkuri cu olari romani? Aveti poze cu ceramica romaneasca? Sanzi, stiu ca tu te-ai plimbat de curand prin Ro. Ai facut poze cumva la obiecte de ceramica?
De ce va intreb. Pentru antropologie am de ales intre vreo 5 filme vazute si trebuie sa scriu un eseu despre reactia la filmul ala. Oscilez intre arta olaritului Mata Ortiz din New Mexico si un film despre Amish. Tendinta imi este spre olarit. Stiu ca romanii fac obiecte frumoase din ceramica. Insa as vrea sa fiu cat se poate de documentata si sa atasez si niste poze (nu e obligatoriu, vreau numai asa pentru ochiul profesoarei sa afle ceva frumos despre Ro). O sa googlesc si eu acum, dar ma gandeam ca poate voi aveti ceva asa "sa stea mata'n coada".
Multam mult.
Anamaria, baietii tai sunt de toata coma. Te admir enorm ca ai asa copii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, eu am niste piese de Horezu acasa...dar nu sint de "mata'n coada"...sint traditonalele cu cucosh. Daca vrei pozez citeva cind ajung acasa.

Insa in NM am vazut ceramica extraordinara!

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da ciuf, am multe!!!
Iti trimit!!
Revin

da-mi adresa de mail

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana
,sa-ti traiasca comorile!Sunt superbi toti 3....si sper sa te ajung si eu din urma cu numarul caci tare imi place,...cine stie poate te si depasesc un pic.Scumpa...era cat pe aci sa te sun miercuri,caci am fost in Ridgewood si am intrat cu odorul meu la o pedichiura si tipa,...ca din gura de sarpe.....degeaga l-a luat maica-mea la plimbare....
Ocebine...si de ce nu mai chemi odata barza....daca iti doresti?Pune-te pe treaba....si da-ne o veste buna cat de curand!Nasa lui Rudy,ginecoloaga cu care l-am si nascut pe Rudy,la 46 e ani,de ziua ei a nascut al 3 copilas .
A....ce de pui frumosi am vazut.ptiu sa nu-i deochi.Ciuf,Bafta la examene!!!
Avem si noi poze recente...si daca am vazut atatia pui...uite asa m-ati motivat si pe mine sa descarc cateva cu puiul meu de 2 ani incepand e aci http://family.webshots.com/photo/2788177570072337911AMXpMT si http://good-times.webshots.com/photo/2516285460072337911JbEmdo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delia21
Ocebine[/red]...si de ce nu mai chemi odata barza....daca iti doresti?Pune-te pe treaba....si da-ne o veste buna cat de curand!Nasa lui Rudy,ginecoloaga cu care l-am si nascut pe Rudy,la 46 e ani,de ziua ei a nascut al 3 copilas

Nu-i asa usor sa chemi barza.
Nu mai am sanse sa tin o sarcina pina la sfirsit.
Nu-i momentul potrivit (copii mari care cer atentie, servici, etc).

Doar visez asa un pic, dupa care-mi revin.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Delia ce mare s-a facut (il stiu de mic)! si s-a blonzit nu? o frumusete de baiat! ( si tu te-ai blonzit)

Faza azi la serviciu. Ma zapaceste de creierasi un vendor cu nu-s ce aparate sa le recomand unui client. Asta de ceva timp. Il tot alung politicos. Acu cica managementul lui vrea sa intre in contact cu echipa mea. I-am raspuns ca " No, MY people will contact your people"
Ahaha, ce misto, am si io micile mele giumbuslucuri
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Faza azi la serviciu. Ma zapaceste de creierasi un vendor cu nu-s ce aparate sa le recomand unui client. Asta de ceva timp. Il tot alung politicos. Acu cica managementul lui vrea sa intre in contact cu echipa mea. I-am raspuns ca " No, MY people will contact your people"
Ahaha, ce misto, am si io micile mele giumbuslucuri
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

More importantly, you HAVE people!!!!!

Cool...

Pup, weekenduri superbe, am usi de facut cu stain si moldinguri de vopsit...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aaa, pai eu n-am, ei ma au pe mine d-aia zic ca era funny, ca a sunat ca si cum own juma de companie,
A

Mergi la inceput