Fetele din America (106)
Raspunsuri - Pagina 4
lexi spune:
Andrada, noi facem geocaching in timpul liber, adica mai mult domnul lexi cu copiii si se lasa cu jachete descusute si agatate, plus bocanci plini de noroaie. Mai sunt cativa nebunei in zona (plina de trails si padurici), asa ca e de lucru.
Ramona, sportul asta e un fel de trejar-hant, unul ascunde o comoara (utopic spus) intr-un loc (de obicei o scorbura, o gropita, un loc mai mult sau mai putin accesibil, intr-un container waterproof) si altii o cauta. Cand o gasesc, o inlocuiesc sau o lasa acolo, dar musai scriu in carnetelul din cutie ca au fost si ei pe acolo. Detaliile sunt postate pe un site de unde iti iei si coordonatele, apoi te plimbi cu GPS-ul prin diverse coclauri.
edit: ca sa multumesc pentru aprecieri la adresa odraslelor, asa e, sunt aratosi si asta ii scapa de multe.
eu ma gandesc mereu la motanul din shrek, cum se uita el languros in timp ce mintea ii lucreaza nu tocmai ortodox...
http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808405861&cf=pg&photoid=522767
adriana spune:
Hopa, cat s-a scris... Anamaria... m-ai dat pe spate cu torturile alea... iti dai seama ca o sa caut bine de tot cofetaria.. Am mai gasit si Kyclades, dar n-am avut timp sa intru... nici tupeu cu cei trei muschetari dupa mine
Ciuf, sunt ofticata.. de cand merge Luca pe bicla fara roti? ca lenesul meu de abia invarte pedalele alea... Adevarul e ca se misca greu, nu stiu la ce sa ma uit ca sa dai odata si sa te toooot duci, la bicicleta lui Codrin se munceste, nene, nu gluma...
In fine, e ziua lui si nu stiu ce sa-i cumpar.. parca nu vrea nimic... a, ba da, m i-a zis ca vrea o pusca
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Andrada spune:
Aia cu ratele adormite e mortala adriana, ce scumpi sint!
Anamaria si mie mi-e tare dor de Marcu cind era bebe, si tare tinjesc dupa o fetitza (ma uitam la frumoasa Ramonei). M-am luat cu treaba, dar acu tare imi pare rau...
Lexi, iti trebuie musai GPS ptr geocaching? Cite au prins pina acu?
Sinzi si noi ne-am luat de vreo doua ori "zi libera" anul trecut cind era la gradi. Am mers la restaurant la 9 dimineata si-am mincat sushi, apoi la film "everything is illuminated" si restul am vorbit de Marcu.
Tot vreau sa vad filmul "run fat boy run" dar nu-l mai vad la noi la cinema.
Stie cineva a trecut?
A
PS n-am site de poze
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Andrada, si noi tot sushi am mancat...si la 9 eram la Starbucks!!!
Si eu tanjesc dupa fetite...
Adriana, si bicicleta lui David e la fel cu a voastra!! E de 16" nu? Cornelie are niste ochi superbi!!! (si seamana cu o fetita de la gradi pe care am avut-o in clasa anul trecut, tot Cornelie!!!)
O alta fetita de la noi din clasa a aparut in revista parenting - ultimul numar http://www.southflorida.com/sfparenting/ o cheama Cassie si are un frate geaman...(sunt frumosi foc amandoi!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Adriana - ce ochi, ce talpite, ce violonist! Ce desene! Mi-a placut o poza de pe treptele bisericii, cu toti trei. Rideau sau strigau. Si cele de la plaja sint foarte reusite.De fapt toate!
Andrada, Sinzi - v-o trimit pe Anuta, prin rotatie (la pachet cu Alexandru - merge?) ca noi n-am mai avut time off de ceva vreme.
M-am prins cum e cu sportul ala, auzisem dar nu stiam c-asa-i zice. Mi-ar place sa-l practice restul familiei, sa am si eu un pic de ragaz. Fara GPS, sa tina mai mult!
Lexi, am vrut sa te intreb ce aparat ai, ca pozele tale sint foarte clare.
Anuta mi-a zis sa-i pun in nas "apa cu speic". Care va sa zica apa cu spray, sau mai degraba - solutie salina. In trecut cind a facut nazuri am vrut s-o linistesc si i-am zis ca e doar apa...
La noi tocmai a trecut furtuna, cu alarme de tornado, cu surle si trimbite...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Multumim mult pentru aprecieri.. sunteti tare dragute!!
Atunci e hotarat ca avem copii asa reusiti datorita genelor bune..de romanasi..
