Fetele din America (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hai ca m-am luminat cu rubber chicken :) http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_chicken

Btw, mai are Obama vreo sansa acum ca nu a castigat Pennsylvania primaries ?Asta parca era decisiv pt ei.As fi vrut sa castige el.Hilary, desi e inteligenta si puternica nu e likable deloc.Am impresia ca e putreda inauntru, in sensul ca poate fi cumparata, de fapt a si fost cand a vrut ea sa faca acea health reform :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu tin cu Hillary, dar se pare ca n-are sanse. Iese Obama, care mi se pare un papagal. Cred ca toate femeile ar tb sa tina cu Hillary, da' dupa aia m-am gandit ca nu prea au cum.

Cu lectiile, voi ma puneti la munca acu? :)) Cand naiba sa le fac. Fi-miu sta bine doar la citit si citim si noi doar cand ne aducem aminte. La Mate se pare ca e dezastru, el face doar adunari si scaderi (adunarile si cu trecere peste ordin), auzi, impartiri inainte de clasa I!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am retinut: Clarins, o sa-l incerc si pe asta. Si mie mi-e frica de cancer, mai ales ca am niste noduli extirpati de la san de cand aveam vreo 20 de ani (nu a fost cancer).

Multumesc Andrada pt incurajare! Cateodata mi se invarte asa ceva in stomac cand ma gandesc ca iar o sa stau in avionul ala 9 ore deasupra oceanului.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu sunt multumita de adidas fara al, si mi-am mai luat din ro acum Nivea deodorant varianta fresh e singurul si din gama lor fara al. Acum fiecare isi stie mai bine glandele sudoripale si alege in consecinta.
Eu am muscat o raceala pe avion si iaca dupa aproape 2 saptamini tot latru macar e bine ca am fost singura ca de raceau si ai mei atunci sa vezi spectacol
Miere te admir ca ai nervi sa calatoresti asa de des peste ocean ca mie odata la 2 ani mi se pare suficient desi dor de ai mei mi se face mult mai des dar cel putin drumul de intoarcere a fost criminal de obositor iar sensibila de mine in ro m-am umplut de bube (si de asta data am fost singura din familie) si am ajuns mai obositi decit am plecat si cica asta a fost concediul pe anul asta

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am uitat sa spun ca am vazut doar 2 poze d'ale panterutei ... da' frumoasa mireasa ai mai fost
Atit am avut de zis.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, nu uita sa mergi la vot.

Andrada, ma rid si eu de povestea ta cu deodorantul. Eu l-am incercat si pe cel de zice Simina si-mi venea sa fug de mine, dar n-am reusit!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, din pacate inca n-am drept de vot, ca n-am cetatenie. In 2010 sunt eligibila pt cetatenie. Nu mai e mult, da' pierd alegerile
Apropos de cetatenie, cand sa trimit actele. Tb sa astept intai sa se faca fix aia 5 ani sau sa aplic cu o luna-doua inainte, cat dureaza aplicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

6 luni inainte de a stringe 5 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io cred ca intre o femeie si un negru o sa iasa tot un republican.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Poftiti, la capitolul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120323

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput