Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Anamaria, ai PM..

Mergi la inceput

Anamaria, am gasit niste farmeri care vin in Greenpoint cu produsele.. Acolo mergem la inot pentru copii, la YMCA Greenpoint, doamne ce frumos e pe acolo, parca traiesc in sec. 17... Totul e diferit, parca nu e NY, arhitectura, cum se imbraca polonezii astia, ce mananca, magazinele.. pfuu.. zici c-am coborat din munti
Asa, si am gasit lapte proaspat cu gust naturaaaaaaaal... jur ca e natural, plus ca nu e omogenizat, dulceata buna de capsuni, paine neagra cu coaja groasa, miere, suc natural facut acolo, imbuteliat, peste, carnuti(de astea nu m-am atins..inca), cartofi micuti si bubosi, mere micute si mirositoare, varza, etc.. totul e atat de miam ca abia astept sa ma aprovizionez sambata...
Asta apropo de linkul de la bucatarie... hac

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

E frumos in Greenpoint, nu? Bunicii sotului cind au emigrat, acolo s-au stabilit. Si socrii mei au locuit acolo o perioada. Plus sotul acolo lucreaza!!! Si de maritat, m-am maritat la Polonaise Terrace pe Greenpoint Avenue! Facuram nunta la ortodocsi si compromisul a fost ca petrecerea o facem la polonezi. (nu stiu daca stii dar sotul meu e de origine polonez)

Ia zii exact unde vin fermierii astia?

Ah, si by the way, si noi tot la YMCA in Greenpoint ducem pe Nick la inot...dar doar vara. (iar sotul e in gym de 2-3 ori pe saptamina la lunch.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Iti scriu maine adresa, cand mergem acol. E o mica pietisoara pe langa bazinul de inot, sa-l intreb pe sot...
A.. stiu, e pe langa biserica aia mare in stil rusesc, o stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adraina, vreau si eu pm cu pozele please, sunt multe linkuri pe care nu le pot deschide de la serviciu si am zis ca vizionez toate pozele in we.

copilul meu sta acasa azi pentru ca tati e liber si-n loc sa doarma tarziu s-a trezit la 7 si ma intreba tot pe mine why did you wake up so early...hahaha, apoi cand i-am zis ca plec la munca mai devreme ca sa ma intorc mai repede i-au dat lacrimile. asta, ramona, ca sa vezi cat de clingy e al meu. l-am lasat la tv dar ma durea inima.
da, si noi am vrea o fetita desi ne-am bucura pt orice numai ca parca ne lipseste curajul, am tot zis ca sa astept sa mi se aseze situatia profesionala dar mi-e ca tot astept si va fi prea tarziu...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by adriana

Iti scriu maine adresa, cand mergem acol. E o mica pietisoara pe langa bazinul de inot, sa-l intreb pe sot...
A.. stiu, e pe langa biserica aia mare in stil rusesc, o stii?

Gata stiu...e pe Lorimer cu Driggs (biseria e ucraineana - am fost acolo la 2 nunti - au niste cununii de zici ca-s tzarul si tzarina - coroane mari de aur cu catifea rosie...ca-n basme)
Pai vin si eu miine acolo (ca de obicei noi mergeam la Union Square Green Market)...

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Da, asa e. M-am uitat pe harta. E un mic parculete acolo si intr-un colt e locul de desfasurare, chiar cand Lorimer da in Driggs .. Sa-mi zici daca ti-au placut produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai Simina si unde s poze?!

La Raluca in clasa ajuta cu randul. Este un monitor for the day si ajutoarele se rotesc.
Voi aveti teste la sfarsit de an de la inspectorat? sau numai aici se practica?
Notele date, aici, nu le mai poti schimba ca s deja in baza de date la LAUSD. Si eu am vrut sa ma cert cu teacher a lui Ralu de anul trecut care i a dat doar 3333 ptr ca ea nu da 4 din principiu. Poftim cultura! dar am zis ca numa' i o pun in cap Ralucai asa ca am lasat o moale. Noroc ca la mijloc de an a plecat si dusa a fost.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Wow cw copii frumosi aveti toate. NU mai scriu nume pt ca absolut toti copii mi-au placut si m-au impresionat. Si acum sunt si mai hotarata ca m-ai vreau un bebe dupa ce am vazut pozele astea tot cu cate doi copii. Mi s-a facut dor iar de copil mic, cat sunt ei de frumosi, ce frumos miros ei, zambetul lor nevinovat, cand incep sa gangureasca, sa-si miste manutele alea mici si pufoase prin aer si sa le studieze... Gata, mai vreau unul. Si asa am asteptat destul de mult si diferenta intre ei o sa fie destul de mare. daca ne ajuta DD mai facem unul si gata.
In legatura cu bicicleta, cea de 16 inch e pt baietii? Si cam de la ce varsta? Ca vrem sa-i luam si noi o bicicleta de iepuras, dar cea de 16 mi s-a parut asa de mare. Dar poate ca aia e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

A, am uitat sa va zic ca azi noapte a fost cutremur la noi. Cica e foarte rar asa ceva aici si ca nu a mai fost unul asa din 1968. asta a fost de 5.2 si ala din 1968 de 5.4. Eu si sotul ne-am trezit amandoi la 5.40 aiz noapte si nu stiam ce se intampla si de ce ne-am trezit. Stiam ca a fost ceva ciudat dar nu stiam ce. Initial am zis ca a fost cineva pe scara si a trantit una cand a intrat in casa si de aia ne-am trezit si noi. Dar azi am aflat ca a fost cutremur. Dar nu s-a intamplat nimic. Multa lume nici nu a simtit. Bine ca nu a fost ceva grav.

Mergi la inceput