Adriana super pozele!!Nu va mai vazusem de tare multicel.Da pup frumuseilor.
Ramona e mare Sofia mea.. e si inalta dar si pufoasa;de asta ii zic gogoasa.. Multa lume zice ca are trei ani abia cand o vad ca nu vorbeste asa bine isi dau seama ca e mai mititica de varsta.
Mie imi plac si manechinele asa mai ca Anuta ta.. dulce foc!!
Sanziana m-ai terminat cu prietena ta.. sa stii ca si eu pe Sofia de multe ori o las mai mult nepieptanata ca nu se poate face nimic in claia aia.
ma distreaza cand ma intreaba unul si altul prin magazine daca buclele sunt naturale.... nuu!! mi vine sa le zic dis de dimineata ii pun parul pe bigumoate..
AMR 12 zile
Cami & Sofia - 8 mai 2006
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Mi-ar place sa-l practice restul familiei, sa am si eu un pic de ragaz. Fara GPS, sa tina mai mult!
PS i-am zis si lu sotzu, ne-am ris amindoi si el cica: pai d-aia cred ca e facut, el nu e asa entuziasmat, cica e silly.
Mi-am ales primul geocache, va anunt cind il gasesc (n-am GPS, o sa dureze)
Siminaf spune:
Ce frumos ca stam si vorbim despre copilasii nostri! Parca ma simt in fatza semineului cu focul troznind, depanind povesti despre copilasii nostri dragi.
Si Raluca noastra e mare. Nimeni nu ne crede ca de abia a facut 2 anisori. De imbracat oricum se imbraca in haine mai mari cu un an inca de anul trecut, dar acum trebuie deja sa-i cautam hainute pt. virsta de 4 ani, pentru ca de abia mai incape in cele pt. 3 ani. Interesant e faptul ca greutatea e aceeasi de la virsta de 14-15 luni, doar in inaltime a crescut. Si evident nu mai are colaceii de atunci.
Andrei e inaltut si slabut de-l ia vintul daca nu-l tii de minutza pe strada. Dar o sa recupereze el, si daca nu, asta e, are cu cine semana, nu ne batem capul. De mincat maninca oricum foarte bine, de dormit la fel, deci e o perioada dintre cele cu "acumulari", urmind probabil in curind si "salturile".
Mai povestiti, ca mie tare-mi place!
Ramona J spune:
Andrada, la voi e invers. Sotul vrea relache.
Uitai sa va spui ca azi pe cind veneam cu plodul de la scoala numai ce vad o fatuta ca atirna de la geamul unui Mercedes din asta nou, cu fundul tesit (cam asa stiu eu sa explic despre masini , macar m-am prins ca-i Mercedes!) si striga disperata dupa Alexandru. Era texana care are insomnii duminica dimineata. I-am zis sotului si el mi-a raspuns repede ca-l dam ginere!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Adriana, si eu vreau sa vad pozeleeeeeee...vad ca le-ai scos. Nu te-ascunde
Am fost la sedinta cu parintii aseara si am facut unul din lucrurile care m-am jurat ca nu o sa-l fac niciodata (m-am baaaabbbbiiiit). Bre, am imbatrinit....M-am certat cu profesoara pe o nota
Nick aduce acasa numa suta (nota maxima) la engleza (Language Arts). Citeste de rupe la nivel de liceu, scrie eseuri superbe (pe bune, nu ca-s masa si-l laud)...si cind ma uit in report card: 92. Cum naiba 92 cind a avut numa 100 la teste si face extra credite???? M-am "luat" elegant de ea si-mi zice foarte sigura pe ea " Because he doesn't write his homework in the agenda"...Booon, o intreb daca a ratat vreun homework? Lipsesc lectii, nu participa??? "Nu" raspunde senina, "are toate in regula dar vreau sa-l motivez sa scrie in agenda". Pai i-ai spus femeie? "Nu, asteptam 3rd quarter sa-l penalizez pentru asta"...
Am rugat-o sa modifice nota, a zis ca se gindeste...ghici cine se duce in 2 saptamini la principal cu jalba-n bat???
Ah, si inca una. Nick a facut complain la office ca doar 3-4 fetite ajuta in clasa (devenite "teacher's pet")...el a zis ca nu-i corect si sa faca prin rotatie ca si el vrea sa contribuie la clasa (nu stie mititelul de munca voluntara obligata, el se ofera, cauta...) Dinsa i-a explicat ca doar fetele ajuta, baietii nu..."avocatelul" meu s-a aprins si a scris o lunga scrisoare impotriva discriminarii...o prezinta azi la Dna!
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."